13.2.2021 – Το σαββατιάτικο σημειωματάριο του μικρομέτοχου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εφτιαξαν πεζοδρόμιο παγίδα για όσους έχουν πρόβλημα όρασης 

 • Η ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου και πρώην αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου προκαλεί εντύπωση για την προχειρότητα που κάποιοι κατασκευάζουν έργα. 

Παράδειγμα οι φωτογραφίες που ανάρτησε με το σχόλιο: Αυτός που έφτιαξε αυτό το πεζοδρόμιο στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών & Αμερικής ήταν καλλιτέχνης!!
Είχε έμπνευση!

αντώνης χαροκόπος


Εικόνα

 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ-ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

Για να καταλάβετε με ποιους συνομιλούμε: ο άλλος ο σύντροφος πήγε με απολυτήριο Λυκείου για λάντζα στην καντίνα της UBS και το παρουσιάζει ως «θέση στελέχους σε ελβετική τράπεζα». Και από κάτω 2.000+ γίδια φαβαρουν δίχως αύριο.

 • jean d’arc(adia)

  Εικόνα

Ν.Φ: Μολις διασωλήνωσαν γυναίκα 49 ετών στο Σωτηρία, στην τελευταία διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ. Το νου σας! Είναι παντού πια Με αγάπη, νοσηλευόμενη απ´την covid κλινική του Σωτηρία

 • Κ.Μ: Καποιοι ανέβαζαν καθημερινά το συγκεκριμένο chart… Τώρα τελευταία βλέπω ότι το έκοψαν… Γιατι άραγε; τι τους ενοχλεί;

Εικόνα


 • Ελευθερια λόγου δεν έχουμε; Ρωτάει….
 • Απαντηση: Ελευθερία λόγου να λέει ο καθένας ότι θέλει;
Παράθεση Tweet

Προσπερνάω την γραφικότητα του όλου πράγματος και στέκομαι στο εξής: Μαζεύτηκαν οι “καλλιτέχνες” να διαδηλώσουν για την ελευθερία λόγου, αλλά μόλις πάει να μιλήσει κάποιος που δεν τους αρέσει τον αρχίζουν στις κλωτσιές. Με αυτούς μοιραζόμαστε την ίδια πατρίδα… https://twitter.com/i/status/1360152945279569923


 • Εμένα αυτή η φώτο μου αρέσει, πολύ..
Εικόνα

Κ.Κ: Εικόνα


 • «Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον της δημοκρατίας είναι μια συζήτηση πέντε λεπτών με τον μέσο ψηφοφόρο.» ΤΣΩΡΤΣΙΛ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα


 • Κ.Π: Όταν ο μύθος του Πολυτεχνείου «που έριξε τη χούντα» σου έχει γίνει βίωμα από το δημοτικό, είναι λογικό να νομίζεις ότι η χούντα έπεσε από τους φοιτητές. Πλήρως αμόρφωτοι, αισθάνονται λόγω κομπλεξισμού την ανάγκη να φανούν μορφωμένοι.

Ν.Μ: Από τι γλυτώσαμε!!!! Άγιο είχαμε!!!! (Πέτρο λείπεις)

Εικόνα

Κ.Γ: Έχει ο άλλος 5 υποκείμενα νοσήματα,παχύσαρκος,καπνιστής και γράφει πύρινα κείμενα που καταλήγουν σχεδόν πάντα «όταν μας ανοίξει ο Μωυσής».Τι να του απαντήσεις…


Κ.Β: Για όσους δεν γνωρίζετε, ο γάμος είναι συνεργασία.Η γυναίκα βρίσκει τις κατσαρίδες και ο άνδρας πρέπει  να τις σκοτώσει. Στη προκειμένη περίπτωση, εκείνος  συμμετέχει σε πεζοπορίες και εκείνη τον καταγγέλλει. Παντρευτείτε άφοβα, για να έχει σασπένς η ζωή σας!

 • Κατήγγειλε τον σύζυγό της για πεζοπορία!

