Σχορτσιανίτης: υπαίτιος σφοδρού ατυχήματος με μηχανή

  • Υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, τραυμάτισε σοβαρά νεαρό άνδρα που οδηγούσε τη μηχανή του
  • Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει τον Γρηγόρη, αλλά έκτοτε έχει εξαφανιστεί
  • Τρία χειρουργεία θα χρειαστούν για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών του θύματος
  • «Πήγε πίσω τη ζώη μου, δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο», δηλώνει ο άτυχος μοτοσικλετιστής 

Ο Γρηγόρης Στακιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr, θα υποβληθεί σε δύο ακόμη χειρουργεία προς αποκατάσταση των άκρων του που παραλίγο να διαμελιστούν όταν στις 29 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή του, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με το αυτοκίνητό του, στρίβοντας μάλλον απρόσεκτα, τον χτύπησε σχεδόν μετωπικά!

Ο νεαρός Γρηγόρης υπέστη μεγάλες ζημιές. Οι χιαστοί του κόπηκαν σε δύο σημεία, η κνήμη του διαλύθηκε, ο αχίλλειος τένοντας κόπηκε και ένα μεγάλο κομμάτι από τη φτέρνα του αποκόπηκε, ενώ ζημιά υπέστη και ο τένοντας στο ένα του χέρι. Ήταν αθλητής του κικ μπόξινγκ και τώρα στόχος του είναι απλά να επανέλθει στην κανονικότητα. Οι γιατροί πιστεύουν με πίστη και υπομονή θα μπορέσει να υπάρξει σε μεγάλο βαθμό αποκατάσταση και αυτό του το ευχόμαστε ολόψυχα!

Όσον αφορά τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Δυστυχώς η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τη σπουδαία καριέρα του. Στον τόπο του ατυχήματος παρέμεινε, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και η τροχαία και δεσμεύτηκε προφορικώς πως θα αναλάβει την ευθύνη και θα σταθεί όσο μπορεί στο πλευρό του Γρηγόρη, καλύπτοντας τα νοσοκομειακά έξοδα. Δεν έκανε τίποτα από τα δύο! Όταν ήρθε η τροχαία, την παρέπεμψε στην ασφαλιστική του και τελικά αποδείχθηκε πως δεν έκανε ούτε καν δήλωση για να αναλάβει την ευθύνη!

 

«Δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω. Αφήστε τα έξοδα που είπε ότι θα τα αναλάβει ο ίδιος. Δεν έκανε καν δήλωση να πει ότι ευθύνεται για το ατύχημα. Πήγε πίσω τη ζωή μου και δεν βλέπω να πληρώνει τίποτα γι’ αυτό. Με κατέστρεψε σωματικά και οικονομικά»δήλωσε αποκλειστικά στο eReportaz ο Γρηγόρης Στακιάς που ετοιμαζόταν να κατέβει στους πρώτους του αγώνες στο μαχητικό άθλημα που αγαπά.

Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε ένα πετυχημένο χειρουργείο και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη. Μετά από ένα χρόνο ίσως υπάρχει αποκατάσταση σε μεγάλο βαθμό, αν και το κομμάτι της φτέρνας που έχει αποκολληθεί είναι μεγάλο και ίσως του δημιουργήσει πρόβλημα στο βάδισμα, με την ελπίδα να μπορεί να καλυφθεί με κάποιο τρόπο με μία πλαστική χειρουργική.

Ο εξειδικευμένος Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων Αντώνης Σακαρούδης, δικηγόρος του άτυχου μοτοσικλετιστή,  επιβεβαίωσε στο eReportaz την πρόθεση του πελάτη του να διεκδικήσει ότι του αναλογεί μέσω της νομικής οδού: «Ο κ. Σχορτσιανίτης δυστυχώς κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του εντολέα μου για την αποκατάσταση της υγείας του δεν του έχει συμπαρασταθεί… Πλέον ο εντολέας μου θα ακολουθήσει τη νομική οδό και θα διεκδικήσει στο ακέραιο τα δικαιώματά του».