15.3.2021- Βρυξέλλες: Υπάρχουν κι αυτά τα ελληνόπουλα!

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:

Τα παιδιά – τα ελληνόπουλα – που εργάζονται στα γραφεία της μολυσμένης από κάθε μορφής διαφθορά Ε.Ε – μακρυά από ίντριγκες και πάσης φύσης διαδικαστικές ανωμαλίες εργάζονται αθόρυβα για να υπερασπίζονται τις ελληνικές επιχειρήσεις…

  • Και κατ’επέκταση τους έλληνες επιχειρηματίες που εντελώς ανυπεράσπιστοι μάχονται εναντίον των αδηφάγων μεγαλοκαρχαριών της διεθνούς επιχειρηματικής μαφίας που όλα τα σφάζουν και τα μαχαιρώνουν για πάρτη τους.

Πρόσφατη επιτυχία τους – έδωσαν πολύμηνες μάχες γι αυτήν – η υπόθεση των αμερικανικών δασμών επί της ΕΛΒΑΛ όπου είναι πλέον γνωστή η έκβαση της. Είχαν προηγηθεί κι άλλες, που ανήκουν στο παρελθόν και που δεν είναι της παρούσης για να σας τις αναφέρουμε.

  • Τα παιδιά αυτά δεν τυγχάνουν καμίας ευρείας κοινής αναγνώρισης, τους επαίνους και τα “συγχαρίκια” τα λαμβάνουν οι εκάστοτε κυβερνητικοί μεγαλοσχήμονες!

Ατυχώς και δυστυχώς συμβαίνουν και εις τας Βρυξέλλας τα ****…… (****Συμπληρώστε όποια πρόταση σας έρθει στο μυαλό.) Σαν ευφυείς αναγνώστες μέσα θα πέσετε, αν και εν προκειμένω δεν χρειάζεται καν στοιχειώδης ευφυία.