21.8.2021- Χ.Α: Σφηνάκια (από τον OAK) – Το θέμα είναι αν θα πάει με πύραυλο ή με φεράρι…

Μικρομέτοχος, τους κατέστρεψε ολους με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ, την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, την ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ, την ΙΝΤΡΑΛΟΤ κλπ. Με αποδόσεις πάνω από 200% ας ετοιμάζονται οι fan του site να πληρώσουνε φόρους μαμούθ στα κέρδη. Α, ξέχασα δεν φορολογούνται οι μικρομέτοχοι.

ΣΠΕΙΣ, φαγωθηκαν με το deal ολοι. Ρε παιδια χαλαρά. Γίνει δεν γινει το deal, το χαρτι είναι για ανοδο. Το θέμα είναι αν θα πάει με πυραυλο ή με φεραρι…

ΕΤΕ, αν ηξερε ο κοσμακης τι εχει μέσα η κατά τα αλλα κρατική τράπεζα θα την ειχαν ηδη παει στα 3.5 ευρω.

ΕΥΠΙΚ, θα την βλέπετε και θα τριβετε τα ματια σας. Ο κλάδος πετάει και τα P/από μονοψήφια θα γίνουν μικρά μονοψήφια.

ΙΝΛΙΦ, και εδώ τα ιδια ισχύουν.

Κατασκευαστικές, επειδη τα ξεχνάμε… όταν μοιραζει το κράτος χρήματα οι βασικοί κλάδοι είναι τεχνολογία και έργα υποδομής. Εργοστάσια δυσκολα να φιαχτούν παιδια πλέον.

Χρηματιστήριο, πτώση μαμούθ προχτές, καθαρά απόδειξη ότι η αγορά δεν εχει αμυνες. Μολις φτερνιστεί η αμερική, κλαινε ολοι εδω.

ΠΑΙΡΗΣ, την ξεχασαμε αλλα δεν θα μας ξεχασει αυτή. Μικρή αποτίμηση, σε τιμές διαμερισματος Ελληνικου και αργά ή γρηγορα θα αξιοποιηθεί.

ΜΟΗ, μαζευει μαζευει, να δώ ποτε θα πάει ταμείο.  

ΟΠΑΠ, αναμένω να δω κανα τρίμηνο για να δουμε προς τα πού πάμε. Να θυμισω ότι η επομενη δεκαετια θα είναι δεκαετία μηδενικών καταβολών φόρων.

Τουρισμός, εκτινάχθηκε λεει τον Ιούλιο και τον Αυγουστο. Μηπως να ξαναδούμε τον σκαφάτο πως τα πήγε;

Χαρακτήρα, αν ήμουν στην θέση σας χτές θα σημειωνα σε ένα μπλοκάκι ποια χαρτιά δεν καταστραφηκαν και δείξανε επίπεδο στην πτώση της Πέμπτης. Ετσι θα καταλάβετε πολύ ευκολα, ποια είναι τα καλα. Τα υπόλοιπα…

Ξένοι Brokers, κατά καιρούς διαβάζω για ξένα διαδικτυακά σιτε για αγορές και πωλήσεις μετοχών.

  • Ελεγξτε λιγακι τι ακριβως σας πουλάνε! Γιατι εσυ αγοράζεις ΕΤΕ πχ στην ΧΥΖ αλλα στην πραγματικότητα αγοράζεις ένα ADR στην Φρανκφουρτη που προχθες ειχε μηδενική συναλλακτική δραστηριοτητα και με τιμές -5% της αντίστοιχης της αληθινής ΕΤΕ.

Φιλικα

ΟΑΚ