12.4.2022- Χ.Α: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη… και η ζήτηση ιδιαίτερα αυξημένη (από τον Παρατηρητικό)

ΜΠΕΛΑ: Με τη θύρα 7 άδεια από οπαδούς, αλλά γεμάτη παιχνίδια στον αγώνα με τη Σαχτάρ, πώς να μην σκαρφαλώσει στα 15€ η μετοχή!

***

ΟΛΠ:  Ακούστηκε έντονα το όνομα του νυν προέδρου και πήρε την ανιούσα. Η τιμή πάντως εξακολουθεί να προκαλεί

***

ΙΝΤΚΑ: Και αφού αναφερθήκαμε στον νυν, ε, μη ζηλέψει και ο τέως. Αφύπνιση της μητρός μετά από καιρό με πειστικό όγκο συναλλαγών

***

ΙΝΚΑΤ: Κοντά στη μαμά και η κόρη. Εκεί που την έπιανε ίλιγγος λόγω ακροφοβίας  στα 2,2000, έκανε προφανώς την απαιτούμενη θεραπεία και βρέθηκε έναν όροφο ψηλότερα

***

ΔΕΗ: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη… και η ζήτηση ιδιαίτερα αυξημένη

***

ΕΚΤΕΡ: Από τις σταρ της ημέρας. Μετά από τόσα χρυσά βατόμουρα, δικαιούται κι αυτή μια μέρα δόξας. Άντε να δούμε πότε θα αλλάξει επίπεδο.

***

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  •  Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

****

ΥΓ – ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς όλες τις εισηγμένες:

Μείωση πωλήσεων μπορείτε να βγάλετε; Βγάλτε την.

 Μείωση κερδών ή ακόμα καλύτερα ζημίες μπορείτε να εμφανίσετε; Εμφανίστε τις.

Αύξηση δανεισμού μπορείτε να παρουσιάσετε; Παρουσιάστε την.

Και γενικότερα, μπορείτε να κάνετε κάτι για να φανεί ότι η εταιρεία πάει από το κακό στο χειρότερο; Κάντε το.

Μόνο κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις μπορείτε να περιμένετε επιβράβευση των προσπαθειών σας.

Μην κάνετε το αστείο να εμφανίσετε θετικά έως άριστα αποτελέσματα.

Θα έχετε την τύχη της Μοτοδυναμικής, του Πετρόπουλου και τόσων άλλων που τόλμησαν να παρουσιάσουν μια εξαιρετική εικόνα. Ας πρόσεχαν. Εδώ είναι Ελλάντα, δεν είναι παίξε γέλασε…

…και διηγώντας τα να κλαις

Ζ.Κ

***

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.