5/2- Το χρηματιστηριακό σημειωματάριο του μικρομέτοχου από και για τον κόσμο του Χ.Α(2)

No.2

ΝΕΑ πιλοτική υπηρεσία άμεσης χρηματιστηριακής ενημέρωσης

KEKΡΟΠΑΣ(1): Σοβαρεύει η κατάσταση, προσφορά δεν βγαίνει πλέον, σταθεροποιείται στα τρέχονται επίπεδα των 3,0000 ευρώ και ξαναγίνεται το πλέον κερδοσκοπικό χαρτί (και όχι μόνον) ενόψει της επικείμενης απόφασης που έχει αργήσει προκλητικά και όχι μόνον λόγω κορονοϊού (υπάρχουν και οι τηλεδιασκέψεις, αλίμονο σε μία τόσο ξεκάθαρη υπόθεση)
ΚΕΚΡΟΠΑΣ(2): Η μετοχή του παρουσιάζεται να έχει δοκιμάσει τη στήριξη του πρώην στροφέα αντίστασης στα 2,76 ευρώ και να ετοιμάζεται για μια ανοδική κίνηση πρός το πολύ σημαντικό επίπεδο των 3,74 με 3,88 ευρώ. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί με το πέρασμα και την παραμονή της τιμής πάνω από τα 3,15 με 3,20 ευρώ.
 • ΣΧΟΛΙΟ: Η τουριστική σεζόν αν δεν έχει ήδη χαθεί, το πολύ πολύ να είναι λίγο καλύτερη από την περυσινή. Τις εταιρείες που όχι μόνον άντεξαν αλλά τουναντίον ενίσχυσαν τα μεγέθη τους τις ξέρουμε. Ας ασχολούμεθα με αυτές και τις μετοχές τους… Αν αλλάξουν οι εκτιμήσεις, τότε εδώ θα είμαστε.
ΙΝΛΟΤ: “Αγριεύουν” πάλι τα πράγματα…
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ – απάντηση: Λίγο… χάιδεμα χρειάζεται η μετοχή του. Με κ/φση… 4,8 εκατ. ευρώ τι να φοβηθείτε;; Απλά, οι μεγαλομέτοχοι εισπράττουν τις αμοιβάρες τους και οι υπόλοιποι να πάνε να αγαπηθούν. Πρέπει να έχουν εισπράξει σε αμοιβές στην τελευταία 12ετία τουλάχιστον δύο φορές την τρέχουσα αποτίμηση του(!!).
 • Η μτχ είναι πάντως… τζάμπα. Κάποτε αποτιμόταν στα 20 εκατ. και η ΠΠΑΚ σε 1,5 εκατ. Και τώρα αυτός κάτω από τα 5 εκατ. και η ΠΠΑΚ εξαγοράστηκε στα 25 και βάλε! Αδυσώπητες οι αγορές, απρόβλεπτες και τι να πει κανείς.
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ(Ι): Και ένα ευρώ να πήγαινε δηλ.στα 8,5 εκατ. κ/φσης πάλι παραπονεμένοι θα ήταν οι εγκλωβισμένοι καλόπιστοι μικροεπενδυτές του.
ΕΛΙΝΟΙΛ – απάντηση: Εδώ θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο, αλλά χρειάζεται και κάποια υπομονή. Ο όμιλος αυτός έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης…

ΜΟΗ: H Motor Oil έχει σχηματίσει στις τελευταίες συνεδριάσεις μια πλάγια σωρευτική κίνηση ανάμεσα στα 12,00 με 11,36 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ένδειξη ισχυρής τμήσης και διαφυγής. Πάντως η έντονη αλλαγή στην υπάρχουσα φθοροποιό τάση, θα προκληθεί μόνο με την ανοδική διάλυση του Exponential κινητού μέσου όρου 200 ημερών, στα 12,30 ευρώ.

 • ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Τα πολλά λόγια είναι… φτώχεια! ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ!! Επισημασμένη από τα χαμηλά των 0,1800-  0,2500- 0,2800- 0,3000 αλλά και υψηλότερα χωρίς φόβο και πάθος.

