(2/9) Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό, 8-2 (βρε, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει) στις τελευταίες 10

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό…

ΑΓΟΡΑ: Αγορά είναι, ό,τι θέλει κάνει
  • ΕΥΡΩΒ: Επιβράβευση για τα καλύτερα των αναμενομένων αποτελέσματα. Η μόνη από τις τράπεζες που έκλεισε με θετικό πρόσημο (2,50%)

ΦΡΛΚ: Αποδοκιμασία παρά τα καλύτερα των αναμενομένων αποτελέσματα Αν και ξεκίνησε ανοδικά, έκλεισε στα χαμηλά ημέρας(-2,01%)

  • ΜΟΗ: Αποδοκιμασία (-2,21%) για τα χειρότερα των αναμενομένων αποτελέσματα, παρά τη σημαντική βελτίωση σε σχέση με το α΄εξάμηνο του ΄20

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αποδοκιμασία για τα όχι καλά (ευγενείς γαρ) αποτελέσματα. Επέστρεψε στη βάση του στο 1,51€ με πτώση 2,64%

  • ΝΤΟΠΛΕΡ: Έντονη αποδοκιμασία (-7,38%) για τα προφανώς απογοητευτικά αποτελέσματα με απίστευτα μεγάλο όγκο (44.180) για τα δικά της δεδομένα

ΠΛΑΙΣ: Στις τέσσερεις τελευταίες συνεδριάσεις σημείωσε άνοδο 60 λεπτών και από τη ζώνη των 4€ βρέθηκε στα 4,64€. Εντυπωσιακή η άνοδος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (10,48%)

  • ΠΡΟΦ: 8-2 (βρε, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει) στις τελευταίες 10 και από εκεί που έγραφε το 4 μπροστά, τώρα γράφει το 6. Έντονα ανοδικά και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, ολοκλήρωσε στα 6,06€  (+4,84%)

ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: Αυτό το παραμύθι που με ελάχιστα ευρώ ανεβοκατεβαίνουν τιμές, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δυο χθεσινά παραδείγματα: ΜΟΝΤΑ: -4,72% με συναλλαγές αξίας 24€, ΟΠΤΡΟΝ: +6,09% με συναλλαγές αξίας 15€

  • ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ στο ταμπλό, μεταξύ των άλλων: ΚΤΗΛΑ, ΜΕΝΤΙ, ΧΑΙΔΕ, ΜΕΡΚΟ.

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ οι κεφαλαιοποιήσεις και οι μετοχές ορισμένων μικρομεσαίων έχουν κυριολεκτικά ξεφύγει ή διατηρούνται από τους διαχειριστές τους σε υψηλά επίπεδα, αλλά οι συνειδητοποιημένοι επενδυτές τις γνωρίζουν, ενώ οι δικοί μας αναγνώστες ποτέ δεν θα ενθαρρυνθούν για να τις προσεγγίσουν.

  • AΓΟΡΑ: Επιβάλλεται η διατήρηση ρευστότητας, μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα. Σύντομα θα φανεί για το προς τα που θα πάει η τερματική κατάσταση, οπότε απαιτείται πρωτίστως η υπεράσπιση των κεκτημένων. 50/50 λοιπόν και βλέπουμε, η ταπεινή μας προσέγγιση.
ΧΑΡΤΙΑ, και χαρτάκια πάντα θα βρίσκουμε και θα βρίσκετε. Ρευστό όμως;

**

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.