Τραγωδία με τέσσερις 

Τραγωδία με τέσσερις  νεκρούς και μία τραυματία είναι από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στo Σαραντάπορο Ελασσόνας. Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος.

Μια ακομή εκτίμηση στις εκατοντάδες που έχει κάνει το ΔΝΤ για την Ελλάδα δημοσιοποιήθηκε σήμερα..και προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3,3% ΑΕΠ για το 2016. Ωστόσο, το ΔΝΤ προβλέπει ότι για το 2018 δεν θα επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί στο Μνημόνιο, ήτοι πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, προβλέποντας ότι αυτό θα διαμορφωθεί στο 2%, από 1,5% που προέβλεπε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ηπιότερη ανάπτυξη. για την ελληνική οικονομία βλέπει…από την πλευρά της  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2017, σε σχέση με τις προβλέψεις της τον Φεβρουάριο, περίπου τρεις εβδομάδες πριν δημοσιοποιήσει τις εαρινές οικονομικές της προβλέψεις για τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Νομοσχέδιο για την ανάπτυξη των startups…το οποίο θα κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς, εξετάζει το υπουργείο Οικονομίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου.

“Όλα καλά” στο δημοψήφισμα με…το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας να απορρίπτει σήμερα τις προσφυγές των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την ακύρωση του δημοψηφίσματος της Κυριακής με αφορμή τις παρατυπίες που υποστήριζαν ότι έγιναν.

Εκλογές και επίσημα στην Μ. Βρετανία καθώς με συντριπτική πλειοψηφία η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε την πρόταση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 8 Ιουνίου.