Η γυναίκα που παράτησε τη Wall Street για να γίνει… πορνοστάρ

Aπογοητευμένη από την ένταση της εργασίας της και τις χαμηλές αμοιβές, κατά τη διάρκεια της πρακτικής της, στη Wall Street η Paige Jennings, αποφάσισε να αναζητήσει μια πιο επικερδής καριέρα. Έτσι, άλλαξε το όνομά της και παράτησε τα πάντα για να γίνει η πορνοσταρ Veronica Vain.

Απόφοιτη του Πανεπιστήμιου της Φλόριντα με πάθος στις οικονομικές αναλύσεις, η 23χρονη βρήκε μια λύση στο για την παροιμία πως η Wall Street αποτελείται από ανθρώπους που είτε θα καταστραφούν, είτε θα καταστρέψουν κάποιον άλλο.

Η ίδια δήλωσε πως “Λατρεύω τις οικονομικές αναλύσεις και να σκέφτομαι, αλλά πιστεύω πως δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό. Παράλληλα, το να περνάς 8 ή και περισσότερες ώρες σε ένα γραφείο, καταστρέφει τη ζωή σου. Έτσι, άρχισα να αναζητώ εναλλακτικές λύσεις”.

Η γυναίκα που παράτησε τη Wall Street για να γίνει... πορνοστάρ

 Η καριέρα της ξεκίνησε από μερικές selfie, που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές είχαν τραβηχτεί στις τουαλέτες της εταιρίας στην οποία εργαζόταν . Όταν έγιναν αντιληπτές ξέσπασε σκάνδαλο και ο εργοδότης της ζήτησε εξηγήσεις, δείχνοντας της παράλληλα και την πόρτα της εξόδου από την εταιρία.

 Αυτή τη στιγμή δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένη στη νέα της καριέρα και τη ταινία “The Sex Factor”, που αποτελεί το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του πορνό.

Τέλος, λέει πως τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν το αγαπημένο της χόμπι.