Μετά τις απανωτές αναφορές της ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή και αστυνομικοί περίμεναν τους περιπατητές στο πάρκινγκ στη Μακρινίτσα

 • Δεν άντεχε τις κυριακάτικες ώρες της καραντίνας μόνη στο σπίτι, την ίδια ώρα που ο σύζυγός της συμμετείχε σε πεζοπορία στο Πήλιο. Φαίνεται μάλιστα ότι ανησυχούσε και για τον κίνδυνο του κορονοϊού από τη συμμετοχή σε δράσεις ακόμη και στη φύση. Στα άκρα έφθασε σύζυγος περιπατητή, η οποία κατήγγειλε τον ίδιο τον άντρα της στην Αστυνομία ότι συμμετέχει σε οργανωμένη πεζοπορία στο Πήλιο.

Η καταγγελία της μάλιστα δεν έγινε μόνο μία φορά. Η σύζυγος του πεζοπόρου φέρεται να τον κατήγγειλε περισσότερες φορές στην Αστυνομία. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, σε γνώση του οποίου περιήλθαν οι επαναλαμβανόμενες καταγγελίες της συζύγου, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν τους περιπατητές στο πάρκινγκ στη Μακρινίτσα, προκειμένου να τους επιβάλουν πρόστιμα για παράβαση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στον COVID-19.

 • Εκείνος όμως που την πλήρωσε ακριβά ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Κώστας Παλάντζας, ο οποίος θεωρήθηκε διοργανωτής της πεζοπορίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://www.taxydromos.gr/m/m_article.php?id=396074


Όλος ο κορωνοϊός του κόσμου χωράει σε ένα κουτί αναψυκτικού

Όλα τα σωματίδια κορωνοϊού που κυκλοφορούν στον πλανήτη θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα μεταλλικό κουτί αναψυκτικού των 330 ml και θα περίσσευε χώρος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς Βρετανού μαθηματικού.

 • Σύμφωνα με τον Independent, o δρ Κιτ Γέιτς, του Πανεπιστημίου του Μπαθ, χρησιμοποίησε τη διάμετρο του ιού SARS-CoV-2, η οποία είναι περίπου 100 νανόμετρα (δισεκατομμυριοστά του μέτρου), και εκτίμησε έτσι ποιος είναι ο όγκος κάθε σωματιδίου του ιού. Στη συνέχεια υπέθεσε ότι οποιαδήποτε στιγμή στον κόσμο υπάρχουν γύρω στα δύο πεντάκις εκατομμύρια σωματίδια του κορωνοϊού.

Όλος ο κορωνοϊός του κόσμου χωράει σε ένα κουτί αναψυκτικού

 • Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πρωτεΐνες-ακίδες του κορωνοϊού προεξέχουν και ότι τα σφαιρικά σωματίδια θα αφήνουν κάποια κενά εάν στριμωχτούν δίπλα δίπλα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλα τα σωματίδια σε κυκλοφορία στον κόσμο θα χωρούσαν με το παραπάνω μέσα σε έναν χώρο 330 ml που είναι η χωρητικότητα ενός κουτιού αναψυκτικού.

«Είναι εντυπωσιακό να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά τα βάσανα, οι δυσκολίες και οι χαμένες ζωές που έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο προέρχονται από μόνο λίγες “γουλιές” αυτού που αναμφίβολα είναι το χειρότερο ρόφημα στην ιστορία» σχολίασε ο Γέιτς.


 • Παιδικός καρκίνος: 4 στα 5 παιδιά γίνονται τελείως καλά
 • Ογκολογική Κλινική Παιδιών & Εφήβων Παίδων στο «Μητέρα»Ογκολογική Κλινική Παιδιών & Εφήβων Παίδων στο «Μητέρα» – Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τι τους συνέβη, ανάλογα με την ηλικία τα ενημερώνεις. Μάκης Προβατάς

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/life/health/701648_paidikos-karkinos-4-sta-5-paidia-ginontai-teleios-kala»

Κάθε χρόνο, στις 15 Φεβρουαρίου, σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα κατά τού καρκίνου παιδικής ηλικίας. Νιώθω ότι το να ψάχνω να βρω έναν καλό πρόλογο για ένα τέτοιο θέμα ίσως να είναι και ενός είδους απρέπεια. Οπότε θα πω απλά ότι συνομίλησα με την κυρία Ελένη Βασιλάτου – Κοσμίδη, η οποία είναι παιδίατρος, αιματολόγος, ογκολόγος. Είναι διευθύντρια Ογκολογικής Κλινικής Παιδιών & Εφήβων Παίδων στο «Μητέρα», επί σαράντα χρόνια αφοσιωμένη στην αντιμετώπιση του καρκίνου στα παιδιά.

