(24/8) Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Στάση για ανατροφοδότηση…

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Στάση για ανατροφοδότηση…

  • Ο ΕΝΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ: Στάση για ανατροφοδότηση. Άκρως απαραίτητη και επιβεβλημένη μετά την τρελή αυγουστιάτικη κούρσα . ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ με απώλειες άνω του 3%

Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ: Ζήλεψε τα επιτεύγματα του πρώτου και αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του. +3,49% η ΒΙΟ, +2,73% η CENER, +4,14% η ΕΛΧΑ. Τώρα θα είναι εισιτήριο διαρκείας ή θα το πάμε αγώνα – αγώνα, οι διαθέσεις θα φανούν λίαν προσεχώς.

  • SPACEUnbelievable! Πήρε τις ταυτότητες όλων των άπιστων και των εν δυνάμει σορτάκηδων… που να πάρει και τις άλλες! Μα, κι αυτός ο μ/μ τι πομπάρισμα της έκανε, βρε παιδιά!

ΠΛΑΘ: Εκτός δεικτών FTSE RUSSEL  …πάνω που ζοριζόταν μια φοράδα στ΄αλώνι. Εδώ που τα λέμε καλά έκαναν οι άνθρωποι και την έβγαλαν. Μόνο 110% έχει αυξηθεί η τιμή της από τις αρχές του χρόνου. Τέτοια χάλια!!!

  • UNIBIOS: Εκεί που φαινόταν ότι είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε time out o coachdefense φώναζαν ρυθμικά οι οπαδοί, πήραμε το rebound και ξεχυθήκαμε στον αιφνιδιασμό (+7,72%). Από τις πλέον ωφελημένες από το ταμείο ανάπτυξης

ΔΕΗ: Κάποια στιγμή θα γινόταν το ξέσπασμα(+4,18% στα 9,72€). Οι προθέσεις είχαν διαφανεί από τις αρχές του μήνα, όταν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα άρχισε με πειστικό τρόπο να χωνεύει τα 9€. Εν αναμονή των προσφορών…

  • ΜΥΤΙΛ: Μετοχή παντός καιρού, πολλάκις αποδεδειγμένα. Πολιορκεί και πάλι τα 16€ με άνοδο 2,26%
ΓΔ: …έτσι, για να μην γκρινιάζουμε: DAX +0,28%XAA +1,62%…με την ελπίδα να μην αποτελεί για μια ακόμα φορά την εξαίρεση στον κανόνα. Στα χνάρια μας και ο DJ(+0,61%)… το προσπαθεί, δεν λέω…

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.