ΑΔΜΗΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της «ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών» συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την αποχώρηση του Νεκτάριου Παπαγιαννακόπουλου από τη θέση του προέδρου
Το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της «ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών» συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την αποχώρηση του Νεκτάριου Παπαγιαννακόπουλου από τη θέση του προέδρου.
Αναλυτικότερα:
«Η Ανώνυμη Εταιρεία ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι:
Το ∆ιοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέλεξε την κα. Ελένη Ζαρίκου ως μέλος στη θέση του αποχωρήσαντος κ. Νεκτάριου Παπαγιαννακόπουλου, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου προκειμένου να επιδιώξει διαφορετική επαγγελματική σταδιοδρομία.
Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέγεται ο κ. Ιάσων Ρουσόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τις ίδιες αρμοδιότητες με τον απερχόμενο κ. Παπαγιαννακόπουλο.
Νέος Αντιπρόεδρος, με εκτελεστικά καθήκοντα, εκλέγεται ο κ. Ιωάννης Μάργαρης.
Το ∆ιοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Ιάσων Ρουσόπουλος, Πρόεδρος,
2. Ιωάννης Μάργαρης, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό μέλος,
3. Ελένη Ζαρίκου, Μη εκτελεστικό μέλος,
4. Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
5. Ευάγγελος Δαρούσος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Όπως δήλωσε ο νέος Πρόεδρος κ. Ρουσόπουλος:
“Κατά τη διάρκεια του έτους που πέρασε, η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών ωφελήθηκε πολύ από την τεχνογνωσία του Νεκτάριου με την επιτυχή δημιουργία γραφείου σχέσεων με επενδυτές.
Στόχος της Εταιρείας παραμένει η βελτιστοποίηση της ροής πληροφόρησης μεταξύ Μητρικής, Συγγενούς και Μετόχων.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Νεκτάριο με αφορμή τη νέα επαγγελματική επιλογή του”. Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Μάργαρης και Ρουσόπουλος έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε αμοιβή σχετίζεται με τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ. της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών λόγω της συμμετοχής τους στο Δ.Σ. της Συγγενούς ΑΔΜΗΕ Α.Ε. με εκτελεστικά καθήκοντα.
Η γνωστοποίηση γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 (άρθρο 3 παρ. 1 ιστ (ββ) και άρθρο 21) και του Κανονισμού 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς».