23.11.2020 – Χ.Α@5:30μμ: H σημερινή συνεδρίαση σε αριθμούς (3)

23.11.2020 – Χ.Α: H σημερινή συνεδρίαση σε αριθμούς (3)

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΔΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ 

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ

 

 

 

 

 

_____________________________________

23.11.2020 – Χ.Α & Markets: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… (2)

ΑΕGEAN AIRLINES – απάντηση: Αύριο, με την δημοσίευση του 9μηνου θα φανερωθούν πολλά. Τι να σου κάνει εδώ, μία Αυξησούλα Μετοχικού Κεφαλαίου;

PERFORMANCE – απάντηση: Η συμμετοχή της στο ATHEX SMALL CAP CONFERENCE δείχνει και τις διαθέσεις της διοίκησης. Η στρέβλωση σε κ/φση θα αποκατασταθεί, είναι από τα βέβαια που θα συμβούν στο ταμπλό. Τα ακόμη καλυτερότερα έρχονται για την εταιρεία και τους επενδυτές μετόχους της. Έστω κι αν διαπραγματεύεται σε απόσταση ανάσας από τα ιστορικά υψηλά της. Στα 21 εκατ. η δική της και στα… 40 της ΕΠΣΙΛ, 21 εκατ. η δική της και στα… 46 εκατ. η ΠΡΟΦ. Αντιληπτόν, έτσι δεν είναι;;;

FORTHNET απάντηση: Και πολύ καλά έκαναν. Μακάρι να συνεχίσουν με τον ζήλο που επιδεικνύουν τελευταία. Και γιατί όχι άλλωστε. Μόνον, μη τηρήσουν ξανά το… άλλα μέτρα και σταθμά.

ΛΑΒΙΦΑΡΜ – απάντηση: Με μία ΑΜΚ, βγαίνει ό,τι ώρα θέλει από την επιτήρηση. Τώρα, γιατί δεν την κάνει, είναι απλά θέμα διοίκησης. Την οποία μπορείτε και να ρωτήστε αφού είστε μέτοχος. Η εταιρεία έχει θετικά κεφάλαια 33 εκατ. ευρώ και ο όμιλος αρνητικά 12 εκατ. ευρώ. Με ebitda 4,5 εκατ. ευρώ και κέρδη 2,2 εκατ. ευρώ στο 6μηνο. Υψηλός ο δανεισμός της εταιρείας, αλλά κατά 85% μακροπρόθεσμος.

  • Με τις συνθήκες που επικρατούν στην Wall Str  αναλογικά και συγκριτικά θα διαπραγματευόταν (και λόγω κλάδου) τουλάχιστον σε πενταπλάσια μεγέθη αυτών του Χ.Α. Απλά, σας το αναφέρουμε για να δείτε για πολλοστή φορά τις τεράστιες διαφορές που μας χωρίζουν από μία Αγορά που συνεχώς μας την φέρνουν σαν μέτρο σύγκρισης. Ελα… παιδί μου στο τόπο σου δηλαδή.
  • Απείρως προτιμότερη από όλες τις υπό ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ μετοχές αυτή την περίοδο, ταπεινή άποψη μας.

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΔΟ @3μμ στο ταμπλό

________________________________

ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… (1)

ΑΠΛΑ, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι – Το… άμεσα τους μάρανε!


Στις 12 και τέταρτο δεν είχαν ανοίξει (40) μετοχές κι άλλες (20) είχαν κάνει τζίρο από 10 μέχρι 500 ευρώ!!ΦΟΥΡΛΗΣ: Ενα ακόμη δύσκολο τρίμηνο αναμένει η Optima Bank σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση “neutral” και τιμή-στόχο στα 4,1000 ευρώ. Οι πωλήσεις αναμένεται να καταγράψουν πτώση 6,4% στα 123,6 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 17,8 εκατ. ευρώ, με πτώση 16%. Τα καθαρά κέρδη στο τρίτο τριμηνο αναμένονται στα 3,8 εκατ. ευρώ (-46% σε ετήσια βάση), με την εισηγμένη να εμφανίζει ζημιές 3,4 εκατ ευρώ στο εννεάμηνο. Ανακοινώνει αποτελέσματα αύριο, μετά το κλείσιμο της αγοράς.


@12:17 – Οι top σε άνοδο τίτλοι