17.10.2021- Χ.Α: Πρώτος πάει και είναι αυτός που σβήνει τα φώτα φεύγοντας! (από τον… Παρατηρητικό)

Με την τριφυλλάρα να μοιράζει τεμάχια ανελλιπώς στο κλουβί της Λεωφόρου και με τον Καρλίτος να ρίχνει απανωτές τις βόμβες, ό,τι και να δούμε στο ταμπλό δεν θα μας παραξενέψει.

  • Προς τα πάνω εξηγούμεθα, γιατί το προς τα κάτω τόχουμε μάθει απέξω κι ανακατωτά στην γενική παρανοϊκή εικόνα του.

Μέχρι και οι γάβροι προκειμένου περί του Χ.Α το λατρεύουν το πράσινο. Θεό τους το έχουν! Οπως άλλωστε και όλοι οι κατοικούντες στον Πλανήτη Γη, αυτοί ένεκα δολαρίου.

****

Το ταμπλό έχει αλλάξει, ξύπνησε ο κόσμος και οι περισσότεροι δεν μασάνε τον σανό που τους τάϊζαν. Να αποφεύγετε μόνον τα μπες – βγες, συνεχίστε να έχετε πίστη στις σωστές, ποιοτικές επιλογές σας και να μην ξεχνάτε ότι θα σας ανταμείψουν.

  • Ξεχάστε τον εύκολο πλουτισμό, ενώ τζόγος (σε μετοχές που έχουν κάποια μελλοντική εξέλιξη να προσφέρουν, να υποσχεθούν) επιτρέπεται σε μικρό ποσοστό επί του χαρτοφυλακίου σας για το …ωραίο του πράγματος. Χωρίς αυτόν άλλωστε, η αγορά είναι φαγητό χωρίς αλάτι (καλόν είναι που και που να τα επαναλαμβάνουμε).

****

Ελγέκα: Διόρθωσε 15% από τα προσφατα υψηλά των 0,5250 ευρώ. Στα 0,4480€ στο κλείσιμο της Παρασκευής, με τις προσφορές σε τιμές χαμηλότερες των 0,4500€ να απορροφώνται σε καθημερινή βάση.

***

Αν και πράσινος, διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με την Παιανία που αν και… καταπράσινη περιοχή επιλέχθηκε από τον Μέγα Σώκρατες για να εγκαταστήσει τον όμιλο του. Να ξέρετε λοιπόν, ότι είναι αποφασισμένος να τον επαναφέρει ψηλά, πολύ ψηλά.

  • Η δε διάδοχος κατάσταση προπονείται από τον ίδιο προσωπικά σε καθημερινή βάση στον ελεύθερο χρόνο του. (Να ξέρετε ότι πρώτος πάει και είναι αυτός που σβήνει τα φώτα φεύγοντας!!). Δεν μπορούν βέβαια να αγγίξουν -έστω- τις κεραίες του εγκεφάλου του, αλλά αρκεί να τους μεταδώσει ένα 25% της εγκεφαλικής ουσίας του για να συνεχίσουν στα βήματα του όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί.

Στο δια ταύτα λοιπόν, μετά τον πρόλογο:- Ένα από τα “Ι” του θα χαρίσει τέτοιες συγκινήσεις που ούτε καν το φαντάζονται οι νυν επενδυτές-μέτοχοι του αν φυσικά παραμείνουν σταθεροί στην συγκεκριμένη επιλογή τους.

Αυτά για σήμερα, και…

Καλή εβδομάδα

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 
Σ.Σ μ/μ:
  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.