20/8- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις, από τον… Παρατηρητικό- No.1- Και τα μυαλά στα κάγκελα!!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ με την καθημερινή τερματική δραστηριότητα … Ετσι είναι οι αγορές… Τα πελατάκια ανά τον κόσμο πρέπει να μπαινοβγαίνουν για να τα κονομάνε τα Λευκά Κολλάρα (από μέσα πάντως είναι κατάμαυρα, πίσσα, κατράμι, κορακί που λέμε στο χωριό μας).

  • ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ μπολιάσει με τα προσήκοντα εμβόλια τόσο πολύ, που οι ρουλέτες στα καζίνο τους φαίνονται ψύλλοι στ’άχυρα.

ΕΜΕΙΣ κοιτάμε τις… Μετοχάρες μας και ας τις βρίζουν στα forum αυτοί που δεν τις έχουν. Βρε παιδιά, στα πολύ σοβαρά τώρα… Οι μετοχές είναι αναλώσιμες, δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες για να φανατίζεστε τόσο πολύ μαζί τους. Σήμερα ξεχωρίζουν αυτές, αύριο άλλες, μεθαύριο ποιος ξέρει ποιές…

Εμπνευση, ψυχολογία και timing είναι οι αγορές ανά τον κόσμο, το ίδιο και η δική μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της δικής μας όμως είναι η έλλειψη ρευστότητας + εμπορευσιμότητας σε πολλά χαρτιά.

  • Γι αυτό και βραχυπρόθεσμα δεν μπορεί κανείς να βγει κανείς κερδισμένος με τα μπες βγες… Ετσι και δεν του βγει του βραχυπρόθεσμου η κίνηση πουλάει και κυνηγάει την επόμενη που του την σφύριξαν ή την έγραψε ο μ/μ κλπ κλπ.

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ, αυτά που τους κάνει ο όμιλος είναι από τα Αγραφα!!! οι αναγνώστες του μ/μ πάντως δεν νοιώθουν καμμία έκπληξη, είχαν προϊδεαστεί για κάτι τέτοιο. ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ και τα μυαλά στα κάγκελα!! Θα έρθει και η σειρά της 4ης, δεν μπορεί να είναι τόσο μακάκες και να μην θέλουν να εκτελεστεί ένα τέτοιο project.

ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ: Ο,τι πέφτει κάτω από τα 0,5800 στην ΜΟΝΤΑ μην το αφήνετε στη τύχη του…

SPACE: ΔΕΙΤΕ ΒΑΘΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ……

ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στην globalsoft/profile systems 


  • Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

Σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο V.K.P  

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.