(1) To χρηματιστηριακό σημειωματάριο του Μικρομέτοχου (21/5/2020)

 • HΡΕΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ πλην ορισμένων εξαιρέσεων, με την μετοχή της Autohellas στο αρνητικό προσκήνιο σε νέα χαμηλά με απώλειες έως και 15% στα 3,2700 ευρώ που αποτιμούσαν τον όμιλο σε 160 εκατ. ευρώ.
 • Μάλιστα η αξία των συναλλαγών της καλύπτει το 10% του συνολικού τζίρου. XAMHΛΗ η αξία των συναλλαγών στα 28,5 εκατ. ευρώ με τον γδ στο -0,64% στις 606,5 μονάδες.

SPREADS

 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ % Spread vs BUND
ΕΛΛΑΔΑ 1,76 +2,24
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 0,77 +1,25
ΙΣΠΑΝΙΑ 0,73 +1,21
ΙΤΑΛΙΑ 1,66 +2,13

*****

ΔIABAΣAME: Αυστηρά κριτήρια εταιρικής διακυβέρνησης για τις εισηγμένες επιχειρήσεις, με στόχο διοικήσεις που θα έχουν το τεκμήριο γνώσης, αξιοπιστίας και ανεξαρτησίας και μετόχους με αναβαθμισμένο και ενεργό ρόλο, φέρει το νομοσχέδιο που κατεβάζει το ΥΠΟΙΚ για το Χρηματιστήριο και την Κεφαλαιαγορά.

 • Σύμφωνα με τις πληροφορίες του capital.gr, το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση τις επόμενες μέρες, με στόχο και βασική επιδίωξη να αλλάξει το κλίμα και να πετύχει την προσέλκυση επενδυτών, τόσο με την εξυγίανση της εγχώριας χρηματαγοράς, όσο και με την παροχή φορολογικών κινήτρων, φτιάχνοντας από τώρα το επιχειρηματικό επενδυτικό περιβάλλον, ώστε να εκμεταλλευτεί αμέσως την υποχώρηση της πανδημίας.

Το timing της ψήφισης του νομοσχεδίου συμβαδίζει με την επικείμενη έναρξη του “Ηρακλή” για τις πωλήσεις τιτλοποιήσεων “κόκκινων” δανείων των ελληνικών τραπεζών σε ξένους επενδυτές. Οι δύο παράλληλες κινήσεις εντάσσονται στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την προσέλκυση επενδυτών και την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την κρίση του κορονοϊού, στοχεύοντας, παράλληλα, να “εξαργυρώσουν” τη θετική “παρακαταθήκη” των χειρισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πέραν των φορολογικών κινήτρων που ήδη σχεδιάζονται –αλλά τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη αποκλείουν κάθε διαρροή μέχρι την οριστικοποίησή τους– με σκοπό το ελληνικό Χρηματιστήριο να κερδίσει “θέσεις” στην ατζέντα των επενδυτών, μεγάλη έμφαση δίνεται στην εξυγίανση της εγχώριας κεφαλαιαγοράς και στο “χτίσιμο” εμπιστοσύνης κυρίως στο επίπεδο της εταιρικής διακυβέρνησης στις εισηγμένες επιχειρήσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση, “κορωνίδα” του νομοσχεδίου είναι οι αλλαγές (στην εταιρική διακυβέρνηση) που επιφέρουν τομές στη διοίκηση των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη βέλτιστη επιχειρησιακή λειτουργία τους. Το fit and proper, δηλαδή η καταλληλότητα των μελών των διοικήσεων των εταιρειών, τίθεται, για πρώτη φορά, ως όρος εκ των ων ουκ άνευ για τα διοικητικά συμβούλια.

