(10.9.2021)- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό– Eδώ το παραμύθι έχει όνομα, και …πάει με όλα

  • Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

IΝΛΟΤ: Τα ουζερί στη Λάρισα δεν τα αποχωρίζεσαι εύκολα. Ξεκόλησε όμως και ως άλλος Hamilton έφθασε σε χρόνο ρεκόρ στη Σαλόνικα (0,5050)..Η Δομική (έχει συνέλευση σήμερα) πέρασε το 0,85 με την πέμπτη προσπάθεια. Με την πέμπτη κατάφερε να υπερβεί τα 50 λεπτά και η ΙΝΛΟΤ με όγκο 1,27 εκατομμύρια και 400 χιλιάδες αγοραστές μετά την τελευταία δημοπρασία. Αντε, να δούμε πότε θα πάρει το αεροπλάνο για Νέα Υόρκη.
  • ΠΛΑΘΤι sell the news… bury the company ήταν αυτόΕίπαμε βρε παιδιά, αλλά όχι κι έτσι. Εξαιρετικά τα αποτελέσματά της, σε κάποιο βαθμό προεξοφλημένα εξ αιτίας των μεγάλων προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί. Ok, αρκετοί περίμεναν την ανακοίνωσή τους για να αποκομίσουν τα διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη τους, αλλά όπως και να ναι, το -4,83% ηχεί πολύ άσχημα και αδικεί την εταιρία

UNIBIOS: Δείχνει να έχει αλλάξει οριστικά επίπεδο, κάτι που φαίνεται τόσο από την πορεία της μετοχής, όσο και από τον ιδιαίτερα αυξημένο όγκο συναλλαγών. Καμία σχέση δηλαδή με όσα θυμόσαστε από τα παλιά. Άλλωστε και το βασικό αντικείμενό της  αν και δροσερό, είναι πολύ hot. Στοχεύει σε νέα υψηλά, είναι εξαιρετικά κοντά άλλωστε. Έκλεισε στα 0,66€ με άνοδο 2,48%, ενώ έκανε πράξεις και στα 0,6760€

  • ΑΛΦΑ: Η μόνη εκ των συστημικών που έκλεισε με κέρδη (1,23%), στα υψηλά ημέρας (1,1550€) κάνοντας την έκπληξη στις καθυστερήσεις με κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο τεμάχια να αλλάζουν χέρια στις δημοπρασίες

ΓΔ/ΕΕΕ: Μα, είναι να γελάει κανείς, που έλεγε και ο Φίλιππας…και σε αντίθεση με το παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα, εδώ το παραμύθι έχει όνομα, και …πάει με όλα!


ΥΓ: Ακολουθεί και η ΠΕΡΦ… Καλά, διπλό μισθό θέλω σήμερα!

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

*****

ΥΓ μ/μ: Ο φίλος μας ο… Παρατηρητικός είναι διδάκτωρ γερμανικού πανεπιστημίου και διδάσκει σε Πανεπιστήμιο. Ομιλεί άπταιστα γερμανικά, γαλλικά και αγγλικά. Του αρέσει το ελληνικό χρηματιστήριο και να αρθρογραφεί, χωρίς να αναζητά την δημοσιότητα. Είναι προσωπικός φίλος του μ/μ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε αρκετά άρθρα μάλιστα του μ/μ, αρέσκεται στο να βάζει τις πινελιές του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. 


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.