Σκάει “βόμβα” διαζυγίου για την Ελένη Μενεγάκη

Δείχνει να επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του περιοδικού “YES” που από τις 5 Ιανουαρίου είχε αποκαλύψει την βόμβα του διαζυγίου της Ελένη Μενεγάκη, και πλέον κανείς δεν ξέρει μια σχέση μπορεί να κρατήσει. Η βραδυφλεγής βόμβα που “έκαιγε” τόσο καιρό, δείχνει έτοιμη να σκάσει καθώς η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης σκέφτεται να πει το μεγάλο αντίο από το κανάλι της Κάτζας και να αποχωρήσει από τον Alpha για νέες πολιτείες.

Ποιος πιστεύει ότι η επίθεση αγάπης του Δήμου Βερύκιου στην Ελένη όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της ήταν τυχαία; Βέβαια ο έμπειρος δημοσιογράφος (ο οποίος μάλιστα πρώτος αποκάλυψε την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ALPHA και γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο κανάλι που εργάζεται) προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους την επόμενη μέρα, όμως οι εντυπώσεις είχαν μείνει.

“Ήρθα στην εκπομπή σου να σε καλοπιάσω”, είπε και η Ελένη έδειξε να αιφνιδιάζεται. “Να με καλοπιάσεις, γιατί; Μη δώσεις απάντηση, γιατί μπορεί να πεις κάτι που δεν πρέπει”, του απάντησε δείχνοντας ότι είχε καταλάβει στη συνέχεια τι θα έλεγε ο Βερύκιος. Ο τελευταίος χαμογέλασε και της τόνισε πως “όλοι στο κανάλι σε αγαπάνε. Κράτα το αυτό στο μυαλό σου αυτή την περίοδο” για να απαντήσει εκ νέου η Μενεγάκη: “Το έχω συνεχώς στο μυαλό μου και τις δύσκολες ώρες αυτό σκέφτομαι”.

Τι δεν είπε η Ελένη στον Βερύκιο

Διάλογος -αν μη τι άλλο- αινιγματικός που έκανε πλέον τις φήμες να οργιάσουν. Τι θα έλεγε ο Βερύκιος που δεν έπρεπε και γιατί επισήμανε ότι όλοι στο κανάλι αγαπούν την Ελένη και πρέπει εκείνη να το θυμάται;

Και ποιες είναι αυτές οι δύσκολες ώρες που ανέφερε η Μενεγάκη;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, πριν από τον αινιγματικό διάλογό τους έγινε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε στελέχη του καναλιού της Κάντζας και της παρουσιάστριας για την ανανέωση του συμβολαίου της που λήγει το καλοκαίρι.

Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που δεν έπρεπε να πει σύμφωνα με τη Μενεγάκη ο Δήμος Βερύκιος, γιατί όπως φαίνεται η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι -προς το παρόν τουλάχιστον- σημαντική και μόνο εύκολο δεν είναι να επιτευχθεί συμφωνία. Ούτε λοιπόν ήταν τυχαία η… επίθεση αγάπης του έμπειρου και πολύ ενημερωμένου δημοσιογράφου.

Το “YES!” από τις 5 Ιανουαρίου σας είχε αποκαλύψει το μυστικό για το μέλλον της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης και δικαιώνεται πανηγυρικά. Πρώτοι σας είχαμε πει για την πρόταση-μαμούθ που έχει στα χέρια της η Μενεγάκη προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και οι εξελίξεις πλέον αναμένονται ραγδαίες.

Το συγκεκριμένο κανάλι που ήδη την έχει προσεγγίσει, της προσφέρει ποσό που φτάνει τα 2.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο και η Ελένη το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά. Γιατί δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά και η ασφάλεια ενός μακροχρόνιου συμβολαίου που πλέον δεν δίνει κανένα κανάλι, τα οποία περιορίζονται σε μονοετείς συμφωνίες.