(18/9) Λεωφ. Αθηνών 110: Πολλά μικρά και μεγάλα ενδιαφέροντα(;)

TI ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ το πρωί;

  • ΤΑΜΠΛΟ: Αν δεν μας τα κάνει μούσκεμα η FED, εκτιμούμε ότι θα έχουμε καλό 3ημερο. Με πρωταγωνιστές τις Τράπεζες, όπου αν κατοχυρώσει ο ΔΤΡ τις 800 μονάδες και κινηθεί προς τον επόμενο στόχο του, τότε θα δούμε και την διάσπαση των 890 μονάδων για τον ΓΔ. Όχι φυσικά ότι για μας έχει καμμία σημασία η κίνηση την δεικτών, αλλά υπάρχουν και αναγνώστες που τους νοιάζει.
  • Στο +2% και στις 810 μονάδες τώρα ο ΔΤΡ…

ΟΤΕ: Άνοιξε πρώτος και πάλι τον δρόμο για τις υπόλοιπες δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις. Χαμπάρι να πάρουν οι ελληνάρες, για το τι θα επακολουθήσει. Το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν την τρίχα τριχειά και να ρουφάνε με ηδονή και αμάσητο ό,τι μίζερο και καταστροφικό τους σερβίρουν. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. Παν- άξιοι της μοίρας τους.

ΟΛΥΜΠ: Φως φανάρι πλέον ότι τα πράγματα έχουν σοβαρέψει… Αγοράζουν, ότι βγαίνει στα 2,6000 ευρώ, χωρίς φειδώ.

ΚΑΜΠΑΣ: Βγαίνει χαρτί, οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες… Μη ξεχνάτε, ότι σας είχε συσταθεί από τα 0,3000 και αρκετοί παίρνουν μεγάλα κέρδη και πολύ καλά κάνουν.

ΛΥΚΟΣ -απάντηση: Και σε μας κάνει εντύπωση η αδυναμία της μετοχής να κινηθεί πάνω από τα 1,6000… Δίνει όμως κέρδη άνω του 100% σε διάστημα 3μηνου. Μην είμαστε λοιπόν… απαιτητικοί. Και το ταμπλό είναι μαραθώνιος… Δεν είναι αγώνας ταχύτητας.

ΣΧΟΛΙΟ: Να μην ξεχνάτε, ότι για να κερδίσουν οι μικροεπενδυτές στο ταμπλό πρέπει τα συμφέροντα των μεγαλομετόχων να συμπίπτουν με τα δικά τους. Αλλιώς, μαύρο φίδι που τους έφαγε.

ΚΥΡΙΟ: Μετά από 7 σερί παρουσίες χωρίς θετικό πρόσημο κάπως αντέδρασε χθες. Αλλά σήμερα γύρισε και πάλι, υποχωρώντας προς τα 2,0000 ευρώ. Κάτι γράφουμε πιο πάνω…

ΒΙΟΣΚ: Ημέρες δόξας σήμερα στο ταμπλό, σχετικά με την εμπορευσιμότητα της. Οι συναλλαγές της έχουν ξεπεράσει τα 600 χιλ. τεμάχια, η τιμή υποχωρεί σχεδόν 10% στα 0,3550 ευρώ. ‘Ομως η ΑΜΚ έγινε στα 0,3000 και πολλοί προτιμούν να κλειδώνουν ένα +15% με +17% σε διάστημα 6 εβδομάδων. Εντύπωση μας κάνει η διάθεση των αγοραστών.

ΒΙΟΚΑ: Καιρό είχαμε να δούμε και 9 χιλ. τμχ και +9% με επανφορά στα 0,8500 ευρώ. Κ/φση 20,4 εκατ. ευρώ, που δεν είναι και λίγα. Εν αναμονή του 6μηνου της…

ΠΕΡΦ: Και 3,4000 ευρώ και μέρισμα 0,0500 ευρώ… Την φέραμε στην προσοχή των μικροεπενδυτών με τιμές 2,3000 – 2,4000. Έτσι και επαναλάβει τα μεγέθη του 2018, τότε θα αποκτήσει ευρύτερο επενδυτικό πελατολόγιο. Αν τα βελτιώσει κι άλλο, τότε… Εν αναμονή και εδώ.

ΙΝΚΑΤ: Πιέζεται λόγω των ηλεκτρονικών διοδίων, αλλά δεν είχε προεξοφλήσει στη τιμή της την ανάληψη του έργου. Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση θα είχε γράψει εντελώς διαφορετικά νούμερα στο ταμπλό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Ο κλάδος είναι προβληματικός κι ας κάνουν ότι θέλουν στο ταμπλό. Μόνον η ΕΚΤΕΡ είναι υγιέστατη και η ΙΝΤΡΑΚΑΤ υποσχόμενη λόγω κ/φσης. Οι 3 μεγάλες έχουν μεγάλα προβλήματα, να μην κοροιδευόμαστε και αναμεταξύ μας.

ΜΟΝΤΑ: Κάτι πολύ καλό θα γίνει εδώ… Με μία μικρή επιφύλαξη…

Print Friendly, PDF & Email