@09:00- Δευτέρα 2 Αυγ.2021- Χ.Α: Ετσι, μερικά πρωϊνά σφηνάκια για τα παιδιά του διαδικτύου (by OAK)

Καλημέρα στα παιδιά, 

Μερικά πρωινά σφηνάκια… 

@09:00

  • EIXAME ΔIAKOΠH ΡEYMATOΣ

ΑΣΤΑΚ, φωνάζω καιρό τώρα για τον αναξιοποίητο θησαυρό της ΑΣΤΑΚ και τις παραινέσεις να αξιοποιηθεί άμεσα. Φαίνεται, ότι οι πληροφορίες ότι η διοίκηση της ΑΛΦΑ διαβάζει Μ/Μ ευ σταθούν. Η τράπεζα ανακοίνωσε αξιοποίηση της εταιρίας των δεκάδων εκατομμυρίων και την προικοδοτεί με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ακίνητα.

  • Μαζί με το ταμείο των 100 εκατομμύριων ευρώ που διαθέτει η εταιρία μάλλον θα δούμε εξελίξεις στο ταμπλό σύντομα.  Εχω δώσει τιμή στοχο καταρχήν στα 10+ ευρώ χωρίς τις προοπτικές ανάπτυξης. Μόνο βάση της σημερινής αξίας της εταιρίας. Σήμερα θα την δείτε μάλλον κλειδωμένη.

(ΣΣ μ/μ) ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

  • EIXAME DIAKOPH REYMATOS

 

Καύσωνας, Και μου το έλεγε φίλος του πρωθυπουργικού χώρου ότι ο Κυριάκος θα μας κάνει Dubai κάποια μέρα. Δεν φαντάστηκα ότι θα γίνει τόσο σύντομα!

  • Τράπεζες, πάει και το μίζερο σενάριο της καταστροφής των τραπεζών λόγο αναβαλλόμενου φόρου. Μερικοί δεν λένε να καταλάβουν ότι οι τράπεζες είτε το θέλουμε είτε όχι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.

ΜΟΗ, η Shell παραγωγός πετρελαίου ανακοίνωσε άνοδο μερίσματος 38% γιατί τα κέρδη της από μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια πετάχτηκαν στα 5 ΔΙΣ. Φυσικά φωνάζω από πέρυσι για την RDSA αλλά ρε παιδιά είναι θέμα χρόνου και για τα περιθώρια διύλισης να εκτιναχθούν. Και γραφώ για την ΜΟΗ γιατί έχει μακράν καλύτερη διοίκηση από την ΕΛΠΕ.

  • REVOIL, εγώ κρούω κώδωνα για τα κέρδη της εταιρίας από τα 0.8 Ευρώ. Τώρα στο 1.4 και του χρόνου στα 2+.  Πάντα βάση λογικής και όχι χειρομαντείας.

ΜΥΤΙΛ, Σε 10 χρόνια μερικοί θα παραμιλάνε κυριολεκτικά με το EBITDA της εταιρίας. Κάθεστε τώρα και παίζετε με τα ευρώ και χάνετε την μεγάλη εικόνα. Μοναδικός παραγωγός ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ με προβλέψεις ότι οι τιμές του προϊόντος θα έχουν ράλι διαρκείας.

  • ΤΑΜΠΛΟ, το ταμπλό κοιμάται γιατί οι 4-5 ομάδες που ασχολούνται με τα χαρτιά διακοπάρουν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι επιμέρους χαρτιά δεν ακολουθούν την τάση τους. Απλά, μην περιμένουμε και θαύματα αυγουστιάτικα και αν γίνουν θα οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες.

Φιλικά

ΟΑΚ