(21.11.2020) Οχι άλλες σκέψεις – Big time…

  • Οχι άλλες σκέψεις – Big time…

Διαβάζω ότι υπάρχουν κάποιες σκέψεις να ανοίξει η εστίαση παραμονές Χριστουγέννων. Θα προηγηθούν τα δημοτικά και λιανεμπόριο. Επίσης μαθαίνω ότι κάποιοι σκέπτονται να κλείσουν τα βόρεια σύνορα μας.

Παλαιότερα κάποιος υπουργός τουρισμού σκεπτόταν να ζητήσει υγειονομικά πιστοποιητικά και εξετάσεις σε όποιον ερχόταν στην χώρα… Αλλά τελικά κάποιος άλλος προϊστάμενος του, του είπε ότι μήπως κάνουμε εκλογές τον Σεπτέμβριο.

  • Αστο καλύτερα Χαρούλη, να τα ανοίξουμε όλα να δουλέψουν και οι ταβέρνες… Μίλα και με την TUI.

Η TUI τους είπε να μην το σκέπτονται καθόλου αυτό, γιατί η ίδια δεν θα δεχόταν για τους τουρίστες που θα έφερνε στην χώρα μας, ούτε καν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο, που το είχε σκεφτεί κάποιος άλλος φωστήρας.

Επίσης κάποιοι άλλοι σκεφτήκαν ποιος θα τους μαζέψει τα φρούτα από τα χωράφια και το είπαν και στον τοπικό υπουργό και στους βουλευτές τους οι οποίοι σκέφτηκαν με την σειρά τους ότι θα χάσουν τα 7 χιλιάρικα αν δεν επανεκλεγούν …

  • Και ιταλός υπουργός των εξωτερικών μας εκβίαζε εν μέσω διαπραγματεύσεων για τον καθορισμό ΑΟΖ, να μην τολμήσουμε και δεν ανοίξουμε τα σύνορα μας…για τους μέσα στον κορωναιό ιταλούς τουρίστες.

Και βέβαια οι κάτω των 30 χρονών σκέφτηκαν ότι δεν τους αφορά αυτό γιατί θα το πέρναγαν light τον COVID 19.

  • Ας πεθάνουν οι άλλοι εγώ καλά θα είμαι….Και το ΚΚΕ… και το παλικαράκι από τα Σεπόλια ο Ορέστης με την αδερφούλα του και την υπόλοιπη οικογένεια του που θέλησαν να κάνουν επανάσταση μάλλον εκτός θέματος πιάστηκαν…

Τελικά, με εκείνο και το άλλο κανένας δεν σκέφτηκε να ζητάει η Ελλάδα εξετάσεις στο αεροδρόμιο και στα βόρεια σύνορα μας, από αυτούς που επισκέπτονταν την χώρα, από το καλοκαίρι και μετά…

  • Κανένας δεν σκέφτηκε, ότι αφού έγινε η ματσόλα και γεμίσαμε COVID 19 το καλοκαίρι να κάνουμε ένα Lockdown τον Σεπτέμβριο για να σταματήσουμε το κύμα που ερχόταν.

Και τώρα, έγινε αυτό που έγινε τον Μάρτιο στην βόρεια Ιταλία:

  • lockdown με αύξηση κρουσμάτων και ταυτόχρονη διάλυση του συστήματος υγείας.

Η έλλειψη ηγεσίας σε όλο τον Δυτικό κόσμο που θα είχε το σθένος να συγκρουστεί με την αρρώστια και να προστατέψει την οικονομία και τον πληθυσμό και η γενική αποβλάκωση του πληθυσμού φέρνει αποτελέσματα…2000 νεκρούς τον μήνα και την οικονομία σε κώμα.

  • Αυτά για την εστίαση τα Χριστούγεννα είναι ανεκδοτα… Το εμβόλιο περιμένουμε από την αγία Pfizer και τους άγιους ανταγωνιστές της. Όλοι οι άλλοι απέτυχαν….big time….

Γιώργος Βαθυστόχαστος