02.12.2021- Χ.Α+ΜARKETS: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά…(No.1, Νο.2 και Νο.3)

Νο.3 

ΤΟΥΣ κάνουν πλάκα στην ΣΙΔΜΑ με τα πάνω κάτω, τους έχουν ζαλίσει… Οπως θα ζαλιζόσασταν και εσείς, αν γράφαμε το που μπορεί να φτάσει 2022/2023 αν όλα εξελιχθούν χωρίς κανένα μεγάλο απρόοπτο. Αλλά δεν το γράφουμε, γιατί περιμένουμε τις νέες τρόμπες. Βλέπετε, μας τελείωσαν οι προηγούμενες εκατό και βάλε!

 • ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣΙΛ να πιάνει τα 300 εκατ. ευρώ, την ΕΝΤΕΡ σταθερά πάνω από τα 160 εκατ. ευρώ τα ανοδικά περιθώρια της ΠΕΡΦ είναι απείρως μεγαλύτερα (αποτίμηση 65 εκατ. μαζί με τα 5 εκατ. της ιδιωτικής τοποθέτησης) και ας μην έχουν τα ίδια αντικείμενα δραστηριότητας.
 • ΣΕ ΤΙΜΕΣ πραγματικής Black Friday για τους μικροεπενδυτές της πολύ φτηνής FIERATEX για την οποία σύντομα θα τους ετοιμασω πλήρη έκθεση… Με /φση 5,5 εκατ. που απέχει 100% από την BOOK VALUE και με την σχέση EV/EBITDA στο 6 με βάση το 9μηνο. Ο κλάδος βγαίνει από την πολυετή μιζέρια του. Και είπαμε… όχι πάνω από το 0,5700, θα τους δίνουν κομμάτια από ότι παρατηρώ.
 • ΕΚΘΕΣΗ Ν.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ για την ΜΠΕΛΑ
 • JUMBO SA (BELA:GA)

  At the current price level, the market is pricing in the most pessimistic scenarios for the group. Our report can be found here.

  Our latest analysis: OTECocaCola-EEEOPAPTitanMytilineos HTO
  Archive: CocaCola-EEESmall Cap TechnologyOPAPTernaEnergy
  Each report has it’s own timestamp

  Στα τωρινά επίπεδα, η αγορά τιμολογεί τα πλέον απαισιόδοξα σενάρια για τη μετοχή της Jumbo. Η ανάλυσή μας είναι εδώ.

  Best Regards,
  Labis Michalopoulos,CFA
  Head of Research
  +30 210 3258650

  Disclaimer: This analysis is not an offer to buy or sell or a solicitation of an offer to buy or sell securities mentioned. The opinions expressed are subject to change without notice. No responsibility of liability whatsoeveror howsoever arising is accepted in relation to the contents hereof  by N. CHRYSSOCHOIDIS STOCK BROKERAGE I.S.S.A. or  any of its directors, officers or employees

  Proud of our history

  We are one of the oldest members of the Athens Stock Exchange

  Read more »

No.2

ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Με 100 δικαιώματα έχετε δυνατότητα εγγραφής για 4952 τεμάχια αξίας 0,20 ευρώ συν την αξία του δικαιώματος. Αν θέλετε να αποκτήσετε πχ 29712 μτχ θα πρέπει να αγοράσετε 600 δικαιώματα που κοστίζουν σήμερα περίπου 60 ευρώ. Το συνολικό κόστος ανά μετοχή θα ανέλθει στα 0,2022 σεντς και συνολικά 6.000 για τις 29712 μτχ που θα εγγραφείτε αγοράζοντας 600 δικαιώματα.

EΣΥΜΒ- απάντηση: Το πιθανότερον είναι αυτό που μας γράφετε. Ο,τι οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί με την Αλήθεια.

ΤΑΚΤΙΚΗ: Οι κινήσεις στα μεγάλα ξένα χρηματιστήρια είναι άκρως ανησυχητικές για τους βραχυπρόθεσμα κινούμενους. Οι εν δυνάμει αγοραστές να τοποθετούνται με ιδιαίτερη φειδώ στους μετοχικούς στόχους τους, αν δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχοι.

REDS – Απάντηση: Είχαμε σημειώσει το υψηλό premium με το οποίο διαπραγματευόταν η μετοχή της στο ταμπλό, που κάποιες στιγμές είχε ξεπεράσει και το 70%(!). Αν τώρα εσείς είχατε διαβάσει ότι στη τιμή των 2,4000 που το τοθετηθήκατε ήταν ευκαιρία, εμείς τι να σας πούμε; Ρωτήστε αυτούς που τα έγραφαν.

 • Και μην δίνετε ποτέ σας σημασία στα πακέτα που αλλάζουν χέρια, γιατί αν μπορούσαν αυτά να μιλήσουν θα σας σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. (στις 10 τουλάχιστον οι 7 των περιπτώσεων). Δυστυχώς κυκλοφορεί πολλή παραπληροφόρηση στα μέσα ιντερνετικής δικτύωσης και ειδικότερα στα Forum όπου υπάρχουν επαγγελματίες του ψεύδους. Προσοχή επομένως στο τι και που και ποιόν διαβάζετε.


 

No.1

Χ.Α+ΜARKETS: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά…

ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ – απάντηση: Αναβαλλόμενη φορολογία @30 ΣΕΠΤ.2021

 • EUROBANK:   ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – Αναβαλλόμενη φορολογία 5,47 δισ. / 4,44 δισ. ευρώ
 • ΑLPHΑ BANK: ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – Αναβαλλόμενη φορολογία 6,5 δισ. / 5,32 δισ. ευρώ
 • ETEBANK:      ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – Αναβαλλόμενη φορολογία 5,69 δισ. / 4,91 δισ. ευρώ
 • PIRAEUS:      ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ –   Αναβαλλόμενη φορολογία 5,72 δισ. / 6,24 δισ. ευρώ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ – απάντηση: Ρευστότητα, τουλάχιστον 50% και όχι μόχλευση.

PERFORMANCE: Να μην υποτιμηθεί – επ ουδενί – η δυναμικότητα των νέων δυνάμεων που τοποθετήθηκαν στη μετοχή.

ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Σας είπαμε , μην κυνηγάτε τιμές. Θα βγάζουν κομμάτια, δεν υπάρχει πρόβλημα σε… προμήθειες. Ανυπόμονοι γαρ, θα μπαινοβγαίνουν για να βγάζουν μεροκάματο.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ – παραλληλισμός: Γιατί το πίστευαν πλην ελαχίστων; Και πόσα παιχνίδια δεν παίχτηκαν για να φτάσει από τα οκτώ (8) στα ογδόντα (80) και βάλε σεντς;

ΕΛΤΟΝ ΧΗΜΙΚΑ – ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΑΜΔΑ – ΕΛΒΕ: Θεσμικοί (ΑΜΟΙΒΑΙΑ Κ/Φ κλπ) διατηρούν υψηλά ποσοστά στα χαρτοφυλάκια τους. Οπότε αντιλαμβάνεστε…

ΕΛΠΕ + ΜΟΗ + ΤΙΤC: Είχαμε πολύ έγκαιρα γράψει στη τελευταία άνοδο τους, να προσέχουν οι κατέχοντες γιατί είναι και παραμένουν εκτός των επενδυτικών στόχων των ξένων Funds. Η… ντιρεκτίβα δεν τα περιλαμβάνει. Και για να σηκωθούν οι αποτιμήσεις σε τέτοιους ομίλους απαιτούνται δυνατά κεφάλαια.
MΠOΡEI ΝΑ έγινε χθες ο κακός χαμούλης από ένα σημείο και έπειτα στην Wall STR, αλλά κοιτάξτε και αποδόσεις που έδωσαν οι κατωτέρω μαζί με πολλές άλλες…