17 Αυγούστου 2021 – Χ.Α: Μεταμεσονύχτια σφηνάκια από τον ΟΑΚ…

  • Δεν προλάβαμε να γράψουμε για ΦΡΙΓΟ και ΙΝΤΡΑΛΟΤ και νάσου και τα δυο χαρτιά ράλι δευτεριάτικa.

Στο FacebookΜΕΖΖ της Πειραιώς η πορεία απόλυτα προβλέψιμη. Το άνοιξαν στα 5 λεπτά, μετά το πήγαν στα 4 από εκεί πάλι στα 4,8 και αφού εγκλώβισαν όσους μπορούσαν και το καλύτερο δεν αφησαν τον κοσμάκη να καταλάβει τίποτα, μετά με την μέθοδο του Bull trap αρχίσανε τα ξεφορτώματα. Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα. 

  • Απόστολος Σκουμπούρης με το φοβερό άρθρο του για τις πληγές του ΧΑΑ. Αν δεν το διαβάσατε ακόμα, μην αργείτε.

Οι Ταλιμπάν το πήραν το κράτος. Για οποίον δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει, η Αμερική μεσολάβησε προ τριετίας για να απελευθερωθεί ο βασικός ηγέτης των ταλιμπάν. Μήπως τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο; Αλήθεια η Τουρκία που θα προστάτευε τα συμφέροντα της Δύσης που ακριβώς είναι; 

  • Και φυσικά ο κορυφαίος Οικονομολόγος της Χώρας ο κ. Βαρουφάκης δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει για ήττα των Καπιταλιστών. Κάθε μέρα αναρωτιέμαι γι αυτό το κίνημα  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ25  που ακριβώς τελειώνει ως πάτος και για να είμαι ειλικρινής κάθε μέρα με εκπλήσσουν με νέα χαμηλά. Ούτε η Πειραιώς πριν τις Αυξήσεις δεν είχε τέτοια συμπεριφορά.

Βρεε Βαρουφάρα δεν κάνεις το κόμμα μετοχή να σε σορτάρω μέχρι να δύσει ο Ηλιος;  Προσφορά του Καρβουνιάρη σε όσους ψήφισαν τον Υπερ-οικονομολόγο μας και μας χάρισαν την ευκαιρία να τον θαυμάζουμε για άλλα 4 χρόνια! 7 μέρες όλα πληρωμένα σε πεντάστερο στην Καμπούλ. Με την ευκαιρία των διακοπών μπορείτε να εξηγήσετε και τις Perpetual θεωρίες του αρχηγού σας στους Αντικαπιταλιστές.   

  • ΑΡΑΙΓ, διατήρησε την βαθμιδα ΒΒ και μπράβο της. Να δούμε και τον ισολογισμό παιδιά να καταλάβουμε τι έγινε. Ο Τουρισμός φαίνεται να σώζει την παρτίδα πάντως.

Ανεμογεννήτριες, την σχέση Α/Γ με τις πυρκαγιές την έχει εξηγήσει πληθώρα ανόητων. Αλλά να φτάνει κοτζάμ πρωθυπουργός να εξηγεί τα αυτονόητα; Ειλικρινά ως χώρα δεν παιζόμαστε. 

  • ΙΝΛΙΦ και ΕΥΠΙΚ, μεγάλες κερδισμένες από τις φωτιές και οι δυο τους. Ναι, καλά ακούσατε. Κερδισμένες γιατί οι αποζημιώσεις θα είναι ελάχιστες, ενώ ο κόσμος που θα σπεύσει να κάνει νέο ασφαλιστήρια από την τρομάρα που πήρε,… πάρα πολλοί. 

ΓΔ μονιμα κοντά στις 900 μονάδες. Ό,τι δεν ανεβαίνει όμως, θα πέσει μονοτελειακά. Συνεπώς μέχρι 15 Σεπτέμβριου του δίνω ευκαιρία να δείξει χαρακτήρα, αλλιώς κλάψτε μανούλες, κλάψτε τον. 

Φιλικά

ΟΑΚ