KOYIZ: Το έργο δεν έχει καν αρχίσει. Σε μία μετοχή για την οποία στα ιστορικά χαμηλά της ο μ/μ είχε δεχτεί έντονη κριτική (πολέμιος της μέχρι τότε) και έκτοτε η τιμή της τριπλασιάστηκε.
….
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ(2): ΚΙ άλλα ερωτήματα, πολλοί οι χαμένοι εδώ… Επαναλαμβάνουμε, εδώ κάτω είναι φτηνός, πολύ θα λέγαμε. Το free float είναι πολύ μικρό και οι μεγαλομέτοχοι δεν θα βγουν πωλητές. Οπότε, είναι αμαρτία εδώ κάτω και υπό το πρίσμα μίας δικαιολογημένης αγανάκτησης να τα ξεπουλάτε τα χαρτιά σας. Αν ενδιαφερθεί κάποια μικρή ομάδα εύκολα διπλασιάζεται.
*******
No.1

ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ του ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ: ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

Η Ελληνική αγορά, συνεχίζει την παραμονή της πέριξ των 760 μονάδων, εμφανώς αδύναμη και με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, ειδικά αν αφαιρεθούν οι προσυμφωνημένες συναλλαγές. Αντιθέτως οι Διεθνείς αγορές συνεχίζουν να φλερτάρουν με πολυετή ιστορικά υψηλά. Η διατήρηση των μηδενικών επιτοκίων και η εφαρμογή προγραμμάτων τόνωσης της παγκόσμιας οικονομίας, με παροχή ρευστότητας τρισεκατομμυρίων δολαρίων & ευρώ, στηρίζει την προσπάθεια αυτή παρά τα προβλήματα που συνεχίζουν να εμφανίζονται στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συνεπώς η συνεχιζόμενη απόκλιση που παρουσιάζει  η Ελληνική αγορά σε σχέση με τις Διεθνείς προβληματίζει, αν και οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Η δριμύτερη επάνοδός της πανδημίας στα αστικά κέντρα η καθυστέρηση στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, τα συνεχιζόμενα επιβαρυντικά  μακροοικονομικά στοιχεία, αλλά κυρίως η ανησυχία για την επερχόμενη τουριστική περίοδο δεν αφήνουν μεγάλη αισιοδοξία.

 • Αν και μεσομακροπρόθεσμα η τάση συνεχίζει να παραμένει ανοδική και δεν απειλείται προς το παρόν,  βραχυπρόθεσμα η αγορά μας εμφανίζει αδυναμία που διακρίνεται «δια γυμνού οφθαλμού», από τους χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
 • Τόσο οι δείκτες όσο & η πλειοψηφία των μετοχών, παρουσιάζουν κόπωση, αυξάνοντας τις  πιθανότητες συνέχισης της διορθωτικής κίνησης από τα πρόσφατα υψηλά.
 • Οι 790 μονάδες του ΓΔ  & οι 1900 του FTSE25, θα χρειαστούν ισχυρούς νέους καταλύτες & αύξηση του όγκου συναλλαγών, για να διασπαστούν έγκυρα στην παρούσα φάση και να αλλάξουν την εικόνα & την ψυχολογία.
 • Η προσπάθεια δε να κρατηθεί η αγορά από μια πεντάδα τίτλων που εναλλάσσονται καθημερινά, με χαρακτηριστικό σημερινό παράδειγμα την ΕΕΕ, δεν αρκεί και δεν πείθει…

Ο ΔΤΡ, παλεύει να κρατήσει το επίπεδο των 450 μονάδων και τον ΚΜΟ expo των 50 ημερών και ενδεχόμενη διάσπαση του θα επιταχύνει τις πιέσεις,  στοχεύοντας το επόμενο επίπεδο στήριξης του στις  390 μονάδες (Fibo 50% της κίνησης 220-540).

 • Καταλύτης για την συνέχεια του κλάδου, θα είναι η λύση που θα επιλεγεί για την τράπεζα Πειραιώς, ως αναφορά την επανα-ιδιωτικοποίηση της. Πάντως περαιτέρω επιδείνωση της πραγματικής οικονομίας δεν προμηνύει τίποτα καλό για τις τράπεζες και το ελληνικό χρηματιστήριο.

