Νέα μαρτυρία- ανατροπή για τη δολοφονία της Αγραφιώτου : Ο δράστης είναι μέσα από το περιβάλλον της!

Νέα τροπή στην υπόθεση της άγριος δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου φαίνεται να δίνει η μαρτυρία φίλη της, η οποία είναι βέβαιη ότι ο δράστης είναι «μέσα από τo περιβάλλον της» και όχι ο «δράκος του Αμαρουσίου».

Είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του Star. «Γνώρισα την κυρία Ελευθερία Αγραφιώτου στο νοσοκομείο πριν μια πενταετία που είχα τον πατέρα μου άρρωστο και εκείνη είχε τη μητέρα της. Η τελευταία επικοινωνία με την κυρία Αγραφιώτου ήταν 14 Απριλίου και είχαμε συνεννοηθεί να βγούμε για καφέ. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο από το χωριό και δεν το σήκωνε το τηλέφωνο κανένας στο σπίτι, ούτε το κινητό τηλέφωνο σήκωνε. Εντάξει δεν έδωσα σημασία. Βλέπω από την τηλεόραση ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα έφτανε σε αυτό το τραγικό τέλος.»

«Είναι σίγουρα μέσα από το περιβάλλον της. Είναι σίγουρα 100%. Σίγουρα ήταν κάποιος που γνώριζε. Την πίεζαν να δώσει τα χρήματα. Της έλεγα «μην λες ότι πούλησες το σπίτι σου, έχεις κάποια χρήματα, μη τα λες οπουδήποτε γιατί όλος ο κόσμος δεν είναι ίδιος. Την συμβούλευα παρόλο που είμαι πολύ πιο μικρή στην ηλικία. Είχε δώσει αρκετά χρήματα, άνω των 10.000 ευρώ, που την πίεζε. Το πρόβλημα της ήταν το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν 5 χρόνια πριν όταν τη γνώρισα. Ψάχνουμε τον «δράκο», δεν είναι το παλικάρι, είναι μέσα από το σπίτι»