Σοκ!Πέθανε η 34χρονη “Βασίλισσα του Snapchat”

Σοκ έχει προκαλέσει στη διεθνή σόουμπιζ η είδηση του θανάτου της , αφού η  34χρονη θεωρούνταν και η «Βασίλισσα του Snapchat» καθώς είχε περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και 24 ώρες μετά κατέληξε, αφήνωντας πίσω την 7χρονη κόρη της.

Η Katie May, ήταν μοντέλο του Playboy, με δεκάδες αισθησιακές φωτογραφίσεις στο Sports Illustratred και το GQ, πριν μετατραπεί σε social girl.Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα υπέφερε από πόνους στον αυχένα και οι γονείς της  τονίζουν πως έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

katie-may2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των γιατρών μια μπλοκαρισμένη αρτηρία στην καρωτίδα, προκάλεσε το βαρύ εγκεφαλικό  οι οποίοι δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Χαρακτηριστική είναι και η τελευταία της ανάρτηση στο διαδίκτυο αφού στη λεζάντα σημείωνε: «Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη Δευτέρα! Είναι μια θυελλώδης μέρα»

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ η το άτυχο μοντέλο χτύπησε κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης την περασμένη εβδομάδα και χτυπώντας στο λαιμό της, τραύμα που λένε πως τελικά οδήγησε στο θάνατό της.

Πηγές αναφέρουν πως μετά την πτώση της η 34χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει και πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα.

Μάλιστα παραπονέθηκε για το τραύμα της και μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως από την πτώση τραυμάτισε την καρωτίδα της και όχι κάποιο νεύρο.