Ήδη ξένοι οίκοι – οργανισμοί (Fitch, Capital economics), αρχίζουν να επισημαίνουν τις δυσκολίες επιστροφής στην ομαλότητα με πρόσφατες εκθέσεις τους. Παρά ταύτα η ομολογιακή αγορά με την συνεχή βοήθεια της ΕΚΤ και το θετικό κλίμα από τον σχηματισμό  κυβέρνησης του Μ. Draghi, παραμένει στο «ΝΙΡΒΑΝΑ» των τελευταίων μηνών.

 • Αν και οι ανησυχίες μας για τις εξελίξεις στην πραγματική οικονομία παραμένουν, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι συνέχεια της διορθωτικής κίνησης θα αποτελέσει ευκαιρία επανατοποθετήσεων, για όσους πούλησαν ή δεν επιβιβάστηκαν στο 1ο ανοδικό κύμα. Πλέον  αρκετοί τίτλοι έχουν προσεγγίσει τον ΚΜΟ 200 ημερών, σηματοδοτώντας σημαντικές τεχνικές στηρίξεις, σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει να τοποθετηθεί στην αγορά.

Σε συνεννόηση πάντα με τους επενδυτικούς μας συμβούλους, καταστρώνουμε τις αντίστοιχες στρατηγικές, επιλέγοντας τα επίπεδα τιμών, αλλά κυρίως τις μετοχές που πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, διοικούνται δε ιστορικά από αξιόπιστο management..

 • Συνεπώς παραμένουμε σε εγρήγορση, με σαφείς στρατηγικές, αναλογιζόμενοι ότι η βασικότερη είναι η διατήρηση των κεκτημένων και να είστε σίγουροι ότι αν κάτι αλλάξει θα το καταλάβετε από την εκκωφαντική αύξηση των συναλλαγών..

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι το Χ.Α.Α. αν και έχει χαμηλή συσχέτιση με την ανοδική κίνηση των Διεθνών αγορών, στην πτώση  πάντα υπεραποδίδει.

ΛΟΥΚΑΣ Β. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ / Corporate Advisor Mc Banking & Finance


ΝΕΑ πιλοτική υπηρεσία άμεσης χρηματιστηριακής ενημέρωσης

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ

MHNYMA ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ: Την κυβέρνηση την ενδιαφέρει μόνο πότε θα βγει να δανειστεί στις αγορές! Το χρηματιστήριο ούτε καν υπάρχει στον ραντάρ της! Ξεφτίλα!–

ΔEN EINAI και λίγα τα 9,3 δισ. ευρώ κ/φσης της ΕΕΕ, εδώ που τα λέμε… Πάλι καλά που δεν έχει εμπορευσιμότητα και μπορούν να την διαχειρίζονται κατά περίσταση…
 • Δύο ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης και έχει πραγματοποιήσει συναλλαγές αξίας 56,2 χιλ. ευρώ για τα 2241 τμχ που άλλαξαν χέρια.
ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΔΕΗ δείχνουν σταθερότητα και μαζί με τις ΜΠΕΛΑ+ΤΕΝΕΡΓ+TITC στέκονται απέναντι στην Συστημική Παράνοια.
 • Συνεχίζεται η φθίνουσα πορεία της Ελλάκτωρ για την οποία χύθηκαν πολλά μελάνια γραφής (δηλ. έλιωσαν πολλά πλήκτρα). Το αποτέλεσμα; Τα λέει όλα το ταμπλό…
ΜΟΛΙΣ – 4 – ναι τέσσερις μετοχές κινούνται ανοδικά μέχρι στιγμής!!! ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ το αληθές – και μη χειρότερα.
 • KAI για να μην τα ρίχνουμε στους άλλους… Το μεγαλύτερο ποσοστό στα χάλια του Χ.Α το έχουν οι επενδυτές του και κανείς άλλος..
ΠΑΙΡΗΣ: Οταν επιμένει ο μ/μ, δύσκολα να πέσει έξω… Εγραψε και τον άσο σήμερα.
 • ΕΛΙΝ – Απάντηση: Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από την μία μέρα στην άλλη. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα το Χ.Α.
ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗ: ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Ασχετα με τα όσα του καταλογίζουμε – αν και δεν είναι αποκλειστικά δική του η ευθύνη, αλλά πάνω από όλα δική μας – δηλ. όσων ασχολούνται μαζί του σε καθημερινή βάση (δημοσιογράφοι, sites, διοικητικά όργανα κλπ ) το Ελληνικό Χρηματιστήριο έτσι όπως είναι τώρα είναι το “τιμιότερο”, “ηθικότερο” και “λογικότερο” από κάθε άλλο παγκοσμίως. Οποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς, όποιος δεν… και να του εξηγήσουμε… τζάμπα κόπος. (ΣΣ: Βεβαίως, πάντα αναλογικά και συγκριτικά)
 • Tριάντα τρεις μετοχές δεν έχουν κάνει πράξη μέχρι τώρα. Κι άλλες εικοσιπέντε από επτά μέχρι 1000 τεμάχια…
Μήνυμα: Σε άλλες χώρες ο Πρόεδρος του χρηματιστηρίου θα είχε κάνει χαρακίρι αν είχε τέτοια εικόνα απαξίωσης τόσα χρόνια ! Εδώ απλά σήμερα είναι Πέμπτη και όλα καλά, αρκεί το 10ρικο το μήνα να πέφτει! (μήνυμα Θεσμικού παράγοντα!)
 • Σχόλιο μ/μ: Μην είμαστε τόσο σκληροί στις κρίσεις μας. Αποδεδειγμένα προσπαθεί ο άνθρωπος, αλλά τον έχουν… γραμμένο (όχι μόνον αυτόν αλλά και ολόκληρο το Χ.Α) οι Υψηλά Ιστάμενοι (τρομάρα τους). Από εξαγγελίες, άλλο τίποτα και από μεγάλα λόγια επίσης. Από πράξεις, άστα να πάνε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα!
 • Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ 

ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ – ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ

ΚΕΚΡΟΠΑΣ: ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ  ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΑ ΣΤΙΣ 17/12/2020 ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 • ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΟΤΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΚΡΟΠΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΗ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 150 ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΤ’ ΕΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!!

 • ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΑ  ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ SITE  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΘΜΟΝ 3039/2019  ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 193,687,000  ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ  ΑΞΙΑΣ  5,640,000  ΕΥΡΩ   ΔΗΛΑΔΗ 0,029 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!!!! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕΕ ΚΑΙ ΠΟΥ;; ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!! ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΟΥΤΕ 3 ΣΕΝΤ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!! 0,10 ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ!!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ SITE  THΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2010-2015 ΠΟΥΛΗΣΕ  ΠΕΡΣΕΩΣ 1-3 ΜΕΖΟΝΕΤΑ 357 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ  ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 2,329,000  ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 6.523,80  ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ! ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ!!!

 • ΟΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ  ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!!
 • ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2019 ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΕΚΡΟΠΑΣ ΜΕΤΑΞΥ 1,25-1,30 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ CAPITAL. KAΛΟ ΒΡΑΔΥ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ PASS.POWER.FOREVER ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΡΟ!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!
 • Στις 19/12/2020 3:51 μ.μ., ο Dimitris Ioannidis έγραψε:

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 • ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΔΙΚΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/1/2018 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 7/3/2018  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 22/3/2018 ΔΗΛΑΔΗ   42 ΗΜΕΡΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ 589/2018  ΚΑΙ Η ΕΤΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΗΝ 12/4/2018 ….
 • Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΙΕΤΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 6/11/2019  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ 4/12/2019…..  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΡΘΕ ΤΗΝ 5/6/2020  ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΚΕΚΡΟΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..
 • ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΑΝΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ 23/9/2020 ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.
 • ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ..
 • ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΑ ΠΟΛΥ .
 • ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ.
 • ΑΣ ΤΟ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ! ΑΠΟ ΤΟΝ … ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΑΣ PPF  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE TOY MIKROMETOXOY!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ το… ΒΙΟΣΩΛΑΚΙ να έχει τέτοιους… φίλους – οπαδούς!!!