 • Οι γνώσεις, η εμπειρία, η φήμη και η ανεξαρτησία των στελεχών της διοίκησης θα αποτελούν πλέον τη “διαφήμιση” της εταιρείας, ενώ οι επιδόσεις της διοίκησης θα κρίνονται τόσο από τους μετόχους της επιχείρησης, όσο και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που θα μπορεί να επιβάλλει “τσουχτερά” πρόστιμα (οι προβλεπόμενες κυρώσεις για παραβάσεις των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης θα είναι ανάλογες του συνολικού ετήσιου κύκλου εργασιών της επιχείρησης).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Μισές δουλειές και στο φορολογικό
Του Γιώργου Κράλογλου@capital.gr

Στενόκαρδες φορολογικές μειώσεις κατά περίπτωση. Δυστυχώς εκεί πάμε, αντί να μετατρέψουμε τη φορολογική πολιτική σε κίνητρο. Το μοναδικό κίνητρο. Ακόμη μια φορά στη γνωστή πεπατημένη. Το φορολογικό “πουγκί” κάτω από τη μασχάλη… και βόλτα στις “γειτονιές” της οικονομίας για προσωρινές μειώσεις χωρίς αύριο. Μειώσεις όμως χωρίς εγγυήσεις για τον επιχειρηματία. Τον παλαιό επιχειρηματία, τον νέο επιχειρηματία και εκείνον που είναι μεταξύ λουκέτου και μετανάστευσης.

 • Τι κάνουμε εμείς όμως. Πονάει ο τουρισμός και η εστίαση; Κόψε φόρους. Πάει για λουκέτο η παραγωγή ειδών οικοδομής: Παράταση στα χαράτσια. Αλλά το χαράτσι στο ύψος του. Ετοιμάζουν απολύσεις οι βιοτέχνες; Πάρτε λεφτά για τους μισθούς και επιστρεπτέα προκαταβολή… Δεν έχουν λεφτά να πληρωθούν γραμμάτια; Δώσε παράταση και ας βουρλίζονται…

Κατά τα άλλα 10 χρόνια κρίσης και καμιά κυβέρνηση δεν σκοτίσθηκε για τα 67 ευρώ φόρους, σε κάθε 100 ευρώ καύσιμα. Αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια; Τι είναι… Που πάνε τα 67 ευρώ φόροι στα καύσιμα 100 ευρώ, που φθάνουν τόσο ψηλά επειδή δεν πληρώνουμε μόνο τον ειδικό φόρο. Πληρώνουμε και ΦΠΑ, επί του συνόλου των 2-3 άλλων χαρατσιών… Έτσι ράβουμε… το τελικό φορολογικό κουστούμι. Καταφεύγουμε στη συγκεκριμένη φορολογική γελοιότητα για να τονίσουμε πως δεν χρειάζονται άλλες παροχές, ούτε για την ανάκαμψη ούτε για ανάπτυξη.

 • Δεν χρειάζονται και χρηματοδοτικά εργαλεία, ως κίνητρα. Ως πραγματικά και αποτελεσματικά κίνητρα. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία (στη δική μας οικονομία) τα επιβάλλουν οι “λογικές χαρατσιού”. Είναι σωσίβια για την εισπρακτική “φιλοσοφία” μιας αδικαιολόγητης σε έκταση και σε ύψος φορολογικής τακτικής. Της τακτικής που αποτελεί εστία μόλυνσης κάθε προσπάθειας για ανάπτυξη ή και αποβολή των παθογενειών της οικονομίας μας.

