(21/8) Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Sorry, guys, έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε

Ο ΕΝΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ: Από τον Κέκροπα(+4,33%) στην ΙΝΚΑΤ(+10,80%) και από την ΙΝΤΚΑ(+8,59%) στην ΙΝΛΟΤ(+11.68%). Σωκράτη, εσύ σούπερ σταρ (Eurovision, 1979)

Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ: Σε …θερινή νάρκη. Όταν χειμωνιάζει, συνηθίζει να ξυπνάει. Κι αυτό το placement στα 2€, σαν να έκατσε λιγάκι βαρύ

ΠΕΡΦ: Στο limit up ουσιαστικά μετά την ανακοίνωση περί split και άντλησης νέων κεφαλαίων. Δώστε λίγη προσοχή στο άρθρο 7, σε σχέση με το αντίστοιχο 9 της περσινής συνέλευσης. Ωριμάζουμε εντός του ΄21

ΕΛΒΕ: Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έκανε 1629 τεμάχια και ανέβηκε ένα σκαλοπατάκι στα 7,20€. Η καλή ανάβαση, μετά τα αποτελέσματα…

ΣΠΕΙΣ: Συνεπής στη διαστημική της πορεία(+6,24%). Για την προσεδάφιση απαραίτητη είναι η επίδειξη ταυτότητας.

ΡΕΒΟΙΛ: Στο δρόμο της δικαίωσης των εσχάτων …σφηνακίων

ΕΛΤΟΝ: Ε, πόσο ακόμα θα κρατιόταν κάτω από τα 1,70;

ΒΙΟΤ: Μια σχετική προσφορά βγήκε στα 50 λεπτά, λάβετε όμως υπόψη ότι οι αγορές στην τελευταία δημοπρασία έγιναν με εντολές market. Αντιληπτόν; (+8,70%)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Sorryguys, έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε

ΓΔ vs ΜΕΤΟΧΕΣ: Τι καλύτερη απόδειξη από τις δυο τελευταίες συνεδριάσεις για το πού πρέπει να εστιάζετε!

Υ.Γ Μη μας πάρει και τις παρατηρήσεις μονοπώλιο ο V.K.P.!!!

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.