Ντ. Μπακογιάννη: “Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει – Μοναδική συγκολλητική ουσία είναι η εξουσία” | Mikrometoxos.gr

Ντ. Μπακογιάννη: “Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει – Μοναδική συγκολλητική ουσία είναι η εξουσία”

29.05.2016 12:00

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει πως “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντέξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ” προσθέτοντας ότι “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις ανά πάσα στιγμή, αφού η μοναδική συγκολλητική ουσία είναι η εξουσία”.

Η επικεφαλής της ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ δηλώνει ότι δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία τής κυβέρνησης για τη βελτίωση της κατάστασης στην οικονομία και υποστηρίζει ότι “το χειρότερο όλων είναι ότι η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τους οικονομικούς στόχους με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του “κόφτη” που θα φέρει νέα ύφεση”.

Δηλώνει ακόμη ότι η ΝΔ θα διεκδικήσει μία νέα βιώσιμη συμφωνία με λιγότερους φόρους. Υπογραμμίζει ότι η νέα ηγεσία του κόμματος εξελέγη από την κοινωνία και “είναι απολύτως ελεύθερη να κινηθεί μέσα στο πλαίσιο της ιδεολογίας της  Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν”.

Τέλος η κ. Μπακογιάννη εκτιμά ότι οι σχέσεις με την Τουρκία έχουν περάσει σε νέα φάση, δεν κρύβει την ανησυχία της για την εξέλιξη στο προσφυγικό από <font< p=””>τη σύγκρουση ΕΕ-Τουρκίας, ενώ για τη Θράκη λέει ότι “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει πολιτική”.

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014