Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας

Ορκίστηκαν νωρίτερα σήμερα Πέμπτη στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

«Να δημιουργήσουμε μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική, για όλους, όπως την ονειρευόμαστε, όπως μας αξίζει. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει» ανέφερε στο μήνυμά του ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, τονίζοντας: «Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων».

Παρών στην ορκωμοσία ήταν και ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με τον οποίο αντάλλαξε θερμή χειραψία ο Χάρης Δούκας. Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, καθώς και αρκετοί βουλευτές τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη Νέα Δημοκρατία.

Η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης επελέγη για την ορκωμοσία επειδή, όπως είπε ο νέος δήμαρχος, αντικατοπτρίζει την προσήλωση της νέας δημοτικής Αρχής στην ανάδειξη των γειτονιών της πόλης και στην προοπτική ανανέωσης, ανάπτυξης και δημιουργίας ίσων ευκαιριών για όλους τους κατοίκους της.

«O δήμος ξαναγυρίζει στις γειτονιές, η Αγορά απειλήθηκε πολλές φορές με κατάρρευση και κατάφερε να σωθεί λόγω των κατοίκων και των προηγούμενων δημοτικών Αρχών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χ. Δούκας.