23 ΝΟΕ 2021- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά (Νο.2)

ΜΟΝΟΝ το… ΧΑΑμένο ξαναχάνεται, μη το ματιάσουμε…


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: 

ΕΣΥΜΒ: Οι πράκτορες μας λένε ότι κάτι το πολύ καλό… ψήνεται. Το δείχνει και η συμπεριφορά της μετοχής. Πράξατε κατά βούληση οι ερωτώντες.

  • ΛΑΒΙ: Ο ιδρυτής της σκόπευε να την βγάλει από το ταμπλό και μάλιστα σε τιμή…Black Friday. Οι διαθέσεις όμως κάλλιστα μπορούν να αλλάξουν, άλλωστε χθες είχαμε τον διορισμό νέου οικονομικού διευθυντή (ex Lamda Development transfer).

ΛΑΒΙ (Ι): Η κ/φση… προκαλεί, η εταιρεία είναι πεντακάθαρη με την Holding να έχει αρνητικά κεφάλαια περί τα 10 εκατ. ευρώ. Η οποία Holding με 2 απλές κινήσεις μπορεί να την βγάλει από την Επιτήρηση όποια στιγμή το θελήσει. Ιντριγκαδόρικη μετοχή, υπό στενή παρακολούθηση.

  • PERFORMANCE: Αντε πάλι τα ίδια,λοιπόν… Η εταιρεία θα αντλήσει μέσω της Eurobank Equities με την μέθοδο του book building το ποσόν των 5 εκατ. ευρώ maximum. Ανάλογα με το τι θα της προσφερθεί, θα καθορισθεί και η τιμή των νέων μετοχών της (θα διαφέρει ελάχιστα από την τρέχουσα πάντως)…

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Πάντως μόνον … πόπολο δεν είναι οι νέοι αγοραστές…****

Ο ΚΑΘΕΙΣ με τα… γούστα του και τις απαιτήσεις του…

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ είναι απαραίτητη για όλα τα ισχυρά, δυναμικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια. Τους προσδίδει – αν μη τι άλλο – την αναγκαία στιβαρότητα, ενώ τους προσφέρει και πλούσια μερισματική απόδοση.


ΙΝ και OUT

IN

CENER: Εξαιρετικά αποτελέσματα, νέες προοπτικές λόγω ΗΠΑ, τεράστιο ανεκτέλεστο και σε ιστορικά υψηλή η τιμή της μετοχής του.

OTE: Υπάρχει πιο πάνω σχετική αναφορά, σχόλιο.

AUTOHELLAS: Χωρίος σχόλια, δεν χρειάζονται.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Η πρόσφατη ανοδική διαφυγή της την επανέφερε στη 1η γραμμή της τερματικής και όχι μόνον επικαιρότητας.

OUT

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Μία φορά να σταθούν στο ανύπαρκτο ούτως ή άλλως επίπεδο των 620 μονάδων (τουλάχιστον) και τι στο κόσμο. Υπαίτιες για τον εκφυλισμό του Χ.Α, εξαφάνισαν απίστευτες ιδιωτικές και μη περιουσίες κι όμως… λατρεύονται. Μνήσθητι μου Κύριε! Και -33% στη διετία 2019/2021, με τον ΓΔ στο +2%, τον FTSE25 στο -2% (χωρίς αυτές θα ήταν αρκετά στο ΣΥΝ) και τον FTSEM στο +33%.

ΜΟΗ (-36%), ΕΛΠΕ (-30%), ΤΙΤC (-21%), JUMBO (-31%): Σημαντικές οι απώλειες τους στη διετία 2019/2021 – ένα χρονικό διάστημα αρκετό για να ζυγίζεις την πορεία των μετοχών και να βγάζεις τα συμπεράσματα σου για την πορεία τους στο ταμπλό του Χ.Α.
 

μ/μ