16.2.2021 – Η σημερινή συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ το τι παίζεται και τι διακυβεύεται πλέον στις Αγορές. Το να τα επαναλαμβάνουν όμως καθημερινά καταντάει πολύ κουραστικό, σε εκνευριστικό βαθμό μάλιστα.

  • Και καλά εμείς σαν μ/μ, δικαιούμαστε που και που να είμαστε επιφυλακτικοί και… συμβουλάτορες, γιατί μόλις τώρα τελευταία ξεκινήσαμε τις “προειδοποιήσεις”. Η συντριπτική πλεοψηφία των υπολοίπων όμως, έχουν ξεκινήσει τα σχετικά προειδοποιητικά τροπάρια από τότε που ο DJ διαπραγματευόταν στις 14 και 15 χιλ. μονάδες και ο S&P στις 1800 με 2000 μονάδες.
  • Από την άλλη πλευρά, η ρευστότητα που διοχετεύεται στο σύστημα είναι απίστευτη και θα παραμείνει, ενώ τα επιτόκια δανεισμού για τα κράτη της ΕΕ είναι σχεδόν μηδενικά. Με την ελληνική αγορά να είναι ταυτόχρονα η φθηνότερη και ελκυστικότερη από όλες τις υπόλοιπες.

Στο κάτω κάτω της γραφής αν αποκλείσουμε τους “μπεσβγενάκηδες” του αέρα και της αλόγιστης μόχλευσης (μέσω ξένων πλατφορμών που τους την επιτρέπουν), οι υπόλοιποι ενεργοί έλληνες ιδιώτες είναι αν μη τι άλλο και υποψιασμένοι και μπαρουτοκαπνισμένοι.

  • Έχουν δε εκμεταλλευτεί με τον σωστό τρόπο το Χ.Α, ενασχολούμενοι με το ΥΓΙΕΣ και ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ τμήμα του και απολαμβάνοντας παράλληλα πολύ καλές έως εξαιρετικές αποδόσεις.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ….

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΔΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ 

ΟΙ TOP ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