12.8.2021- X.A: Τι… έπιασαν ο κεραίες του Κατάσκοπου του μ/μ

X.A: Τι… έπιασαν ο κεραίες του Κατάσκοπου του μ/μ

  • Στον ρόλο του κατάσκοπου σήμερα ο εκ του City ορμώμενος Π.Κ
ΦΟΥΡΛΗΣ:Μόνο πατατιά δεν έγινε δάσκαλε, ήσουν ο μόνος που το έγραψε και έδωσες την ευκαιρία στους μικρομετόχους να αγοράσουν μετοχές από αυτές που προοριζόντουσαν για τους « … γνώστες».
Δηλαδή, το φαντ πουλάει τώρα Φουρλή που έμαθε ότι η ΑΕΑΠ θα ξεκίνησει με 173 εκατομυρια με κφπ ο Φουρλής στα 215, που σημαίνει ότι όλος ο άλλος φρλκ κάνει 45 εκατομυρια !!! Και που θα βγάλει φέτος ρεκόρ στα κέρδη, ενώ έχει πιάσει ήδη τον τζίρο του 2019.
Τώρα που φτιάχνει και τα μικρά ΙΚΕΑ μέσα στις πόλεις και έκανε συμφωνία με την ΛΑΜΔΑ και πήρε μόνοn αυτός χώρο για BIG BOXES .
Στοιχηματίζω ότι κατέβασε το ποσοστό του κάτω από το 5% το φαντ για να φοβίσουν όλους αυτούς που πήρανε και θα έπαιρναν κι άλλα. Γιατί θα τους χαλάγανε τη δουλειά μέσα στον Αύγουστο!!!!
———
Και μιας η κουβέντα περί φαντς, μάθετε ότι κάποια μικρής εμβέλειας από πλευράς δυναμικότητας αλλά που μπορούν να βάλουν μπουρλότο στο Χ.Α λόγω της δικής του ιδιαίτερα χαμηλής, ψάχνονται για εξαγορά πακέτων σε μικρές των κλάδων των κατασκευών, της ενέργειας, των logistics και της πληροφορικής.
  • Εχουν ήδη κάνει κρούσεις αλλά παίρνουν την απάντηση… “Πάρτε τα από το ταμπλό”. Το έργο που πρόκειται να παιχτεί προβλέπεται ροκ, μπορεί να αργήσει η ολοκλήρωση του, αλλά θα προβληθεί προσεχώς στις οθόνες σας… Κάποια στιγμή, θα το σηκώσουν ολόκληρο το μαγαζί…
———

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ: Insiders λένε ότι θα πάει 1 ευρώ η μετοχή ο επίλεκτος . Θα φέρει από την Κύπρο στην ένα την ενεργειακή με αποτίμηση 50 εκατομυρια γιατί έχει ήδη 10 μεγαβάτ με παλιά ακριβή τιμη φωτοβολταϊκό, βιοαεριο 5.5 το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και κάνει 2.5 βιομάζα και αλλά 30 μεγαβάτ φωτοβολταϊκό.  Επίσης θα κάνει αλλά 20 μεγαβάτ βιοαεριο του ενός μεγαβάτ μαζί με 20 επανδυτες που έχουν ήδη παραγωγικές μονάδες και χρειάζονται βιοαεριο για να μην πληρώνουν ρύπους.

  • Ο Eπίλεκτος θα μπαίνει σαν επενδυτής δίνοντας τεχνογνωσία. Το βιοαεριο είναι δύσκολο. Για να έχεις αποδόσεις, πρέπει να φτιάχνεις σωστό μίγμα . Σε όλα παίζει μπάλα το επενδυτικό γραφείο του Σκορδά του πρώην υπουργού που είναι μέλος στο ΔΣ και επίσης και στην ΓEK. Προσωπικά δεν τους πιστεύω, απλά στα μεταφέρω.

Ο φίλος σας ο… Κατάσκοπος


Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.