 • Τ.Μ: Αγαπητέ Βασίλη έγραψες χθες: (και είχες απόλυτα δίκαιο όπως αποδεικνύεται με στοιχεία)

ΕΡΩΤΗΣΗ Ν.Φ- ΒΙΟΣΚ: Θα είχατε νέα. Τι έγινε; Η 2η φορά που με χώνετε. Την 1η στα 60 λεπτά πριν κάτι χρονακια λίγο πριν την αύξηση. Τώρα στα 0,30. Θα προκόψει καμιά φορά; Σας αγαπώ πολύ, αλλά μη μου κάνετε τέτοια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δηλαδή από τις τόσες δεκάδες την ΒΙΟΣΚ βρήκατε; Το χαρτοφυλάκιο πρέπει να έχει διασπορά. Για την λεγάμενη τώρα… Ποιός σας έχωσε;; Μήπως η απληστία; ΕΚΑΝΕ ΑΜΚ όταν είχε 0,4000 και είχε δώσει 3ν/1 στα 0,3000 και όποιος μπήκε στην ΑΜΚ μπορούσε μετά την ΑΜΚ να πουλάει άνετα στο +25% και με 3πλασιο αριθμό μετοχών!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μας πείτε πόσα χρόνια πριν στα 0,6000 ευρώ;; Μήπως και τότε είχε δώσει καλές αποδόσεις, αλλά θέλατε περισσότερα; Με αγάπη πάντα. κλπ κλπ


Τ.Μ- Σχόλια (τι σχόλια, εδώ έχουμε πλήρη ανάλυση!!): Η ΑΜΚ ήταν 4ν/1π όχι 3ν/1π άρα το σχόλιο σου ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Η τιμή της μετοχής όταν έκοψε το δικαίωμα ήταν 0,3700. Έτσι άρχισε να διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο 0,3140. Αυτό είναι το κόστος επενδυτή που αγόρασε την μετοχή για να μπει στην ΑΜΚ την τελευταία μέρα.

 • Η μέση τιμή της μετοχής από 1-1-2019 μέχρι την αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην ΑΜΚ ήταν 0,339
 • Η μέση τιμή της περιόδου από την εισαγωγή των νέων μετοχών (5Χ) μέχρι το τέλος του 2019 (3,5 μήνες) ήταν 0,382
 • Η μέση τιμή της περιόδου προ Covid του 2020 ήταν 0,428
 • Η τιμή της 31-12-2019 ήταν 0,432
 • Και η μέγιστη τιμή μετά την ΑΜΚ ήταν 0,453.

Αν λοιπόν κάποιος αγόραζε μία μετοχή το 2019 πριν την αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής και συμμετείχε στην ΑΜΚ θα είχε αποδόσεις ως εξής:

Κόστος = (0,339 + 4 Χ 0,30)/5 = 0,3078

Διακράτηση

ΤΙΜΗ

ΚΕΡΔΟΣ

ΠΟΣΟΣΤΟ

Μέσος Χρόνος Δέσμευσης Κεφαλαίων

ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ (χωρίς ανατοκισμό)

Εισαγωγή νέων μετοχών (1 μέρα)

0,357

0,0492

16%

50 ημέρες

116,8%

Μετά την εισαγωγή πριν 31-12-2019

0,382

0,0742

24,1%

100 ημέρες

88%

31-12-2019

0,432

0,1242

40,4%

155 ημέρες

95%

 • Η σταθερότητα που έδειξε η μετοχή μέχρι την εκδήλωση της κρίσης Covid και η αυξητική τάση της τιμής δείχνει ότι η ευκαιρίες εξόδου υπήρχαν συνεχώς σε όλο το διάστημα που ακολούθησε την ΑΜΚ. Επίσης ο όγκος συναλλαγών ήταν πάρα πολύ μεγάλος.
 • Την ημέρα εισαγωγής των νέων μετοχών (18-9-2019) έφτασε τις 706 χιλιάδες μετοχές δηλαδή 6% του ποσού της ΑΜΚ και 12% του ποσού που έβαλαν μικροεπενδυτές στην ΑΜΚ.
 • Ενώ το διάστημα από 18-9-2019 (εισαγωγή νέων μετοχών) μέχρι το τέλος του χρόνου ξεπέρασε τα 5.000.000 δηλαδή περίπου 33% της κεφαλαιοποίησης και 66% του free float εφόσον οι βασικοί μέτοχοι κατέχουν περίπου 50% της εταιρίας.