 • «Μιλάμε για μία πολύ σπάνια αρρώστια στα παιδιά, σε ποσοστό λιγότερο από το 1% των συνολικών καρκίνων που εμφανίζονται στον άνθρωπο. Ωστόσο, αυτή η νόσος είναι υπεύθυνη για τους περισσότερους θανάτους μετά τον πρώτο χρόνο της ζωής στην παιδική ηλικία, αφαιρώντας τα ατυχήματα.

Στα παιδιά η νόσος δεν μπορεί να προληφθεί ή να προβλεφθεί, με μια μικρή εξαίρεση κάτω από 10%, των παιδιών που αναπτύσσουν καρκίνο σε έδαφος ή σε ιστορικό μιας κληρονομικής νόσου. Εκεί μπορούμε νωρίτερα να ψάξουμε, να μελετήσουμε, να ανακαλύψουμε. Η πιο συχνή μορφή καρκίνου στα παιδιά είναι η λευχαιμία στην οποία έχουν υπάρξει εξαιρετικά αποτελέσματα, και τα περισσότερα παιδιά γίνονται τελείως καλά. Σήμερα, με τον σύγχρονο τρόπο διάγνωσης, αντιμετώπισης, παρακολούθησης, τέσσερα στα πέντε παιδιά που έχουν νοσήσει από καρκίνο, γίνονται τελείως καλά».

 • Ωραίο και εντυπωσιακό αυτό. Ενώ, ας πούμε, στην αρχή του 21ου αιώνα τι ίσχυε;
  Θα πω για τα σαράντα χρόνια που είμαι στον χώρο. Έχω ζήσει αρχικά να γίνεται καλά το ένα παιδί στα δύο, μετά από κάποια χρόνια θεραπεύονταν τα δύο στα τρία παιδιά, αργότερα τα τρία στα τέσσερα, και τώρα πλέον τα τέσσερα στα πέντε.

Ωστόσο, και τα παιδιά που γίνονται καλά, και αυτό είναι ένα μήνυμα, πρέπει να παρακολουθούνται συστηματικά, γιατί κάποιες από τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκαν, μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους για το μέλλον τους.

 • Σήμερα στο «Μητέρα» έχουμε μία δομή που λέγεται «Ιατρείο ΝιKα» που σημαίνει «Νικητές Καρκίνου», όπου παρακολουθούμε συστηματικά αυτούς τους νεαρούς ενήλικες, τους αποθεραπευμένους, ακριβώς για να έχουμε έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών.

Οι οποίες επιπλοκές ήταν πάντοτε γνωστές στους γιατρούς; Πάρα πολλά χρόνια πριν, ένας κορυφαίος επιστήμονας από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο Giulio D’ Angio, έλεγε κάτι που εμένα τότε σαν νεαρή γιατρό στην Αμερική με τρόμαζε. Έλεγε «Cure is not enough», «η θεραπεία δεν είναι αρκετή».

 • Αυτό, πραγματικά, είναι η αλήθεια. Δεν αρκεί να βάλεις τη διάγνωση, να αρχίσεις τη θεραπεία και να ενημερώσεις το παιδί και την οικογένεια. Θα πρέπει να σκεφτείς ότι τα παιδιά αυτά  πρέπει να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, να ενταχθούν στο σχολείο κάποια στιγμή, να μπουν στην παρέα τους, δηλαδή να έχουν μία φυσιολογική, κατά το δυνατόν, ζωή».

Αυτό μοιάζει αρκετά πολύπλοκο γιατί περιέχει πολλές καθημερινές παραμέτρους, σε πλάσματα ήδη πολύ ταλαιπωρημένα. Οι γονείς, και το ίδιο το παιδί, πρέπει να ενημερώνονται για το ποιες περίοδοι της ζωής του κατά τη διάρκεια της θεραπείας εγκλείουν έναν κίνδυνο για κάποια λοίμωξη, ή άλλη κλινική κατάσταση, οπότε τότε πρέπει να είναι προσεκτικά τα παιδιά. Στις άλλες περιόδους, και ειδικά όταν τελειώσουν τη θεραπεία τους και περάσουν και έξι μήνες, πρέπει να συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικά παιδιά. Να μην μπαίνουν σε γυάλα.

 • Η γιατρός Ελένη Βασιλάτου – Κοσμίδη

Ελένη Βασιλάτου - Κοσμίδη
Φαντάζομαι ότι πολύ κρίσιμο είναι το κομμάτι της ενημέρωσης του ίδιου του παιδιού. Προφανώς αυτό γίνεται από τον γιατρό με τον οποίο το παιδί νιώθει καλά, αλλά χρειάζεται παρουσία ψυχολόγου ή κάποιου άλλου;

 • Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τι τους συνέβη, ανάλογα με την ηλικία τα ενημερώνεις. Το μικρό παιδί το ενημερώνεις διαφορετικά από τον έφηβο. Και το παιδάκι που ήταν μικρό όταν διαγνώστηκε, όσο μεγαλώνει, έχεις υποχρέωση να ξέρει τι πέρασε. Πολύ συχνά το ενημερώνουμε και με ψυχολόγο, αν έτσι ανοίγεται πιο πολύ.

Ανοίγεται το παιδί σε μια νοσηλεύτρια που έχει αγαπήσει; Τότε μπορεί η παρουσία της να είναι η πλέον κατάλληλη, όσο και αν ακούγεται περίεργο. Επίσης καμιά φορά εμφανιζόμαστε ως ομάδα επειδή τα παιδιά έχουν συνηθίσει να μας βλέπουν έτσι κάνοντάς τους επίσκεψη. Ομάδα γιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγος, παιγνιοθεραπευτής, παιδαγωγός, ακόμα και ο μουσικοθεραπευτής, παίζουν σημαντικό ρόλο.

 • Υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια γύρω από τη θεραπεία;
  Τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει ένα βήμα μπροστά σε αυτό που λέγαμε πάντα «one size fits all», που σήμαινε ότι είχαμε κάποιο πρωτόκολλο θεραπείας για έναν συγκεκριμένο όγκο, και αν οποιοδήποτε παιδί είχε αυτόν τον όγκο τότε έκανε αυτό το πρωτόκολλο. Όσο περνάνε τα χρόνια, ειδικά αν το πρωτόκολλο που επελέγη δεν βοήθησε το συγκεκριμένο παιδί, υπάρχουνε μελέτες μέσα από τις οποίες μιλάμε, πλέον, για εξατομικευμένη ιατρική παρέμβαση.

Μπορεί δύο παιδιά, με την ίδια ακριβώς διάγνωση, να έχουν διαφορετική ιατρική παρέμβαση;
Ακριβώς, και να αντιδράσουν τελείως διαφορετικά. Ευτυχώς, η επιστήμη σήμερα είναι σε θέση να πάρει υλικό από τον όγκο που δεν πάει καλά, να τον μελετήσει, και ενδέχεται να βρει, στον όγκο επάνω κάποια σημεία-στόχους, για τους οποίους υπάρχουν αντίστοιχα φάρμακα. Συμμετέχει και η Ελλάδα σε αυτό το project. Επίσης στη λευχαιμία υπάρχει η περίφημη θεραπεία με CAR-T, με ανοσοθεραπεία.

Υπάρχει πιθανότητα, μέσα στον 21ο αιώνα, να έχουμε μία cancer-free society και αυτό να αφορά και τα παιδιά; Δηλαδή οι άνθρωποι να νοσούμε από καρκίνο γιατί είναι αναπόφευκτο, αλλά να μην πεθαίνουμε από αυτόν;
Το βλέπω πολύ δύσκολο. Όμως θέλω τόσο πολύ κάποια στιγμή στο μέλλον να έρθει κάποιος πάνω από τον τάφο μου και να μου ψιθυρίσει «Ελένη, όλα αυτά για τα οποίο πάλευες τόσα χρόνια τέλος. Το πρόβλημα λύθηκε για πάντα».

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/life/health/701648_paidikos-karkinos-4-sta-5-paidia-ginontai-teleios-kala»


Κ.Β: Ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Ελληνικού τουρισμού και με μια υψηλού επιπέδου online απονομή, διεξήχθη πριν λίγες ημέρες. 11 ξενοδοχεία βραβεύτηκαν, για τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό τους και για την εργονομία τους, αναδεικνύοντας άριστα την Ελληνική ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική, με παρουσιάστρια την Interior Designer, Μαίρη Σφυράκη!

 • Πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν την Online Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, η οποία απέσπασε ήδη διθυραμβικές κριτικές, τόσο για το επίπεδο των συμμετοχών όσο και για το πρωτότυπο concept διοργάνωσης!

Τα 100% Hotel Design Awards ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 θεατές τη βραδιά της διοργάνωσής τους, και έχοντας 60+ εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα γιορτής στη βραδιά! Με παρουσιάστρια την Interior Designer Μαίρη Σφυράκη και ένα μοναδικό digital σκηνικό, τα 100% Hotel Design Awards ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, με 11 ξενοδοχεία να λαμβάνουν βραβείο, τόσο για τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό τους όσο και για την εργονομία τους.

 • Το ιδιαίτερο concept της φετινής διοργάνωσης χωρίστηκε σε δύο μέρη, καθώς το πρώτο περιελάμβανε την εισαγωγή και την παρουσίαση των trends και το δεύτερο τις βραβεύσεις. Αρχικά παρουσιάστηκαν όλες οι συμμετοχές, τα μέλη της κριτικής επιτροπής και οι nominators, ενώ η εισαγωγή ολοκληρώθηκε με μια ζωντανή συνέντευξη του γνωστού Ιταλού Designer και στενού συνεργάτη της Paola Navonne, Gian Paolo Venier, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του Ξενοδοχειακού Design και ανέλυσε τα trends που αναμένεται να επικρατήσουν.

Στο δεύτερο, και βασικό μέρος της βραδιάς, μεταδόθηκε με τον πλέον σύγχρονο τρόπο η βράβευση των νικητών από μια σειρά εκλεκτών απονεμητών, και εμφανίστηκαν οι νικητές από όλη την Ελλάδα σε ζωντανή σύνδεση.

 • Τόσο οι Ξενοδόχοι όσο και οι Αρχιτέκτονες που παρέλαβαν βραβείο, μίλησαν για το έργο τους, δίνοντας παράλληλα και ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού.

Με όλες τις συμμετοχές που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, να διαθέτουν το χαρακτηριστικά πλέον υψηλό επίπεδο του θεσμού, έγινε ισάξια παρουσίαση των έργων κατά τη διάρκεια της βραδιάς, γεγονός που έδωσε σε όλα τα έργα που συμμετείχαν σημαντική προβολή και αναγνωρισιμότητα, ενώ επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του θεσμού ως γιορτής της ελληνικής Αρχιτεκτονικής.

9408e597981769d7e15790374a4c4bd7.jpg

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των Βραβείων Περιπτέρου των Εκθετών που συμμετείχαν στο 100% Hotel Show το 2019,  υπενθυμίζοντας την αξία των εκθέσεων, αλλά και τον ρόλο που έχουν οι εταιρείες στη διαμόρφωση του Ελληνικού Design. Τέλος, δίνοντας τον λόγο στο κοινό, απονεμήθηκαν τα ειδικά βραβεία από την ψηφοφορία κοινού κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2019 & 2020, ενώ δόθηκε για πρώτη φορά και ένα ξεχωριστό βραβείο, που προέκυψε από τη Live Ψηφοφορία την ώρα της Τελετής Απονομής.

05943527381c3b0da7bae7c74a66e4c7.jpg

Τα Ξενοδοχεία που Βραβεύτηκαν είναι:

Καλύτερο Resort:

b2a9a60e93d0c803454d35e1f56fa56d.jpg

Καλύτερο City Style Hotel:

91ac1a982de9c787d24f1995006f754b.jpg
f04b0bb7320757d6956d605450a4f8ea.jpg

Καλύτερη Βίλα:

32aa580c2e566ae9fcf0e0c23f292ca2.jpg

Καλύτερο Boutique Style Hotel:

44d9f5e174a49b5562debf6ee71a64cd.jpg

Καλύτερο Luxury Apartment

0d4c402d41add161a5ead0abc54ba9c2.jpg

Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο

90dcb6acf8109188e10101d8073d5003.jpg

Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception

da06cff1cb4b422d28620872901a005d.jpg

Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος

5c7624a1d4470e471a638ac0e3b072ae.jpg

Καλύτερο All-Day Restaurant

6d41f70bc807e5e002d79d67cb713731.jpg

Καλύτερο Μη Υλοποιημένο Έργο

511d6c947225d7310dd36d29a4286bf7.jpg

Βραβείο Κοινού 2019

039d888e7b421542a3ceea527257f47d.jpg

Βραβείο Κοινού 2020

41fc99a955a45f72559b19a28a338263.jpg

Special Digital Award

45d7b8f40c9f487b9e623976298c0329.jpg

Τα Περίπτερα του 100% Hotel Show 2019 που Βραβεύτηκαν είναι:

Καλύτερο Περίπτερο μέχρι 20 τ.μ.:

1ο Βραβείο:

e27f3283091ff5edcaa91df7186dd4e9.jpg

Καλύτερο Περίπτερο 20-50 τ.μ.:

1ο Βραβείο:

9201045eadcda3fbf0e1d50d56f7594d.jpg

2ο Βραβείο:

056153d02db10f1a4aad2830f891ddec.jpg

Καλύτερο Περίπτερο μεγαλύτερο από 50 τ.μ.:

1ο Βραβείο:

179fb9914601a254f501c4d0775f604b.jpg
d4d84fc4238cf227f4c430a3d354f9ff.jpg

2ο Βραβείο:

a4f3f65dc17cd5ab144cadb138b72864.jpg

3ο Βραβείο:

1955c23acbd2b01e9e776ea099d35f67.jpg
84e8c9131f512192b3d07f1f0d88bbef.jpg

Δείτε την Τελετή Απονομής:


 • Σμαράγδα σε πετσόκοψε η Κυρία Ζέτα Δούκα. Είσαι λίγη μπροστά σε τέτοιες κύριες, όπως η Ζέτα. Σε «ευχαριστούμε» για την τοποθέτησή σου. Αποκαλύφθηκες, ευτυχώς όμως, για να ξέρουμε κι εμείς ποιους να μην ξαναδούμε ΠΟΤΕΕΕΕ στο θέατρο.. #καρυδη
Εικόνα

Κάνουν πορεία, οι μισοί είναι χωρίς μάσκες , χειραψίες κ σταυρωτά φιλιά σα να μην υπάρχει πανδημία. Αύριο που θα πιέζεται το σύστημα υγείας από την αύξηση των κρουσμάτων θα φωνάζουν για ΜΕΘ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


 • Εμβολιάστηκε και η κόρη του Μπιλ Γκέιτς. Και έγραψε: «Sadly the vaccine did NOT implant my genius father into my brain – if only mRNA had that power…..!»
Εικόνα

Ο.Σ: “Να απελευθερώσεις μια γυναίκα σημαίνει να την διαφθείρεις.” – Ονορέ ντε Μπαλζάκ

Το μόνο από το οποίο απελευθέρωσε ο φεμινισμός τη γυναίκα ήταν η αξιοπρέπειά της. – Ελένη Π.

Εικόνα

ΜΙΧ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΩΤΗΡΙΑ… Πρώην ΕΜΜΙΣΘΟΣ σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ισχυρίζεται ο “τουρκολάγνος” ότι η Ελλάδα και η Κύπρος προκαλούν την κατοχική δύναμη Τουρκία και απλώς αυτή …αντιδρά. Ντροπή. Κύριε @AnastasiadesCY ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας…

Εικόνα

 • ΝΤΙΝΟΣ: 30χρονη με σύνδρομο down που δε τη προσλάμβανε κανείς έφτιαξε δική της επιχείρηση (Collettey’s) στη Βοστώνη και οι πελάτες κάνουν ουρές. Μπράβο κοριτσάρα μου!
Εικόνα

Εικόνα

 • Ν.Κ: Προσοχή κ. Αντώναρε! Η σκιά μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΙ ΜΑΣ!!
 • Κ.Μ: Όταν τρως μεγαλύτερο φτύσιμο κι από τον Κουβελη, ξεκινάς συνομιλίες με τη σκιά σου… Πάει λάλησε εντελώς…

Εικόνα


Κ.Χ: Ξεκαθαρίζω για να ακούνκαι οι όποιοι γραφειοκράτες: Κράτος που αργεί να δώσει συντάξεις για 1-4 χρόνια δεν δικαιούται να βγάζει γλώσσα στους ασφαλισμένους. Και να τους περνά από 40 κόσκινα για να τους δώσει έστω προσωρινή ενίσχυση. Με εμένα υπουργό αποκλείεται να γίνει.


