24 ΝΟΕ 2021 Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά**

CENER: Σε νέα ιστορικά υψηλά, σχεδόν στα 3,0000 ευρώ συνεχίζει να επιδεικνύει την καταλυτική του υπεροχή έναντι της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. Οι φίλοι της μτχ αλλά και του μ/μ γνωρίζουν την… προϊστορία.

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Χάνει και τα 1,3000 ευρώ, σε λίγο θα πιάσουν δουλειά με φούντες οι δυνατοί traders…

ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Κρατάνε σήμερα οι ΑΛΦΑ, ΕΤΕ και ΠΕΙΡ. Για να δούμε…

  • ΔΟΜΙΚΗ – απάντηση: Απλά, κοιτάξτε την τρέχουσα αποτίμηση της.

ΕΧΑΕ – απάντηση: Της πλάκας η αποτίμηση της στο ταμπλό, τζάμπα κυριολεκτικά η μετοχή της. Αλλά ποιός να τους πάρει στα σοβαρά με αυτά τα ευτράπελα που κάθε λίγο και λιγάκι ξεφυτρώνουν.  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΩΝΙΑ και το μετέτρεψαν σε συνοικιακό περίπτερο.

  • Υπεύθυνοι; Φυσικά όχι οι υπάλληλοι και τα στελέχη των ΕΧΑΕ. Αλλά αυτοί που κάνουν κουμάντο εδώ και πολλά χρόνια, αυτοί που με τις αποφάσεις-υποδείξεις εξαφάνισαν περιουσίες, ιδιωτικές και κρατικές (Αλλά κι αυτές ουσιαστικά ιδιωτικές ήταν…)

ΕΣΥΜΒ – απάντηση: Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν… Ή έγινε του φορτώματος ή έγινε του ξεφορτώματος. ΘΑ το δείξει είτε η νηοψία, είτε η νεκροψία. Αν η διοίκηση τους είναι ειλικρινής, δεν έχετε να ανησυχείτε. Ειδικά αν πουληθεί το ακίνητο.

  • ΑΛΜΥ: Μυστήριος ο διαχειριστής, σε μπερδεύει έτσι και είσαι βραχυπρόθεσμος. Μην ξεχνάτε ότι γνωρίζει το μετοχολόγιο και μπορεί να παρακολουθεί τις μεταβολές. Αν κάποιος έχει μεσομακροπρόθεσμες βλέψεις για την μετοχή, να ξέρει ότι την προορίζουν για άλλα νούμερα (έχουμε αναφερθεί πρόσφατα).

REALCONS: Το αποκαλούμενο και… Μικρό Διυλιστήριο ή αγγλιστί… Μini Refinery θα ξυπνήσει από τον λήθαργο, με τις γνωστές αναταράξεις του. Οι διορατικοί, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή γαι την βραχυπρόθεσμα κίνηση του. Απλά, στο μπαούλο όλες οι αγορές που έχουν πραγματοποιήσεις αλλά και οι νέες ενδεχόμενες

  • ΙΝΛΟΤ + ΦΡΙΓΟ: Επανλαμβάνουμε, όχι μπες βγες, ειδικότερα σε αυτές τις δύο. Μάλιστα οι διαχειριστές της δεύτερης τα έχουν μετρημένα τα χοντρά κουκιά…

**: Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη. ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ επομένως 50/50 και βλέπουμε!