(1)- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά (18.3.2021)

ΑΦΗΣΑΝ εντέχνως να διαρρεύσει το της ΑΜΚ στο 1,00 ευρώ και έκρυβαν μέχρι χθες τα περί 1/16,5 μτχ!!! Ηταν και στη μέση η πρόσφατη αύξηση της συμμετοχής του ΤΧΣ με 2 και πλέον δισ. ευρώ στο μτχ κεφάλαιο της, οπότε έλεγες δεν είναι δυνατόν να σκαρώνουν τέτοια κόλπα.
  • Και τώρα απλά φτάνει στο σημείο να διερωτάται κανείς, αν στο τέλος θα μείνουν τίποτα ψιλά στους ιδιώτες επενδυτές της! Θα μας πείτε από ένα σημείο και μετά πάει γυρεύοντας κανείς, όμως το χαρτί είχε γράψει και…  3,0000 ευρώ προ έτους αλλά και 5,0000 ευρώ προ τρισήμισι χρόνων, οπότε ο κάθε καλόπιστος διαβάζοντας και τα θετικά δημοσιεύματα περί κλπ κλπ κλπ πείστηκε ξανά να δοκιμάσει την τύχη του στο τζόγο.
Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι είχαν πεισθεί και διαχειριστές (Λονδίνο) που ρευστοποιούσαν ΔΕΗ και τοποθετούνταν στην ΠΕΙΡ. Και όπου φύγει φύγει τώρα… Πιο τυχεροί όσοι έφυγαν χθες υποψιασμένοι και πεπεισμένοι από σχετικό άρθρο του Χρ. Κίτσιου στο euro2day.gr. Να φανταστείτε, όταν ρώτησα τις πηγές μου (δεν έχω κονέ με τον κλάδο) μου απάντησαν κοφτά κοφτά… “Αστον αυτόν, δεν ξέρει τι γίνεται”!!!
ΠΑΝΤΩΣ με την τιμή στα 0,8000 με 0,8500 αλλά και τώρα στα 0,7500 μικρό το κακό για όσους τοποθετήθηκαν πριν μερικές ημέρες ή και εβδομάδες.
  • ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ να πάρει το ρίσκο και να παραμείνει είναι δική του υπόθεση+απόφαση.


  • ΛΑΒΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ από φίλο παράγοντα του Χ.Α το εξής μήνυμα:-

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : Υποθέτω ότι πρόκειται περί τεράστιας παρεξήγησης αλλά και έλλειψης πληροφόρησης, που δημιουργεί συνθήκες άκρατης κερδοσκοπίας. Αδυνατώ να πιστέψω ότι το κράτος που κατέχει το 60 % θα υποστεί αυτό το τεράστιο υποτιθέμενο dilution. Δεν βρισκόμαστε στο 2015 !! Αν όντως γίνει έτσι θα πέσει μεγάλο κράξιμο από την αντιπολίτευση και δικαίως και φυσικά τινάζονται στον αέρα τα επιχειρήματα του ξεπουλήματος των τραπεζών με τις ΑΜΚ του 2015.
  • 100% σωστά τα γραφόμενα του, απίστευτο να συμβεί τέτοια πανωλεθρία, αλλά μεγάλα λόγια μη πεις…

ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΤΟΤΕ… (ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ…)