19/8- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις, από τον… Παρατηρητικό- No.1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε φίλο αναγνώστη: Μην γίνεστε προπέτες (χα,χα,χα) – οι τιμές των μετοχών δεν είναι στύλ… Κάρλ Λιούις αλλά… Αμπέμπε Μπικίλα. Την Space τελευταία φορά που την επισημάναμε  έγραφε στο ταμπλό 5,5000 με 5,7000 ευρώ.

  • Με την τιμή να ανεβαίνει έκτοτε και να ξεπερνά τα 10,0000 ευρώ (ο πρώτος στόχος  εκπληρώθηκε, σε στυλ ΚΑΡΛ ΛΙΟΥΙΣ, ούτε που το περιμέναμε, σε χρόνο σχεδόν Dt!!!) είναι ευνόητον – ξεκάθαρον που λέμε – οι αναγνώστες του μ/μ τηρώντας τον Δεκάλογο να έχουν ενθυλακώσει μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη τους τα λογιστικά, μετατρέποντας τα σε πραγματικά. Και πλέον τρέχουν την υπόλοιπη θέση τους άνετα και ωραία.

Τα της ταυτότητας τώρα, είναι ξεχωριστές εικασίες, εικοτολογίες, κατασκοπίες (χαχαχα), με ζητούμενον το… ΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΙ… (Ο κατάσκοπος μας μάλιστα … λέει ότι της… Εκατσε!) Kαι γράψαμε, ότι ο καθένας μπορούσε να κινηθεί ανάλογα με την έμπνευση του, τις αντοχές του.

  • Εξυπακούεται ότι και προσεχώς θα δούμε και το άλλο νούμερο. Αλλά τι σημασία έχει τώρα, αν πάει 12,0000 (στόχος εκπληρώσιμος για τους επόμενους 12 minimum με 18 μηνες maximum) όταν σε χρόνο σχεδόν dt χτύπησε +80%;; ΟΜΩΣ αν πάρει τις ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ…

ΕΣΥΜΒ: Παρατηρώντας τους δηλ. πως κινούνται, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάτι καλό θα βγει προσεχώς… Αποκλείεται να ξέχασαν την δουλειά τους, αφού κατάφεραν να φέρουν τα κάτω πάνω, διασώζοντας την εταιρεία. Τώρα, τα υπόλοιπα θα τους φαίνονται σαν παιχνιδάκι. Να μην ξεχνάτε, ότι προ 8ετίας διαπραγματευόταν στα 3,5000 ευρώ για να ακολουθήσει μία άνευ προηγουμένου καθίζηση που την έφερε στα ιστορικά χαμηλά των 0,1050 ευρώ πριν ακριβώς δυόμισι χρόνια.

ΣΙΔΜΑ: Κερδίζει καλές εντυπώσεις κι ας διορθώνει στο ταμπλό. Ο τρόπος που κινείται είναι … υποψιαστικός.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Χρωστάει κίνηση, μάλλον παριστάνει την κοιμισμένη. Το 6μηνο της θα μας δώσει το Guidance, εν αναμονή του επομένως. Πάντως τεμάχια δεν βγαίνουν προς πώληση κάτω από τα 1,3000 ευρώ.

SPACE: Η Alpha κατέχει ως γνωστόν το 19,3% και οι ενδιαφερόμενοι να έχουν υπόψη τους ότι γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση της το τι παίζεται στον κλάδο και τι θα παιχθεί  μελλοντικά. Ερώτηση κρίσεως: Αν ήσασταν στη θέση της, θα το παραχωρούσατε έναντι 11,5 εκατ.ευρώ παρατηρώντας τις αποτιμήσεις των υπολοίπων; ή ακόμα καλύτερα: Πόσο θα το δίνατε για να μην σας πουν… κύριο;;;

ΙΝΤΡΑΚΟΜ-άρα: Μόνον ο μ/μ αναφερόταν και υπερθεμάτιζε με την τιμή στα σαράντα και πενήντα σεντς. Και μερικοί ιδιώτες σε forum που έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλο. Τι να μας πουν τώρα οι…ανακαλυψίες;;;

  • Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

Σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο V.K.P  

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.