Πόσο θα σας στοιχίσει να κάνετε σεξ στο διάστημα

Όταν έχεις χρήματα μπορείς να ζητάς τα πάντα και να φαντάζεσαι πως μπορείς να πραγματοποιήσεις οτι επιθυμείς, ακόμα και αν αυτό που θες είναι αίτημα από… άλλο πλανήτη! Έτσι συμβαίνει και στην μοναδική, μέχρις στιγμής, ιδιωτική εταιρεία που πηγαίνει ανθρώπους στο διάστημα και συγκεκριμένα στον ιστορικό ISS, καθώς τα αιτήματα που λαμβάνει μπορεί να τα πει κάποιος και… περίεργα.

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο Tom Shelley, ο πρόεδρος της Space Adventures, με έδρα την Βιρτζίνια, η οποία έχει κανονίσει οκτώ επιτυχημένες εκτοξεύσεις ιδιωτών από το 2001.

«Θέλουν να κάνουν σεξ σε μηδέν βαρύτητα. Είναι ένα από τα συνηθισμένα αιτήματα», είπε ο Shelley στο Tech Insider.

Αυτές τις μέρες, η Space Adventures χρησιμοποιεί ρωσικούς πυραύλους για να μεταφέρει τους ανθρώπους στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για περίπου 50 εκατομμύρια δολ. το εισιτήριο. Η εταιρεία εργάζεται επίσης σε μια αποστολή που θα μεταφέρει δύο ανθρώπους στο φεγγάρι, το οποίο ταξίδι ήδη πωλείται για 150 εκατομμύρια δολ. έκαστος.

Σε αντίθεση με τους αστροναύτες της NASA, που ασχολούνται με την επιστημονική έρευνα ή την πραγματοποίηση επισκευών στον ISS, οι ιδιώτες δεν έχουν τι να κάνουν, οπότε σκέφτονται να αξιοποιήσουν αυτήν την εμπειρία όσο πιο ευχάριστα μπορούν…

Για τους περισσότερους τουρίστες που ταξιδεύουν στον ISS, ο γενικός κανόνας είναι απλά να μην σπάσουν τίποτα και να απολαύσουν τη θέα. Αλλά για κάποιους τουρίστες του διαστήματος, όπως φαίνεται, η θέα αυτή δεν είναι αρκετή!

space-crazy