22.9.2021- Χ.Α: Χαράς ευαγγέλια για τον παραπλανητικό- Πάρτι στη Λεωφόρο Αθηνών! (από τον… Παρατηρητικό)

  • Χ.Α: Χαράς ευαγγέλια για τον παραπλανητικό

ΓΔ: Χαράς ευαγγέλια για τον παραπλανητικό. Πάρτι στη Λεωφόρο Αθηνών! Με οριακά κέρδη 0,25%, (με την ΕΕΕ μάλιστα στο +2,37%) κέρδισε όχι μια, αλλά δυο!!! ολόκληρες μονάδες  σε σχέση με τη συνεδρίαση της Δευτέρας, όπου είχε χάσει βέβαια είκοσι, αλλά μην το κάνουμε θέμα… ένα μηδενικό διαφορά είναι άλλωστε!

  • Εύγε λοιπόν για την επική αντίδραση, που έλαβε μάλιστα χώρα τη στιγμή που DAXCAC και το λοιπό συναπάντημα πολιορκούσαν αγκομαχώντας την περιοχή του +1,50%.

Κι αν τα χαστούκια στο  «Ξύλο βγήκε απ΄ τον παράδεισο» έπεφταν βροχή, εδώ ούτε μια επίπληξη βρε παιδιά; Κανείς δεν ευθύνεται γι αυτό το χάλι; Η Βουγιουκλάκη θα την πληρώσει πάλι;

  • Όσο για το φιλότιμο, μην κουράζεστε άδικα, θα το βρείτε κάτω από το λήμμα: Άγνωστες λέξεις

ΔΕΗ: Πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα, δεν ήταν το σύνθημα της ΚΝΕ; Τώρα θα μου πείτε, τι σχέση έχει η ΔΕΗ με την ΚΝΕ. Ε, πρώτη στις πωλήσεις με εξαιρετικό τίμημα, πρώτη όμως και στις πορείες (καθοδικές δυστυχώς) που ακολούθησαν αμέσως μετά, αφού ήδη βρίσκεται περισσότερο από ένα ευρώ κάτω από το υψηλό των 10,50€

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Εκτός από τις εσχάτως … ιπτάμενες ΕΠΣΙΛ και ΕΝΤΕΡ που είπαν να ξαποστάσουν, οι υπόλοιπες της παρέας έκλεισαν με κέρδη. Άλλες με μικρότερα (BYTE, ΛΟΓΟΣ), άλλες με μεγαλύτερα (ΠΡΟΦ, ΠΕΡΦ)

ΑΤΤΙΚΑ: Λίγο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, λίγο η δήλωση Γκριμάλντι περί σχετικού ενδιαφέροντος, ώθησαν τη μετοχή στο 1,25€, 24% δηλαδή περισσότερο από την τιμή που είχε μια μόλις εβδομάδα πριν. Not bad at all!

  • ΟΤΟΕΛ: Άνοιξε χαμηλά, σχεδόν στο -3% και έκλεισε κοντά στο υψηλό ημέρας λίγο πάνω από το +3% διαγράφοντας έτσι τις απώλειες της Δευτέρας. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκει αντίσταση στο επίπεδο των 7,80€, ενώ έχει σαν επόμενο στόχο την προ COVID-19 καλύτερη απόδοσή της στην περιοχή των 8,30€

ALUMIL- 6μηνο: Να τις προσέχουμε κάτι τέτοιες… μικρολεπτομέρειες και να μην υπολογίζουμε τα κέρδη που αφορούν και ανήκουν στην μειοψηφία. Στα 7,3 εκατ. ευρώ επομένως η κερδοφορία της ΑΛΜΥ και όχι 9,1 εκατ. όπως ανέφεραν τα δελτία τύπου και οι αναπαραγωγές τους.

  • Ο δανεισμός της είναι ιδιαίτερα υψηλός στα 160 εκατ. ευρώ (όσος και του 2020) και θα τρώει σημαντικότατο μέρος από τα κέρδη. Σε υψηλά νούμερα η σχέση NETDEBT/Ebitda.

EPSILON NET- 6μηνο: Να τις προσέχουμε κάτι τέτοιες… μικρολεπτομέρειες και να μην υπολογίζουμε τα κέρδη που αφορούν και ανήκουν στην μειοψηφία. Στα 3,8 εκατ. ευρώ επομένως η κερδοφορία της και όχι 4,3 εκατ. όπως ανέφεραν τα δελτία τύπου και οι αναπαραγωγές τους.

  • EPSILON NET(Ι)- 6μηνο: Να τις προσέχουμε κάτι τέτοιες… μικρολεπτομέρειες και να μην υπολογίζουμε τα IΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που αφορούν και ανήκουν στην μειοψηφία. Στα 24,9 εκατ. ευρώ επομένως η καθαρή θέση της και όχι 29,3 εκατ. όπως ανέφεραν τα δελτία τύπου και οι αναπαραγωγές τους. Μετοχή φαινόμενο, αλλά η κ/φση ξεπέρασε τα 174 εκατ. ευρώ.

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.