Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ “ΚΟΝΤΡΑ” – Ο Κουρής την πρωτιά

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ “ΚΟΝΤΡΑ”

Ο Κουρής την πρωτιά

H σχετική ανακοίνωση:

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επιστροφή του από την Κρήτη και την περιοδεία που έκανε, το βράδυ της Πέμπτης θα δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 22:00 το βράδυ και ο πρώην Πρωθυπουργός μιλά στους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Μάκη Κουρή.

Οπως έχουμε ξαναγράψει ο Γιώργος Κουρής ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Οσο ζούσε ο Λαμπράκης του είχε κλέψει τη δόξα μια και ο Κουρής έκανε πάντα τη δουλειά και ο συγχωρεμένος απολάμβανε τα συγχαράκια. Οταν οι εκδότες είναι στο καναβάτσο φωνάζουν τον Γιώργη τον Κουρή να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ο Κουρής έχει πολλούς φίλους στην εκδοτική πιάτσα με πρώτο και καλύτερο τον Σταύρο Ψυχάρη.

Ο Κουρής ήταν ο εκδότης που πήρε πρώτος την πολιτική παρθενιά του Τσίπρα. Είχαν προηγηθεί τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας “Κόντρα” υπέρ του Αλέξη με τέτοιο φανατισμό που μπροστά της η ΑΥΓΗ ήταν αντιπολιτευόμενη.

Η “Κόντρα” δεν έχανε την ευκαιρία εκτός από τον Σαμαρά να ξεπατώσει τον Λαφαζάνη και την Ζωή.

Ο Αλέξης αναγνωρίζοντας την στήριξη του Γιώργη του Κουρή σπεύδει να δώσει την πρώτη μεγάλη προεκλογική συνέντευξη στο ‘Κόντρα”. Δεν μπορεί να είναι και αχάριστος.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στα στούντιο του καναλιού ο Νίκος Παππάς και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο Αλέξης τους θέλει μαζί του για να τον βοηθάνε στις δύσκολες ερωτήσεις που θα του υποβάλλει ο Ξενάκης και κυρίως ο Μάκης.

Ηχητικό σήμα της συνέντευξης θα είναι ένα ρούφηγμα φραπέ. Ο Φλαμπουράρης δεν θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

Την ώρα της συνέντευξης ο Νίκος Παππάς έχει τηλεφωνικό ραντεβού με τον Φίλιππα Βρυώνη. Ο Φίλιππας, που είναι και φίλος του Κουτσούμπα, πιέζει τον Παππά για να εξασφαλίσει ο Μενέλαος Φουρθιώτης μια συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα για λογαριασμό του “Ε”.

Να πάνε όλα καλά.