 • Ο Τσίπρας «επισημαίνει τον κίνδυνο των ανεκπαίδευτων ειδικών φρουρών με ένα όπλο στη τσέπη», ενώ το νσχ προβλέπει ρητά άοπλο σώμα (αρθ. 18 παρ. 4). Είτε το έχει ρίξει στο σορολοπ και δεν διαβάζει ούτε καν τα νσχ για τα οποία μιλάει, είτε σας περνάει για ηλίθιους. Διαλέξτε.


ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ: Κύριε Τσαφουλια σήμερα ήσαστε καθηλωτικός! Ευαίσθητος, απλός, αληθινός, πραγματικός καλλιτεχνης! Δίκαια σας βράβευσε το κοινό αν και για τον σημερινό σας λογο βραβείο δεν υπάρχει!

https://twitter.com/i/status/1360264521357623302
Γ.Ζ: «Βάλατε έναν δικό σας άνθρωπο, να διοικεί την ΕΡΤ», εδήλωσε απο βήματος ο Τσίπρας και είναι βέβαιο ότι μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που το ξεστόμισε, αν κρίνουμε από την απάντηση που έλαβε. Από τα νεύρα του, προ ολίγου έβαλε το Κόμμα να ζητήσει την παραίτηση Ζούλα!
 • Στην Ελλάδα το κάθε αριστερό παρτάλι μπορεί να κάνει καταλήψεις και βανδαλισμούς! Όταν όμως πηγαίνει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό ξέρει οτι τέτοιες μαγκιες δεν ειναι ανεκτές γιατί τιμωρούνται με πρόστιμα, διαγραφή απο το πανεπιστήμιο ή και φυλάκιση. Και ετσι γίνεται κοτούλα!

Τ.Τ: Τελικά..πραγματικά αρχίζωνα πιστεύω ότι ο καλύτερος σύμμαχος του Κυριάκου είναι ο Τσίπρας. Όσο επιμένει και υποστηρίζει μετά μανίας ότι θα καταργήσει όποια μεταρρύθμιση κι αν έρθει, τόσο ο Κυριάκος θα κυριαρχεί τα επόμενα χρόνια.

 • Ν.Σ:Αριστεροί φίλε μου…την στιγμή που κάνουν πορεία για την ελευθερία του λόγου μπορούν να σου ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές επειδή εκφράζεις μια αντίθετη άποψη από την δικιά τους! Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!
Biden tells Americans to wear masks for COVID-19 until at least 2022 trib.al/4qlST1m
….

Εικόνα

 • Σ.Κ: Θα είμαι πολύ ισοπεδωτικός αν πω οτι ο καλλιτεχνικός μας κόσμος είναι γενικά πολύ χαμηλού επιπέδου και ότι χρειάζεται ξέρω γω κάπως να φέρουμε τα πάνω κάτω;
 • Οι τύποι πιστεύουν ότι ένα στουρνάρι που έγραφε 2 στα μαθηματικά και έμπαινε σε κάποιο “ΑΕΙ”, μπορεί να πάει να πληρώσει, να τελειώσει ιδιωτικό Κολλέγιο και μετά θα τρέξουν οι εταιρίες να τον προσλάβουν για “στέλεχος” και να τον χρυσοπληρώνουν. Σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο ζουν.
 • Σ.Τ: Αν ήμουν ο Μητσοτάκης ή η Μενδωνη, θα έβγαινα να δηλώσω σοκαρισμένος με τις σοβαρές καταγγελίες κατά Λιγνάδη και θα ζητούσα άμεση διερεύνηση από την δικαιοσύνη… Έτσι κάνουν παντού όσοι ενδιαφέρονται για την τήρηση της νομιμότητας και δεν ανέχονται σεξουαλικά εγκλήματα

Π.Α: Το κουκούλωμα καταγγελιών για αποπλάνηση και βιασμό Λιγναδη από κυβέρνηση και μιντιακο σύστημα ξεπερνά σε θράσος και την καθολική εκκλησία.

 • ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ: Εικόνα

Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στα ΜΜΕ πλέον, δεν ξέρω πως μπορεί να τελειώσει αυτό.
Παράθεση Tweet
Ο διευθυντής του ρ/σ SKAI.gr Βασ. Χιώτης & ο δημοσιογράφος Νότης Παπαδόπουλος, καταπατώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, κάλεσαν τον υφυπουργό της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο, να “εξηγήσει” τις θέσεις μας στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Εικόνα


Εικόνα