Συμπέρασμα η ΑΜΚ της Unibios ήταν μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, η εταιρία κάλεσε τους μικρομετόχους της να συμμετάξουν και αυτοί ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο αριθμό (650+ άτομα) και τελικά ανταμείφθηκαν για την συμμετοχή τους. Μακάρι να λειτουργούσε πάντα έτσι η αγορά.

Η τελευταία φορά που η μετοχή ήταν 0,60 ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2018. Πράγματι στις 23-1-2018 ο Μικρομέτοχος έγραψε: ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ:

ΙΝΤΚΑ – ΕΛΛΑΚΤΩΡ – ΒΙΟΣΚ (ό,τι βρίσκουν κάτω του 0,6500 ευρώ οι με λίγα κεφάλαια και με μικρή διασπορά μικροί κεφαλαιούχοι και οι οποίοι μας είναι ιδιαίτερα συμπαθείς). Και δικαιώθηκε απόλυτα αφού η μέση τιμή της εβδομάδας που άρχισε την Δευτέρα 29-1-2018 ήταν 0,747 (κλεισίματα). Απόδοση 15% σχεδόν άμεση…

Τέλος και αν ακόμα διακράτησε ο μέτοχος τις μετοχές και συμμετείχε στην ΑΜΚ του 2019 και βγήκε 31-12-2019 (τιμή 0,423) το κόστος του ήταν:

 • Κ = (0,60 + 4 Χ 0,30)/ 5 = 0,36
 • Ο μέσος χρόνος επένδυσης των κεφαλαίων ήταν (0, 60 Χ 2 χρόνια + 1,20 Χ 135 ημέρες)/1,80 =  333 ημέρες
 • Το κέρδος λοιπόν ήταν περίπου 17% (42,3-36)/36 για μέση διάρκεια επένδυσης λιγότερο από ένα χρόνο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:… Αφωνοι!!!

ΑΠΟ ΟΑΚ νο.2

ΠΑΙΡ ή ΧΑΪΡ [κατά μέτοχον] στοιχεία 6μηνου 2020

 1. ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 2.253.000 ΕΥΡΩ ΛΟΓ. ΑΞΙΑ 0.44 Ε ΠΕΡΙΠΟΥ
 2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 14.500.000 ΕΥΡΩ, ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 650%
 3. ΣΩΡΕΥΤ. ΖΗΜΙΕΣ 8.900.000 ΕΥΡΩ
 4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΙΣΡΟΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ
 5. ΕΠΕΝΔ. ΡΟΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ
 6. ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ 450.000 ΕΥΡΩ [ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!]
 7. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 9ΜΉΝΟΥ ΄20;
 8. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ http://pairis.gr/Media/Default/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC/ANAK_APOT_30_09_2020.pdf
 9. ΕΚΠΛΗΞΗ; ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ.
 10. ΤΕλΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕρΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 300-350 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ [ποτε το παρελθον της δεν θα στοιχιματιζε σε κάτι τέτοιο] ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!
 11. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟ 46% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΤΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ.
 12. ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
 13. ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ
 14. Σημ. Το εργοστασιο ”πολυφερνη νύφη της Πιερίας κατασκευάζει πλαστικά πώματα. Πάντως έχει καλό πελατολόγιο. Αλλά το έχει 25-30 χρόνια. Αποτελεσμα…. διοικητικώς τουλάχιστο άστοχο.
 15. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ….. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 29. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ.

ΜΕ ΤΙΜΗ Κ.Βασ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Φίλε ΟΑΚ νο.2

 • Αποτιμάται ούτε καν σε 5 εκατ. ευρώ. Για να φτιάξει κανείς τώρα έναν όμιλο σαν τον δικό του (πελατεία, εγκαταστάσεις, μηχανήματα κλπ κλπ) αυτά τα 5 δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Να μην είμαστε τόσον αυστηροί με τους μικρούς, όταν στους μεγάλους γίνονται σημεία και τέρατα. Αν κάτσω και τις αναλύσω θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, τουλάχιστον για τις μισές από αυτές. Και εδώ μιλάμε για κινήσεις πολλών δεκάδων εκατ. ευρώ η καθεμία. Και στον ΠΑΙΡΗ ο τζίρος της μετοχής σε ένα 6μηνο δεν ξεπερνά τις 650.000 ευρώ, (που αρκετά από αυτά είναι μη μετρήσιμα – intraday κινήσεις) και ουσιαστικά δεν χάνει κανείς. Εχει μάλιστα δοθεί από εμάς στα 0,2500 και 0,3000 ευρώ. Αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για 3πλασιασμό τιμής έχοντας σαν βάση την γελοία αποτίμηση των 1,25 και 1,3 εκατ. ευρώ. ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
 • ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αλλά και κρυφές υπεραξίες (πελατολόγιο), η συγκεκριμένη μάλιστα στα ΑΥΛΑ βάζει το ποσό των… 70 χιλ. ευρώ. Μόνον η επένδυση στη Πιερία έχει κοστίσει πολλά εκατ. ευρώ.
 • ΣΩΡΕΥΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ: ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ, ανήκουν στο παρελθόν.
 • ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ είναι θετικές κατά 562 χιλ. ευρώ και όχι αρνητικές.
 • ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ (λειτουργικές – επενδυτικές) είναι επίσης θετικές κατά 0,26 εκατ. ευρώ. και όχι αρνητικές.
 • ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ αλλά σπουδαιότερα πράγματα (εν δυνάμει εξαγορά λόγω κλάδου)
 • ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ – ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – γνωστή η επικοινωνιακή ανικανότητα της διοίκησης μέχρι τώρα τουλάχιστον.
 • ΟΜΟΙΩΣ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ – ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – γνωστή η επικοινωνιακή ανικανότητα της διοίκησης μέχρι τώρα τουλάχιστον.
 • ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ χαχαχα
 • ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
 • ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – κάτι παραπάνω θα ξέρουμε
 • ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ
 • Γνωστή η επικοινωνιακή ανικανότητα της διοίκησης μέχρι τώρα τουλάχιστον.
 • ΕΛΟΠΑΚ PLASTIC SYSTEMS HELLAS ΑΒΕΕ – EPSH ABEE Επιπλέον πληροφορίες- Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40,000 m2 στο Αιγίνιο Πιερίας. Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από 5.500 m2 καλυμμένους χώρους με δυνατότητα επέκτασης στα 14.000 m2. (Μπουκάλια – Φιάλες – Πώματα)- Ιδρύθηκε το 2002 από τις Ε.ΠΑΙΡΗΣ ΑΒΕΕ και ELOPAK Νορβηγίας αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών της ΔΕΛΤΑ σε πλαστική συσκευασία. Η έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου έγινε το Δεκέμβριο του 2003. Από τον Ιανουάριο του 2010 ανήκει αποκλειστικά στον όμιλο της Ε.ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 και ISO 22000.
 • Το 80% κάνει τα ίδια – μην τα ξαναλέμε
 • http://www.pairis.gr/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF
 • ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΩΡΑ και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Εταιρίας που είναι ιδιόκτητες και περιλαμβάνουν γήπεδα συνολικής έκτασης 24 στρεμμάτων στη θέση Γκορυτσά Ασπροπύργου. Περιλαμβάνουν Βιομηχανοστάσιο και γραφεια επιφανείας 4.500 m², Αποθήκη Υλικών επιφανείας 1.500 m² και Αποθήκη Προϊόντων επιφανείας 6.500 m². Οι αποθήκες επικοινωνούν με το Βιομηχανοστάσιο μέσω υπόγειας σήραγγας για την ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων και των υλικών. Η συνολική διακίνηση των εμπορευμάτων παρακολουθείται μέσω συστήματος BarCode με on line επικοινωνία με το core σύστημα της εταιρείας (SAP/R3).

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ – ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ…ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην…ξεφεύγουμε: 

Related image
Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες»:
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν…
 • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.

***

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.