Στα 5,4 εκατ. η συμφωνία Μπενφίκα – Φούλαμ για Μήτρογλου

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ΤΟΥ Γ. ΜΑΖΙΑ

Στα 5,4 εκ. Ευρώ φαίνεται πως έκλεισε η συμφωνία μεταξύ της Μπενφίκα και της Φούλαμ για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής άσσος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μπενφίκα και οι πορτογάλοι επίσπευσαν τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Φούλαμ και σύμφωνα με αγγλικά Μέσα ενημέρωσης η συμφωνία για τη μεταγραφή έκλεισε.

Στη Φούλαμ το κεφάλαιο του Μήτρογλου θα μείνει ως «μαύρη τρύπα» 6,6 εκ. Ευρώ. Η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό είχε κοστίσει στους Άγγλους 12 εκ. Ευρώ πριν από δύο ακριβώς χρόνια ξεπερνώντας τις προσφορές της Άρσεναλ και της Τσέλσι.

Στην πραγματικότητα η επένδυση αυτή δεν απέδωσε ποτέ καθώς ο Μήτρογλου δεν προσαρμόστηκε στη Φούλαμ, αγωνίστηκε μόνο τρεις αγώνες και ο σύλλογος πήρε το δρόμο του υποβιβασμού. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Μπενφίκα όπου ο Έλληνας άσσος ξανάνιωσε και μετά τον Ολυμπιακό ζει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του. Έχει πετύχει ήδη 15 γκολ και οι αετοί επίσπευσαν τις διαδικασίες μεταγραφής του από τη Φούλαμ η οποία με τα 5,4εκ. θα μειώσει κατά τα 2/3 τη ζημιά που υπέστη.

[ Online ]