Ποια ήταν τα αποτελέσματα της χρήσης τους στα προηγούμενα της κρίσης χρόνια; Τα κόκκινα δάνεια. Τα “εισαγόμενα” περίεργα (έως ύποπτα) “τζάκια” που μας κουβαλήθηκαν, μέσω πολιτικής και πολιτικών στην Ελλάδα, για να καταλήξουμε στη σκανδαλολογία, στην πτώχευση Τραπεζών (και στο άνοιγμα νέων πτερύγων στις φυλακές…). Ποιο είναι το άμεσο θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει μιας και δίνει απαντήσεις στην ανεργία;

 • Η ανακοπή της επιχειρηματικής μετανάστευσης. Η φυγή της ελληνικής επιχειρηματικής έδρας από την Ελλάδα σε χώρες και δίπλα στην Ελλάδα. Στον φορολογικό “παράδεισο” της Βουλγαρίας και παραδίπλα. Αυτό μας πονάει τώρα που η ιδιωτική ανεργία δεν θα φουντώσει μόνο σαν νούμερο, αλλά και σαν καθεστώς. Καθεστώς που δεν θα παλεύεται από το τέλος του 2020.

Ως απαντήσεις στις ανησυχίες αυτές που σημειώνουμε δεν θεωρούμε τις “ενέσιμες” (κατά περίπτωση) φορολογικές θεραπείες. Θεραπείες για κάποιο χρονικό διάστημα. Και πάντως όχι μεγαλύτερο από όσο μας χωρίζει ως τις επόμενες εκλογές. Γιατί μετά τις εκλογές όλα θα αλλάξουν. Τα μέτρα θα τραβηχτούν. Και η φορολογία θα επιστρέψει στη γελοιότητά της.

Στα ύψη που κάνει τους επενδυτές να χαχανίζουν…, όταν ακούν επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

 • Το πρόβλημα της μόνιμης ύφεσης στην Ελλάδα για δεκαετίες έχει όνομα με διάφορες παραλλαγές. Λέγεται φορολογία και εξαναγκασμός σε φορολογική πολιτική με βασικό σκοπό να θρέψει ανοησίες σε κρατικό επίπεδο και ένα πελώριο και άχρηστο κράτος.

Οι παραλλαγές των ονομάτων είναι γνωστές ως ΦΠΑ. Επαναλαμβανόμενος ΦΠΑ ακόμη και στα είδη που έχουν πληρώσει ΦΠΑ.

Άλλη ονομασία είναι ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης. Στα καύσιμα δε η κατάσταση είναι εξωφρενική. Σε παρασύρει για ερμηνείες που συντηρούν το λαθρεμπόριο καυσίμων όπως συμβαίνει και στα τσιγάρα και στα ποτά.

Τρίτη ονομασία είναι ο ΕΝΦΙΑ. Παραλλαγή και παραφθορά… ίδιου φόρου και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Που όμως δικαιολογείται και ως επιβολή και ως ύψος και (κυρίως) ως ανταπόδοση στον φορολογούμενο.

Στην Ελλάδα, ειδικά στην Ελλάδα, πρόκειται για φορολογικό “εφεύρημα” μόνο για να σιγουρευτούν (αν σιγουρευτούν) 2,5 ως 3 δισ. φόροι τον χρόνο, να πληρωθεί ο κομματικός στρατός κατοχής, στην ώρα του, μαζί με τα επιδόματά του.

 • Οι κρίσεις στην οικονομία δεν προκαλούν μόνο προβλήματα. Φέρνουν και ευκαιρίες. Ευκαιρίες που αποδημούν παθογένειες και θεμελιώνουν νέα δεδομένα. Αναπτυξιακά δεδομένα.

Για την Ελλάδα μοναδική ευκαιρία της κρίσης του κορονοϊού είναι να μετατρέψουμε την, διαχρονικά, πανάθλια και οθωμανικών χαρακτηριστικών, φορολογική μας πολιτική σε αναπτυξιακό κίνητρο. Το μοναδικό κίνητρο. Δεν θα χρειαστεί άλλο εργαλείο, αν εφαρμοστεί σωστά και μακροπρόθεσμα.

