Από πνιγμό ο θάνατος του 7χρονου στον Σκαραμαγκά – Συνέλαβαν τους γονείς

Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Οι γονείς του 7χρονου που συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Ελευσίνας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για το πώς το παιδάκι βρέθηκε στη θάλασσα καθώς και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».




Νωρίτερα το λιμενικό είχε εκδόσει ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι: «Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, βραδινές ώρες χθες, για τον εντοπισμό στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του προβλήτα του χώρου προσωρινής διαμονής προσφύγων στο Σκαραμαγκά Αττικής, αγοριού χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και άμεσα το ανωτέρω παιδί διεκομίσθη στο ”ΘΡΙΑΣΙΟ” Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι πρόκειται για αλλοδαπό αγόρι ηλικίας επτά (07) ετών, για το οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου από τους γονείς του, πρωινές ώρες χθες.




Από το Τμήμα Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου.»

με πληροφορίες ΑΠΕ