12 Αυγούστου 2022: Επί του πιεστηρίου – Πολλά εν ολίγοις… @15:15ΕΚΤΕΡ – ΘΕΜΑ: Σύμβαση Νέου έργου (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)…

  • Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό της κοινό ότι υπέγραψε σύμβαση με την ανώνυμη εταιρεία “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ Α.Ε.” συνολικής αξίας 1.221.400,00 € (με τον Φ.Π.Α) για την κατασκευή οικοδομικών εργασιών οπλισμένου σκυροδέματος εντός του έργου “ONE&ONLY KEA ISLAND” στην Τζιά. Ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου καθορίστηκε στους έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

… Σε φάση εκκίνησης 4 μεγάλα έργα που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόκειται για τα έργα που αφορούν στα φράγματα Μπραμιανού και Τσικνιά, τα εγγειοβελτιοτικά έργα Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και τον υδρευτικό αγωγό Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας, προϋπολογισμού 380 εκατ ευρώ.
  • Εντός του θέρους θα γίνει η δημοπράτηση και νέου μεγάλου αρδευτικού έργου που κι αυτό θα χρηματοδοτηθεί από το Τ. Αν. προύπολογισμού 70 εκατ ευρώ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ 450 εκατ. ευρώ.
ΚΑΠΟΙΑ μικρή (για την ώρα εταιρεία, υγιέστατη, χωρίς χρέη και με εξαιρετικούς δείκτες) θα πάρει καλό μερτικό αφού είναι ασυναγώνιστη στο τομέα της.
  • ΓΕΒΚΑ το όνομα της…
  • ΤΟ ΤΙ κάνει μία ποιοτική (100%) μετοχή στο ταμπλό, ούτε δική μας δουλειά/αρμοδιότητα είναι, ούτε πρέπει να (και δεν) απασχολεί τους μετόχους επενδυτές της που διαθέτουν επενδυτικό ορίζοντα και όχι αρπακολίστικη (sic) ασθένεια.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Η μετοχή από ότι φαίνεται έχει μια προεγγεγραμμένη πτήση για τα 0,80 ευρώ.

  • Το στυλ όμως του “ρυθμιστή” της κίνησης δεν είναι «γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια» που έχουν συνηθίσει κάποιοι μπαινοβγενάκηδες αλλά το χτίσιμο βάσης και πάνω… χτίσιμο βάσης και πάνω.

Δεν βιάζεται να εκτελέσει τη διαδρομή. Βλέπετε, πρέπει να μαζέψει κομμάτια για να τα δώσει σε αυτόν που θα μπει αργότερα ως στρατηγικός επενδυτής.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ η συμπεριφορά της μετοχής, με όλους τους επενδυτές της- το ολιγότερο –  ικανοποιημένους. Εχει κάνει και ΑΜΚ (1ν/3π στα 0,4200)…


  • ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