Σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ-κυβέρνησης με αφορμή δημοσίευμα

ΓΙΑ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ-κυβέρνησης με αφορμή δημοσίευμα

Ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας πυροδότησε σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο κατηγορούμενος στο κύκλωμα εκβιαστών Τάκης Μαυρίκος, είχε οικονομικές σχέσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  • ΕΘΝΟΣ On Line

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά σχολίασε άμεσα η Όλγα Γεροβασίλη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Γελιέται ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αν νομίζουν ότι δια της σιωπής θα προσπεράσουν τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του κόμματός τους με το κύκλωμα των εκβιαστών. Ο ελληνικός λαός περιμένει μια άμεση και ξεκάθαρη απάντηση:

-ισχύει ότι η ΝΔ πλήρωνε 18.450 ευρώ τον μήνα στον κατηγορούμενο για εκβιασμούς Μαυρίκο;’-ποιες ακριβώς υπηρεσίες αγόραζε και μάλιστα με χρήματα των φορολογούμενων;’- ποιες άλλες τέτοιου είδους “υπηρεσίες” έχουν αγοράσει και για ποιόν σκοπό;

Περιμένουμε ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις».

«Την ώρα που η χώρα καταστρέφεται, στην αρχή με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα, όλοι οι Έλληνες περιμένουν την απολογία της μοιραίας παρέας εξουσίας και του μοιραίου πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Για τις δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό, τη νεκρή οικονομία, τον πρωτοφανή αυταρχισμό και το σκληρό κομματικό Κράτος», απάντησε σε ανακοίνωσή της η Συγγρού προσθέτοντας: «Αυτά τα μεγάλα και σοβαρά απασχολούν σήμερα τους Έλληνες. Όχι κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010. Πέραν τούτου ουδέν».

Η απάντηση έφερε νέα ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία:

«Η ΝΔ, μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού τιμολογίου, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς Π .Μαυρίκος είχε δοσοληψίες μαζί της έναντι παχυλής αμοιβής. Τα υπόλοιπα ερωτήματα όμως παραμένουν για τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη.

Ποιες ακριβώς ήταν οι υπηρεσίες που παρείχε ο Π. Μαυρίκος στη ΝΔ ; Για ποιό λόγο αναφέρεται το Ελληνικό Δημόσιο ως πιστωτής και επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Η ΝΔ είχε αποδεδειγμένα σχέσεις με ένα βρώμικο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο και χρησιμοποιούσε για την προπαγάνδα της.

O κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει τον υπόκοσμο να λυμαίνεται άλλο τον τόπο».