Χαμός στον ΑΝΤ1 – «Κόπηκε» η εκπομπή – Το ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές στον «αέρα» 16/02 @ 20:04

Χαμός στον ΑΝΤ1 – «Κόπηκε» η εκπομπή – Το ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές στον «αέρα»

Τους ανακοίνωσαν το… κόψιμο της εκπομπής λίγο πριν βγουν στον «αέρα»και ζήτησαν από τα στελέχη του Αnt1 να το μεταφέρουν οι ίδιοι στους τηλεθεατές που θα είναι συντονισμένοι στην εκπομπή τους.Η εκπομπή Spata Live του Ant1, ρίχνει νωρίς αυλαία,  καθώς τέλη Φεβρουαρίου, οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου αποφάσισαν να σταματήσει.

Η απόφαση τους είναι οριστική και ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, στους παρουσιαστές, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη, λίγο πριν βγουν στον αέρα.

«Έχετε συνηθίσει να ακούτε από εμάς αλήθειες. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ούτε πριν μία εβδομάδα, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata live έρχεται προς το τέλος του σε δύο εβδομάδες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης που μας δώσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο, οι εποχές είναι τέτοιες, τόσο πιεστικές, δε δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο Αντ1 το χρόνο που χρειάζεται σε εκπομπές σαν και τη δική μας να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ.

Όμως και μόνο γι’ αυτό το 13-14% από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πολύ!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη, τόνισε ότι δεν αποχαιρετούν σήμερα το τηλεοπτικό κοινό, αλλά στις 26 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο: