ΕΛ.ΑΣ: Επιχείρηση στο Αίγιο για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα

Μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής στο Αίγιο για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα έφερε στο φως η σύλληψη, τη Δευτέρα, ενός19χρονου Πακιστανού. Ο τελευταίος κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό ομοεθνούς του, τον Μάρτιο στον Πύργο. Ο νεαρός συνελήφθη στις 4 τα ξημερώματα σε χωριό κοντά στην πόλη του Αιγίου. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκονταν υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή. Εις βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας για ανθρωποκτονία.

Ο 19χρονος αλλοδαπός φέρεται να είχε συμμετοχή στον φόνο 30χρονου Πακιστανού και τον τεμαχισμό του πτώματός του, την 21η Μαρτίου, στη Βαρβάσαινα Ηλείας. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα, ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 23χρονη Ελληνίδα.

Ο πραγματικός λόγος για την παρουσία των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής στο Αίγιο δεν ήταν η σύλληψη του φυγόποινου αλλοδαπού, αλλά ο εντοπισμός του καταζητούμενου εδώ και μερικές εβδομάδες επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα.