Το κέρασμα του Καμμένου στην Ντόρα –

Πήγε η Ντόρα Μπακογιάννη στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας για να ενημερωθεί από τον Πάνο Καμμένο για τα hot spots και ο υπουργός τής επεφύλαξε θερμή υποδοχή.
Οχι βεβαίως την ίδια που επεφύλαξε στη Ρένα Δούρου ή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δηλαδή με αγήματα και με ταρατατζούμ, αλλά έστειλε τον διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του να την παραλάβει, την υποδέχθηκε στην είσοδο του γραφείου του και την κέρασεκαφέ, κουλουράκια, μπισκότα και τσάι.
 «Θα  κερνούσα περισσότερα πράγματα, αλλά έμαθα πως κάνεις δίαιτα, όπως και εγώ. Ηδη έχασα μερικά κιλά» της είπε ο κ. Καμμένος προσφέροντάς της κουλουράκια.
Και μετά άρχισε η συζήτηση για τα hot spots. Δηλαδή, τι συζήτηση; Ερωτήσεις έκανε η Ντόρα (και οι Αθ. Δαβάκης και Ι. Κεφαλογιάννης  που τη συνόδευαν) επί παντός επιστητού. Και από τις απαντήσεις που έλαβαν τι νομίζετε ότι τους έκανε περισσότερη εντύπωση;
Ρωτήθηκε ο κ. Καμμένος πόσο αυτά θα στοιχίσουν και ποιος βεβαίως τα πληρώνει. Η απάντηση, έτσι όπως μου τη μετέφεραν, είναι ότι με την κατασκευή και τη λειτουργία των hot spots επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός των γενικών επιτελείων.
Αλλά δεν φάνηκε να ανησυχεί, αφού είπε ότι θα εισπράξει κάπου 2 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, με τον κ. Δαβάκη να διερωτάται ακόμη πώς θα γίνει αυτό.
Δεύτερον, τους είπε ότι η τροφοδοσία των hot spots θα περιλαμβάνει αποκλειστικά «μουσουλμανικό φαγητό», δηλαδή κρέας (πλην χοιρινού) χαλάλ (σφαγμένο τελετουργικά, σύμφωνα με τους νόμους της σαρίας), και, δεύτερον, σε περίπτωση Ραμαζανιού θα σερβίρεται μετά τη δύση του ηλίου.
Οι βουλευτές της ΝΔ ενημερώθηκαν ωστόσο ότι υπάρχουν ελληνικά κοτόπουλα που φέρουν στη συσκευασία τους την ένδειξη «χαλάλ».

πηγή : Βηματοδότης