13.11.2020 – Πάρτε το αλλιώς, εκεί στη κυβέρνηση…(της Καλλιόπης Βαρδάκα)

Η Ελλάδα, σε αντίθεση με τη Γερμανία, αντιμετωπίζει και καθηλώνει έναν ολόκληρο λαό σε μια κατάσταση μη ανεκτή πλέον, από πλευράς οικονομικών και κοινωνικών αναγκών και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας στη χώρα μας, λαμβάνουν μέρος σε ένα θέατρο με πρωταγωνιστή το ίδιο το κράτος που συμμετέχει και εγκαθιδρύει την αυστηριοποίηση των μέτρων, με πρωταγωνιστή το παράλογο του θεάματος.

Με κλειστές επιχειρήσεις, σχολεία, ξενοδοχεία, απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9, sms άνευ ουσίας, υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους, σε αντίθεση με άλλες χώρες όπως η Γερμανία που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και αυστηρότητα την πανδημία με στόχους διαφορετικούς, όχι αποπνικτικούς σε σχέση με την Ελληνική κυβέρνηση.

Μιας και η προτεραιότητα του να κατανοήσουν τα κράτη την οικονομική δυσχέρεια που έχει ήδη επέλθει στο σύνολο της κοινωνίας και σαφέστατα την υγεία των πολιτών, όπως και την ισορροπημένη ψυχική τους κατάσταση – Μιας και γνωρίζουν ότι το κοινωνικό σύνολο είναι αυτό που θα συνεισφέρει στην ανασυγκρότηση των κρατών, που είναι το παραγωγικό κομμάτι κάθε κοινωνίας και όχι μεμονωμένες κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά στελέχη αυτών, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Πάρτε το αλλιώς εκεί στη κυβέρνηση,  γιατί μετά “τον θρήνο” με την εμφάνιση της πανδημίας, κοντοζυγώνει η οργή του λαού.
  • Καλλιόπη Βαρδάκα

Επικοινωνιολόγος – ειδική συνεργάτης του μ/μ


Σ.Σ: Οι συνεργάτες μας καταθέτουν τις δικές τους απόψεις- εκτιμήσεις. Ο μ/μ δεν ασκεί καμία λογοκρισία, αλλά διευκρινίζει ότι δεν αντηχούν ή συμβαδίζουν απαραίτητα με τις δικές του. Η διευκρίνηση αυτή είναι αναγκαία, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λαμβάνουμε σχόλια που δεν μας αντιστοιχούν. Η πολυφωνία άλλωστε είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας.