Στ. Κασσελάκης: Παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους

Μήνυμα συμμετοχής στις κάλπες έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με τη δήλωση του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του για τις ευρωεκλογές στο δημοτικό σχολείο Εκάλης, καλώντας τους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε, έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά ή και λιγότερο από την ημέρα τους, να έρθουν, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματα μας σε άλλους, πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας με τη συμμετοχή σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία», σημείωσε.

Σε προσωπικό επίπεδο ο κ. Κασσελάκης είπε ότι είναι «συγκινημένος και ευγνώμων για την μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες». «Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία κι αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ», είπε.