****

Daily Monitor

Macros

Greece/GDP: The parliament’s budget office expects this year’s recession to range between 4.4% and 9.4%, while public debt is seen soaring to 188.3% of GDP and 192.7% in the adverse scenario. Primary deficit is seen at -2.4% in the basic scenario and -4.6% in the adverse scenario. “The fiscal balance is expected to be restored when the economy returns to normal,” the parliamentary office said in its quarterly review. It warns, however, “the public debt increase will not be automatically eliminated by returning to primary surpluses”. The parliament body said that this in turn raises two critical issues. The first is the inability to predict the time it will take for this debt-to-GDP ratio to return to pre-COVID-19 crisis levels. The second – and most critical – issue is that the increased debt will have to be paid for by public resources, ultimately by the taxpayer. “The sharing of this burden, either between social groups or between generations, should be the subject of an open and honest public dialogue in order to come up with a commonly accepted fiscal strategy for the coming years.”

Greece/Economy: Greece outlined on Wednesday support measures for the tourism and catering sectors which are expected to suffer a severe blow due to the pandemic crisis this summer. In his address to nation Prime Minister Mitsotakis announced the government’s plans for providing state liquidity to tourism business and supporting employees who work at the sector.”What we are doing is to support this sector, for a sufficient period of time, until turnover returns to satisfactory levels,” government spokesman Petsas added.

Greece/Budget Execution: The European Commission gave the green light for the release of the next set of policy-contingent debt measures worth €748mn to Greece, on the back of the conclusion of the sixth enhanced surveillance report. “The report concludes that, considering the extraordinary circumstances posed by the Coronavirus outbreak, Greece has taken the necessary actions to achieve its due specific reform commitments,” it said. The report praised Greece’s efforts to contain the economic impact of the coronavirus outbreak, saying “the authorities have adjusted their policy priorities in a responsible way”. It added, “to bolster the reform momentum and help restart a sustainable economic recovery after the Coronavirus outbreak, the Greek authorities have undertaken a number of complementary commitments in several policy areas.” Still, the report reiterated the EC’s 2020 spring forecast, with Greece’s real GDP estimated to fall by about 10% in 2020 and to strongly recover in 2021. It warned however, that “the forecast is subject to a high degree of uncertainty.”

Greece/Economy: Greece’s recession is set between 10 and 13% this year, while a recovery to pre-crisis levels is expected to kick-off in September, Finance Minister Staikouras said. In an interview to a local radio station, Staikouras said the government has taken measures to mitigate the economic impact on business and employers hit by the coronavirus outbreak. Furthermore Staikouras presented a new package of 15 policies to be implemented from beginning of June until October 30 in the framework of the third phase of a plan for economic recovery. The new package includes, among others, a reduction of VAT on transport, coffee and beverages, tourist packages and cinemas until October 31 from 24% to 13%. Detailing the government plan, Staikouras said the measures currently implemented or be implemented expands to around €14.5bn, while their added value reaches €20bn and noted that with the exploitation of European funds (SURE, European Investment Bank, Recovery Fund, etc) the total cost of measures will reach €24. Measures include:

 • Expansion of a measure to put workers’ contracts under suspension, payment of a compensation and covering social insurance contributions (in the sectors of tourism, restaurant, transport, culture and sports).
 • A new mechanism to support short-term employment is created to preserve job positions and support business activity.
 • Offering unemployment benefit to seasonal workers who will be employed during this tourist season, along with subsidizing social insurance contributions for seasonal pert-time workers.
 • Suspension of payment of debt tranches to the tax agency for all enterprises which remain closed, along with the sectors of tourism, restaurant, transport, culture and sports, for June.
 • Expanding a measure for 40% reduction of rent payments in June for all enterprises remain closed, along with the sectors of tourism, restaurant, culture and sports. This measure also applies to individuals for their primary residence and to students.
 • For real estate owners, leasing their assets to enterprises and workers hit by the crisis, a suspension of tax payments is offered.
 • Enterprises will be offered a second round of refundable advance payment.
 • The government is offering a reduction of advance tax payments for 2020 and 2021 to enterprises hit by the crisis.
 • Reducing VAT on transports from 24% to 13% in the period June 1-October 31, 2020.
 • Reducing VAT on coffee and beverage drinks from 24% to 13% for the period June 1-October 31, 2020.
 • Reducing VAT on tourist packages from 80/20 to 90/10 for the period June 1-October 31, 2020.
 • Reducing VAT on cinema tickets from 24% to 13% for the period June 1-October 31, 2020.
 • Tax deduction of spending on scientific and technological research.
 • Creation of a National Registry of Startup Businesses.
 • Creation of a program that will subsidize primary residence borrowers hit by the pandemic.

Staikouras made a special mention of the four stages of a plan to deal with the crisis and said that a fourth phase will start in autumn.

Corporate

Fourlis (Q1:20 Conference Call Highlights): During yesterday’s conference call analyzing Q1’20 financial performance and FY business outlook management revealed strategy to cope with pandemic effects and impact in its FY’20 financial performance. January and February were strong in terms of sales with consolidated sales up by 6% (IKEA +5%, Intersport/TAF +9%). March was a disaster as consumer spending narrowed to 0 with all network being in lockdown practically for all March (even with half month open consumption was minimal).

Company’s strategy focuses in 5-fold for 2020:

 1. Maximize e-sales: E-sales for IKEA was up by 10% y-o-y in the Jan-Febr period accounting for circa 10% of consolidated sales. In March, IKEA e-sales was up 1.5x, April 150% and May again 2.5x. For Intersport respective figures (only for Greek e-sales channel being in operation) Jan-Febr was up 1.3x (30% growth), March 2.8x, April 7.2x and May 3x. The company also launched during pandemic lockout (early March) e-sales channel for the ATF concept.
 2. From mid-April Intersport e-sales were introduced in Cyprus, end of April in Turkey and from June 15 onwards in Romania and Bulgaria. On the IKEA business gross margin on e-sales is identical to gross margin in stores but better on the EBITDA line due to lower opex (mainly personnel and promotion) more than offsetting higher logistics costs. On the Intersport segment lower e-sales gross margin (compared to physical stores) is fully offset on the EBITDA line. Since beginning of May 98% of IKEA network is operating (with the exemption of pick up point in Limassol) whereas in Intersport 56% of the stores operations have been restored (Greece and Bulgaria) with the remaining 60 stores (Romania, Cyprus and Turkey) coming into the picture in the beginning of June.
 3. Cash preservation: The company secured €70mn new credit lines. Cash stood at €41mn end’19, €32mn end Jan, €28mn end Febr, €83mn both in March and April. From 4 main suppliers, namely IKEA international, Nike and Adidas (accounting for 75% of group accounts payable/purchases) Fourlis deferred payments to Q3/Q4’20 extending payment days top 150 from 37 (IKEA International). End April net debt stood at €115mn, a €15mn improvement over the same period last year.
 4. Opex-Cost containment: The company renegotiated 160 rent agreements securing 40% rental discounts for 2 months (based on government measures for enterprises being in lockdown, taxes reduction and advances payback and state subsidies regarding personnel salaries and social security contributions). It also changes monthly rental payments to new turnover payment agreements where possible.  Labor, rent and marketing costs constitute 75% of total operating expenses and full impact of relief measures are expected to fully come in in Q2’20. Total opex figure per month normally stands at €15mn/month with the respective figure coming in at €10mn in March (€5mn benefit from measures introduced) and expectation for €7.5-€8mn for the April-May period.
 5. Supply chain Rationalization: Pilled up stock for summer and winter collection leading to seasonal net debt increase to €121.2mn compared to €106mn in FY’19.
 6. Preserving wellness and health of all personnel: no COVID-19 incidents recorded.

