Με πενήντα σφαίρες «γάζωσαν» Γάλλοι στρατιώτες αυτοκίνητο κοντά σε μουσουλμανικό τζαμί | Mikrometoxos.gr

Με πενήντα σφαίρες «γάζωσαν» Γάλλοι στρατιώτες αυτοκίνητο κοντά σε μουσουλμανικό τζαμί

02.01.2016 21:27

ΓΑΛΛΙΑ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ”ΓΑΖΩΣΑΝ” ΜΕ 50 ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ…

Με πενήντα σφαίρες «γάζωσαν» Γάλλοι στρατιώτες αυτοκίνητο κοντά σε μουσουλμανικό τζαμί, στην πόλη Βαλένς, όταν ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους να σταματήσει για έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα, αντί να σταματήσει στο σημείο ελέγχου, με συνέπεια οι Γάλλοι στρατιώτες να ανοίξουν πυρ, σκοτώνοντας τον οδηγό, ενώ τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο και ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Το σημείο έξω από το μουσουλμανικό τζαμί

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όλο σκηνικό θύμισε πολύ από τις επιθέσεις αυτοκτονίας που καταγράφονται στο Ισραήλ, από Παλαιστίνους. Οι Γαλλικές αρχές θα ταυτοποιήσουν τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται στο πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Υπενθυμίζουμε ότι αναζητείται ακόμη ο Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος αποδεδειγμένα συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου, στην πρωτεύουσα του Παρισιού, όπου έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

Από τις σφαίρες των Γάλλων στρατιωτών υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του τζαμιού.

Η γαλλική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα στο σημείο

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014