18 Αυγούστου 2022- Χ.Α: Επί του πιεστηρίου @16:15

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χαμηλός ο τζίρος ο οποίος έξι σχεδόν ώρες μετά την έναρξη δεν υπερβαίνει τα 30 εκατ. ευρώ. Δεν έχουμε και πακέτα σήμερα για να τον ανεβάσουν.

ΣΤΑ ΥΨΗ η τιμή στόχος της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, σχεδόν στα 3 ευρώ από τους αναλυτές της HSBC. Και ενάμισι ευρώ να έπιανε τι καλά που θα ήταν. Αλλωστε, τρώγοντας έρχεται και η όρεξη.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Ξανά πάνω από το ένα δισ. ευρώ σε κ/φση, με την μετοχή της να γράφει το 10άρι τώρα παρά τρία σεντς. (+2,50% με 950 χιλ. ευρώ τζίρο)

ΤΟ DEAL της ΤΕΝΕΡΓ θα αναδείξει και το πόσο φτηνά αποτιμώνται ΔΕΗ και ΜΥΤΙΛ.


ΠΟΙΟΤΙΚΑ – ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ-ΜΙΚΡΑ ΧΑΡΤΙΑ+ΧΑΡΤΑΚΙΑ: Ναι μεν δεν εμφανίζουν εμπορευσιμότητα, κινητικότητα στο ταμπλό, αλλά πως να γίνει αυτό όταν οι πωλητές δίνουν λίγα τεμάχια;;

  • ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ συσσώρευσης, κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν… Πόσο μάλλον αν ανακοινώσουν και πολύ καλά 6μηνα.

UNIBIOS – Απάντηση: Μπορεί να μην έχουμε αναφερθεί στη περίπτωση της εδώ και μερικές εβδομάδες, ίσως και μήνες αλλά σας δώσαμε μία ενδιαφέρουσα επανάληψη και σχόλια πριν λίγο στο βασικό μας θέμα.

  • ΚΑΙ στα 0,8200 ευρώ το book value, χωρίς να είναι προσδιορίσημη η εν δυνάμει δυνητική αξία της έτσι και προκύψει ενδιαφέρον στρατηγικού επενδυτή ή και κάποιου fund αφού ο κλάδος θα γίνεται ολοένα και πιο hot.

ΤΑΜΠΛΟ – ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ: Στα 74 εκατ. ευρώ η αποτίμηση της AVE (και συγχαρητήρια στους μεγαλομέτοχους) κι αν είχαν την ίδια όρεξη όλοι οι υπόλοιποι, τότε ο ΓΔ θα βρισκόταν στην στρατόσφαιρα. Ούτε ξέρουμε, τι θα έγραφε το κοντέρ.

  • Αυτές είναι οι ομορφιές των αγορών. Ο,τι θέλει κάνει το χρήμα, όταν θέλει να μιλήσει. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτές…


ΠΟΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