Since network reopening in early May (May 4) network sales are up 25% y-o-y (both IKEA and Intersport) whereas IKEA Greece on a standalone basis records +% on sales y-o-y. Despite network reopening e-sales in IKEA and Intersport (both in Greece) remain strong (IKEA e-sales +20% y-o-y or 3x up, Intersport Greece May e-sales +15% y-o-y or 6x up).

Current base case scenario involves a decline in all lines for 2020 but with improvements in the cards based on the rate of the recession that will be recorded affecting consumer behavior and consumption.

The company guided for €18mn capex for 2020 regarding new 3,000m2 logistics facilities to cope with increased e-sales contribution (in operation by July), 2,000m2 new flagship IKEA and TAF store in Athens town center (Ermou Street already in place), new small size IKEA store opening in Piraeus (October 2020) and new 8,000m2 IKEA store in Varna Bulgaria replacing existing pick up store and expected to increase sales by 4-5x higher compared to the PUP. Investment plan also entails 3 new Intersport stores opening in Romania (all in H2’20)

Real estate project with Trade Estates REIC set up skewed towards the end of the year.

Fourlis expects to gain MS in both IKEA and Sports division as it forecasts competition hurdles due to the recession arising while it expects consumer behavior to weigh on increased consumption both in the furniture and the sporting goods market. No covenants on IKEA bond loan.

We will elaborate and revert with a detailed note the soonest possible.

In other news on May 19, the company bought 3,400 own shares at €3.4775/share for a total consideration of €11.82K. Fourlis now commands 322,907 own shares or 0.6209% of share capital.

The following tables summarize FOURLIS Q1’20 financial performance versus our estimates:

FOURLIS

2019

2020

Y-o-Y

2020 Est.

Act. vs

EUR thous.

Q1

Q1

(%)

Q1

Est.

Sales

96.7

84.5

-12.6% 

87.3

-3.2% 

EBITDA

8.1

5.7

-29.6% 

5.4

5.6% 

EBITDA Mrg

8.4% 

6.7% 

-163 bps 

6.2% 

+56 bps 

Net Income

-3.3

-5.1

-54.5% 

-4.1

-24.7% 

Net Mrg

-3.4% 

-6.0% 

-262 bps 

-4.7% 

-135 bps 

ADMIE: Reportedly the government has opened the way for the further privatization of the Independent Power Transmission Operator (ADMIE) through a legislative adjustment to the environmental framework, though the process itself will not start before this fall.Through ADMIE’s further privatization, the government is eyeing the expansion of the share capital with the participation of a third party, a European operator, while satisfying the European Commission’s demands for the containment of the strengthened rights State Grid has acquired in the grid operator, even though it controls just 24% of ADMIE.

According to the concession contract, the state might have the majority stake in ADMIE, but State Grid can block crucial decisions. The project of weakening China’s role in ADMIE is not an easy one, as through the shareholder agreement the Chinese company also maintains the right of first offer in case the state decides to concede another stake.The Chinese side has made clear its intention to exercise its preferential right by acquiring the stake Greece will put up for grabs, so as to avert the entry of a third investor in ADMIE and the risk of losing its management rights. The government, in turn, has clarified to the Chinese side its plan for the entry of a European operator in ADMIE, but will not risk a rift with State Grid. Note that State Grid acquired 24% for 5.74 eur/share in 2017.

Titan: Over the period May 12 to May 18 the company bought back 61,77 own shares at €11.1156/share for a total consideration of €686.47K.

Terna Energy: On May 19, the company bought 19,529 own shares for a total consideration of €170.919K (€8.7521 avg price per share).

OTE: On May 19, the company bought 53,600 own shares at €12.2684/share (total cost €657.589K). OTE now owns 2,809,140 total own shares or 0.597% of share capital. The company also bought back €67.1mn of its July 20 3.5% coupon bond issue which were cancelled. Outstanding issue is now €632.974mn expiring on July 9th 2020.

GEK TERNA: 100% construction arm subsidiary TERNA secured 4 new projects in the energy sector of €483mn value related to the construction of renewable energy projects in Greece mainly related to projects with PPC and DESFA.

Newsphone: The company will announce FY 2019 results tomorrow. AGM scheduled for September 2 while the company will not distribute FY 2019 dividend.

IASO: The company will distribute €4.886mn from previous fiscal years profits reserved (gross €0.04/share, net €0.038/share). Cut off date is set on Friday June 12. Payment will be concluded on Friday June 19.

Sunlight: The company calls back its €50mn notes issued in 2017 on June 22.

Other Corporate Results

REVOIL

2018

2019

Y-o-Y

2018

2019

Y-o-Y

EUR thous.

FY

FY

(%)

Q4

Q4

(%)

Sales

719,632

700,287

-2.7% 

201,482 

191,897 

-4.8% 

EBITDA

7,605

10,489

37.9% 

-10,245 

-8,071 

21.2% 

EBITDA Mrg

1.1% 

1.5% 

+44 bps 

-5.1% 

-4.2% 

+88 bps 

Net Income

1,465

3,003

105.0% 

1,465 

3,003 

105.0% 

Net Mrg

0.2% 

0.4% 

+23 bps 

0.7% 

1.6% 

+84 bps 

AthEx Calendar – Upcoming General Meetings

25/05 Elvalhalcor AGM, Dividend €0.03

26/05 Viohalco: AGM

27/05 Jumbo AGM, AUDIOVISUAL EGM change of corporate id

29/05 Intralot, AGM HELEX, AGM,

02/06 Dromeas AGM

04/04: Attica Bank AGM, Mytilineos AGM

10/06: Loulis Mills AGM

16/06 Cretan Plastics AGM

17/06 Elton Chemicals

18/06 Lavipharm AGM

19/06 Thessaloniki Water AGM

24/06 Hellenic Petroleum AGM

25/06 BYTE AGM, Sidma AGM, PPA AGM, PPC AGM

26/06 Ellaktor AGM, Athens Water AGM, Flecopack AGM, Forthnet AGM, Motodynamics AGM, Quest Holdings AGM

27/06 JumboAGMDividend €0.062, Paperpack AGM

29/06 PetropoulosAGM Intralot AGM

30/06 Intercontinental REIC, HAIDEMENOS AGM

07/07 KRI – KRI AGM

15/07 Thrace Plastics

16/07 IPTO AGM

17/07 Motor oil AGM

27/07 Varvaressos AGM

30/07 Trastor AGM

01/09 ANEK AGM

02/09 Newsphone AGM

Results Announcements

22/05   Thesalloniki Water FY:19, Cretan Plastics FY:19

25/05   Athens Exchange Q1:20

28/05   Lamda Development Q1:20 NBG Q1:20 Alpha Bank Q1:20

29/05   BYTE FY:19, Eurobank Q1:20

01/06   Piraeus Bank Q1:20 (After Market)

09/06   Quest Q1:20

30/05    Athens Water FY:19

30/06   Athens Medical FY:19

Kind Regards,

Manos Chatzidakis

Head of Research

cid:image001.jpg@01D5E586.C49A42C0

29 Alexandras Avenue

11473 Athens,Greece

Tel: +30 210 6478955

Fax:+30 210 6410139

Email:  [email protected]

Disclaimer: Beta Securities S.A.
This e-mail is confidential. If you are not the intended recipient, you
should not copy it, re-transmit it, use it or disclose its contents, but
should return it to the sender immediately and delete the copy from your
system.

Beta Securities S.A. is not responsible for, nor endorses, any
opinion, recommendation, conclusion, solicitation, offer or agreement or any
information contained in this communication.

Beta Securities S.A.  cannot accept any responsibility for the accuracy or
completeness of this message as it has been transmitted over a public
network. If you suspect that the message may have been intercepted or
amended, please call the sender admin.

Λήψη όλων των συνημμένων ως αρχείο zip