17 Αυγούστου 2021 – Χ.Α: Μερικά βδομαδιάτικα σφηνάκια* (από τον ΟΑΚ)

Πάει και ο Δεκαπενταύγουστος. Για πολλούς είναι και το τέλος του καλοκαιριού, για άλλους απλά ξεκινάνε οι διακοπές τους.  

  • Μερικά βδομαδιατικα σφηνάκια*

*ΣΣ μ/μ: Τα λάβαμε χθες το πρωί, αλλά ο δαίμων του ηλεκρονικού δικτύου κλπ…

ΡΕΒΟΙΛ πρώτη και καλύτερη μιας και φτάνουμε στα μέσα του ογδοου μηνα λειτουργίας της χρονιάς. Μια συζήτηση με 2-3 βενζινάδες και μπορείς να καταλάβεις τι γινεται.

  • Τι μας ειπαν λοιπόν;

Ο,τι φέτος το καλοκαίρι η πλειοψηφία των Ελλήνων εκαναν διακοπές Ιούνιο-Ιούλιο και τα βενζινάδικα της Επαρχίας με πενιχρούς τζιρους άλλες χρονιές, φέτος γράψανε καλά νούμερα. Δεν ειμαι και λογιστής της εταιρίας αλλα δεν θα εκπλαγώ αν πάμε για ένα +25% στα κέρδη εξαμήνου. 

  • ΑΣΤΑΚ, τα παιδια μαζευουν. Η εταιρία εντονα υποτιμημένη ακόμα και τώρα.

ΠΕΤΡΟ, τα γραψαμε και την προηγουμενη εβδομαδα. Σιγα μην τελειωσε η κινηση. Ουτε από τα υψηλα της δεν απομακρυνεται η μετοχή του.

  • ΟΤΟΕΛ, Αν ο τουρισμος γράφει κέρδη ρεκορ και αφου δεν καηκε στα 2 χρονια της πανδημίας, γιατι να μην δει υψηλοτερες τιμες;

ΜΥΤΙΛ, αγαπημένη του Μ/Μ και δικιά μας. Και ο λογος απλός. Η ALCOA εγραψε νέο υψηλο στο εξωτερικό. Το δικό μας αλουμινιο εδώ θα μεινει;

  • ΦΡΙΓΟ, ΙΝΛΟΤ, λετε να τελειωσανε; Για ψιλικατζιδες τους εχετε;

Τράπεζες, μεχρι το τελος του χρόνου θα δουμε σιγουρα κινηση ή τουλάχιστον παλμό.

  • Και ένα QUIZ: Ποια μικρή εταιρία που πρόσφατα εφαγε μεγαλη σφαλιάρα φαινεται να τακτοποιεί το προβλημα της;

Παγκόσμιες αγορές, Τελείωσε το χρήμα ή σταμάτησαν οι εκτυπώσεις;  Παιδιά, το μπάμ θα έρθει απότομα. Μην το περιμένετε. Όταν έρθει, θα το καταλάβουμε όλοι. Μέχρι τότε, χαρείτε το ραλι.

Πλαστικά, παραπονιούνται για την μικρη εμπορευσιμότητα. Ρε παιδια ειπαμε. Μην περιμενετε το τοπ για να πουλησετε. Δεν μπορείτε ολοι να πουλατε στην κορυφή. Στην κορυφή γινονται λιγα κομματια.

ΙΝΛΙΦ, ακούμε ότι η εταιρία τρεχει πολύ καλα. Σας την ειχα γραψει πολύ νωρίτερα αλλα φαινεται ότι εχει ακόμα πορεία. Παραμένει βέβαια τα ζώα μου αργά στο ταμπλό… Μαζί με αυτήν και η ΕΥΠΙΚ μας. Και οι δυο στο μονιτορ. 

Φιλικά

ΟΑΚ