24/1/2023- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις, από τον… Λογικό- Και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Όπως σας είχαμε προβλέψει έγκαιρα από αυτή την στήλη η υπέρβαση των 1000 μονάδων θα ερχόταν και θα έρθει τον Ιανουάριο. Όχι δηλαδή ότι κάτι χαρτιά σαν τον μέγιστο Μυτιληναίο ή την ΜΟΗ παίζουν σε τιμές χιλίων μονάδων αλλά πολλών χιλιάδων.

  • Έτσι για να χαριτολογήσουμε, αφού το χιλιάρικο έχουμε να το δούμε από το Δεκέμβριο του 2014 και μετά το χάος που ήρθε από την πρώτη φορά αριστερά με την κυβέρνηση τσίρκου.
Στα δικά μας τώρα:
  • ΟΤΕ, ΕΕΕ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΟΠΑΠ μόνο αύξηση θέσεων, αφού είναι τα χαρτιά του FTSE25 που υστερούν σημαντικά. Ειδικά ΟΤΕ και ΒΙΟΧΑΛΚΟ είναι κραυγαλέα σε discount.

Προσοχή στον ΟΤΕ αφού θα ξαναρχίσει το buy back.

  • ΒΙΟ: Είναι θέμα απλά να πατήσει το enter ο σωστός παίκτης. Προκλητικά στο 1,1 δις κεφαλαιοποίηση. Θυμίζει την ΓΕΚ που ήταν κάποτε κολλημένη στα 6€ και σε μια εβδομάδα πήγε 9€
ΔΕΗ: Η κρίση θα την βγάλει πιο δυνατή, φανταστείτε είναι κάτω από την αμκ των 9€. Δεν θα το πολυκαταλάβουμε πότε θα πάει.
  • ΦΡΛΚ, ΛΑΜΔΑ, ΑΔΜΗΕ: Κάτι πάνε να ζεστάνουν. Μην πείτε ότι δεν σας τα είχαμε γράψει.
CENERGY: Μόλις καθαρίσει το μετοχολόγιο από ψιλικαντζήδες που πουλάνε και εκβιαστικά στις δημοπρασίες με μαρκετ εντολές θα χαθεί η μπάλα. Έγκαιρα έχετε ειδοποιηθεί.
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Ήρθε η ώρα της. 130 χιλ κομμάτια και αν ξεκίνησε μπορεί να δούμε κεφαλαιοποίηση των 100εκ. Την υποστηρίζει με τα νούμερα της αλλά και με αυτά που έρχονται.
  • ΚΛΜ: Ευχάριστη έκπληξη και σήμερα.
Βάλτε ένα bet σε κάποιες εταιρείες πληροφορικής. Υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες. Θα δούμε κίνηση και όταν κινείται ο κλάδος γίνεται ο καλός… χαμός.
Καλό ξημέρωμα,
Ο ΛΟΓΙΚΟΣ
  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.