(2) Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό

(2)

Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του «Λογικού» στο σχόλιο του Σαββατοκύριακου και εκτάκτως στον αέρα και σήμερα (ΣΣ:30/3 και μάλιστα δύο φορές) λόγω επιτάχυνσης της αγοράς.

  • ΕΥΔΑΠ. Και ακόμα το χαρτί κινείται από εγχώριες δυνάμεις και χωρίς να έχουν καταλάβει πολλοί τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα στον τίτλο. Είχα γράψει το νερό νεράκι, αλλά οι υπομονετικοί θα πιουν σαμπάνια.
ΙΝΤΡΑΚΟΜ 1,14€ με όγκο 1,32εκατ. Δεν περιγράφω άλλο. Προκλητικά φθηνή. Στο περιθώριο τόσα χρόνια, εγκαταλελειμμένη από τον κύριο μέτοχο. Εύκολα θα ήταν στόχος επιθετικής εξαγοράς αν είχαμε  χρηματιστήριο με σοβαρούς παίκτες. Θέλει και η Ιντρακόμ τον «Ολλανδό» της και να δεις πως θα τρέχουν οι βασικοί μέτοχοι.
  • CENERGY-ΒΙΟΧΑΛΚΟ Αρμονική άνοδος σε απόλυτους αριθμούς 2,5 * 2 = 5 € . Ούτε σχέση ανταλλαγής να έκρυβαν οι άτιμες. Τελειομανείς οι market makers με διαβήτη τα κλεισίματα. Στον 25αρη δείκτη μόνο η Βιοχάλκο από τον όμιλο αλλά γρήγορα θα έχει προστεθεί η ΕΛΧΑ, η Cenergy αλλά και η Noval με την ολοκλήρωση της εισαγωγής της. Φανταστείτε λοιπόν τι θα κάνει ο όμιλος και με τις 4 μετοχές του να συμμετέχουν στον 25αρη δείκτη.
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Τα λόγια είναι περιττά…..plus MSCI προ των πυλών.
  • ΑΔΜΗΕ Και μόνο για την ψυχική οδύνη που μας έχει προκαλέσει με την στασιμότητά του τόσα χρόνια το 3 πρέπει να το περάσει με συνοπτικές διαδικασίες.
AVE Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με μικρότερες κεφαλαιοποιήσεις αλλά θα τολμήσω να δώσω προσοχή στο Αudio Visual! Γυρίζει σελίδα και κάποια στιγμή πρέπει και οι μέτοχοι να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από αυτά που στάζουν κάθε χρόνο για να σταθεί η εταιρεία. Έχει ανοιχτεί σε νέες δουλειές κάτι άκουσα, για ψάξτε λίγο, κάτι φορτιστές αλλά τι φορτιστές……;;;;!!
  • Ο Λογικός…

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.